Nieuwe foto vriend prinses Amalia opgedoken
Connect with us

Celeberties

Nieuwe foto vriend prinses Amalia opgedoken

Er is een foto opgedoken van Isebrand Kaldewei, de vriend van Amalia. De foto dateert uit 2019, toen hij in Amerika studeerde aan de Stony Brook School. De foto, waar hij naast vier andere studenten poseert, is op school gemaakt.

Isebrand studeerde van augustus 2018 tot juli 2019 op de Stony Brook School in New York. Op de school zitten studenten van over de hele wereld. Isebrand, die zelf uit Münster komt, leerde dus een hoop internationale studenten kennen.

Internationale vrienden
Op de foto staat Isebrand naast vier andere studenten: Simona, Mercedes, Jonas en Carl. Alle vier zijn ze op de school gekomen via het uitwisselingsprogramma ASSIST. Waar ze vandaan komen is niet bekend, maar er hangen wel verschillende vlaggen op de achtergrond. Een Canadese en een Engelse vlag, en natuurlijk een Duitse vlag voor Isebrand.

In Amerika deed Isebrand vaak mee met naschoolse activiteiten. Zo zat hij in het zwemteam en in het tennisteam. Hij zal dan ook ongetwijfeld wat internationale vrienden aan die tijd hebben overgehouden.

Nu in Nederland
Momenteel studeert hij Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg. Ook daar geniet hij van het studentenleven. Hij zou Amalia ontmoet hebben op een feestje en sindsdien is het stel onafscheidelijk.

 

Isebrand links.

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes choqueert opnieuw met foto van haar bilvergroting

Jaimie Vaes maakt opnieuw de tongen massaal los op het internet. Dit keer heeft het alles te maken met haar gesponsorde bilvergroting, die ze uitgebreid liet zien op haar Instagram account.

Jaimie ging een samenwerking aan met house of Bratz waarbij ze haar bilpartij een flinke lift liet geven, en dat laat ze ongegeneerd zien online!

Bil-correctie

Eerder bleek al dat de correctie niet een echte operatie was, maar dat er fillers gebruikt worden. De bil-correctie is volgens de clinic een goed alternatief voor mensen die graag een vollere bil willen hebben, maar geen operatie willen ondergaan. Er wordt in dit geval namelijk gewerkt met fillers.

Instagram

Op Instagram deelt Jaimie trots het resultaat. “Life in Motion,” schreef ze bij de foto. Bekijk het hieronder.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Humberto Tan krijgt vreselijk slecht nieuws: “Compleet ingestort!”

Humberto Tan zat plotseling op de stoel van Eva Jinek tijdens een ziekteperiode van bijna twee weken. De blonde presentatrice was geveld door een hardnekkige keelontsteking. Afgelopen vrijdag was Jinek weer terug op haar oude vertrouwde plaats. Jinek liet weten niet alle afleveringen te hebben meegekregen: “Ik heb wel een beetje geprobeerd te kijken, maar ik was zo ziek dat ik lag te vegeteren in dezelfde badjes.

Tien dagen lang in mijn bedje. Ik was niet in staat om mezelf te zijn.” Er waren verschillende speculaties op het web dat er iets anders aan de hand zou zijn met Jinek. Op social media speculeerde mensen over een mogelijke burn-out vanwege de hoge druk en lage kijkcijfers. De lage kijkcijfers zijn al langer onderwerp van gesprek wanneer het om de talkshow van Jinek gaat. Sinds de komst van Arjen Lubach op de late avond lijkt het een verloren zaak.

Humberto Tan zorgt voor historisch dieptepunt!

Jinek heeft al verkapt laten weten dat de komst van Lubach erg dwars zit in een gesprek met Angela de Jong. De Jong opperde een goed idee om Jinek meer kans te bieden op de late avond, Lubach moest gewoon een paar uurtjes naar voren schuiven. Helaas heeft Lubach zijn vernietigende antwoord op deze vraag al gegeven en is Jinek op haar eigen kunnen aangewezen. En natuurlijk die van Tan de afgelopen twee weken. Meneer tan is natuurlijk een oude rot in het talkshow-vak en was dé aangewezen persoon om in te vallen. De laatste inval-dag van Tan, afgelopen donderdag, wist Jinek historisch laag te scoren met 507.000 kijkers, goed voor de laatste plek in de Top 25. De grote terugkomst van Jinek wist afgelopen vrijdag ook nog maar 659.000 kijkers te trekken. Normaal de beste dag van de week met ruim 800.000 kijkers. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wesley Sneijder meerdere malen gespot met déze knappe dame

Wesley Sneijder heeft een potentiële nieuwe liefde op het oog. Hij is meerdere malen met dezelfde dame gespot. Gisteren vertrokken ze na een etentje samen naar huis…

Rachel Hazes was gisteren met wat vrienden uiteten toen op een gegeven moment Wesley Sneijder het restaurant binnenliep. Hij schoof bij de dames aan en na het etentje vertrok hij met één van hen naar huis.

Vaker gespot
Showbizzkanaal Juice Channel heeft een foto gedeeld waarop te zien is dat Wesley aan tafel zit met de dames. ,,Het schijnt dat hij tegelijkertijd met Steffy Heruer is vertrokken”, meldt het kanaal in Instagram Stories.

Steffy is niet alleen een goede vriendin van de familie Hazes, maar óók van Sarah van Soelen. En omdat Wesley een goede vriend is van André, kent hij Steffy wellicht al langer. Een insider meldt aan Juice Channel dat dit inderdaad het geval is en dat het koppel onlangs nog samen gezien is. ,,Wesley en Steffy zijn twee weken geleden ook door een volger gespot in Den Bosch”, aldus het kanaal.

Tekst gaat verder onder de foto.

Hoop laten varen
Een lange tijd hoopte Wesley op een verzoening met zijn ex Yolanthe. Vorige zomer liet de oud-voetballer nog weten dat hij veel fouten gemaakt heeft in zijn huwelijk met Yolanthe en daar spijt van heeft. Wesley omschreef de breuk als iets dat ‘aan hem vreet’ en hoopte dan ook dat er iets te redden viel. ,,Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje”, zei hij in gesprek met Villa Oranje. Maar die hoop heeft Wesley nu laten varen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending