Nieuwe liefde Erica haalt uit naar Martien Meiland: ‘Bek houden!’
Connect with us

Meest bekeken

Nieuwe liefde Erica haalt uit naar Martien Meiland: ‘Bek houden!’

De nieuwe vriend van Erica Meiland heet Sander van Betten en is privédetective. Het mag opmerkelijk genoemd worden dat de twee al een halfjaar samen zijn en dat Erica desondanks recentelijk een miljoenenvilla kocht samen met Martien, om daar met hem te gaan wonen.

Martien vertelde onlangs in een vlog dat zowel hijzelf als Erica absoluut niet uitvliegt als ze een partner krijgen. Het liefst ziet Martien dat eventuele partners bij hen intrekken: ‘Gezellig’. Mocht dat een partner afschrikken, dan is het meteen einde verhaal. ‘Dan geen partner. Erica en ik blijven altijd elkaars nummer één’, aldus de voormalige kasteelheer.

Sander is hogelijk verbaasd door de uitspraken van Martien: ‘Zegt hij dat? Dat moet hij weten, maar ik denk niet dat Martien daarover gaat.’ Dat kennelijk van Sander wordt verwacht dat hij bij hen intrekt in Noordwijk, valt hem rauw op zijn dak. ‘Het zal wel. Ik vind het apart dat hij dat gezegd heeft. Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen.’

Meest bekeken

Jack van Gelder onthult dit in tranen: ‘Dit weten mijn vrouw en kinderen niet eens’

Jeroen van der Boom ontvangt zaterdagavond Jack van Gelder in zijn tv-programma Hoge Bomen. Op zijn Instagram laat hij weten dat het ‘een prachtig open gesprek’ is. Zo openhartig dat van Gelder in tranen uitbarst…

,,Wanneer ben jij het meest gelukkig of waar heb jij spijt van?” Stelt Jeroen van der Boom als ultimatum aan Jack van Gelder. ,,Je móet kiezen Jack” zegt de zanger er nog even achteraan. De sportverslaggever kiest voor de eerste vraag.

‘Niet gelovig’
,,Wanneer ik het meest gelukkig ben” begint van Gelder. ,,Ik ben niet gelovig” zegt hij er direct achteraan. Jack onthult nu iets wat niemand van hem weet: ,,En ik vertel nu iets wat mijn vrouw niet weet, mijn kind en kleinkinderen niet weten”. Jeroen hangt aan zijn lippen. ,,vertel!”

Emotioneel
,,Dat ik weleens naar boven kijk en dat ik hoop dat degene waarvan ik houd heel lang gezond en gelukkig blijven” vertelt Jack met tranen in zijn ogen. ,,En dat ontroert mij”.

Om terug te komen op de vraag waar van Gelder nou gelukkig van wordt: ,,Dat maakt mij het meest gelukkig, als ik díe mensen gelukkig zie” aldus een emotionele Jack van Gelder.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg is er klaar mee: ‘Opzouten met je k*tgezeik’

Al die ongevraagde meningen over haar opvoeding: Monique Westenberg is er helemaal klaar mee. Op Instagram postte de vriendin van André Hazes een foto van zoon André (1) met een vriendje én speen, en schreef: ‘Opzouten met je gezeik en richt je op je eigen ‘perfecte’ leventje!’

Ze is het ongevraagde advies en de negatieve opmerkingen over haar zoon en zijn speen helemaal zat, schrijft ze. ‘Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn vierde nog een speen, dan bepalen WIJ dat.’ Ook dreigt ze mensen die nog langer commentaar hebben op haar speenbeleid, te weren van haar Instagram-account. ‘Ik wil gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan’, aldus Monique.

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Vaker onder vuur
Met haar 315 duizend volgers kan Monique doorgaans rekenen op een hoop positieve reacties op haar kind en leven. Toch ligt ze wel vaker onder vuur. Zo deelde ze in de zomervakantie een filmpje van haar zoon aan de rand van het vakantiezwembad. Tekst: ‘Iedere ochtend wassen de vogeltjes zich in het zwembad en kijkt hij toe.’

Dat zag een deel van haar volgers toch heel anders. Totaal onverantwoord, vonden sommigen. ‘Als je kind in het water valt kan het al te laat zijn’, reageerde iemand. Een ander merkte op: ‘Leuk maar zou de telefoon wegleggen en meer alerter zijn met opletten bij het water.’

Zeikerds
Gelukkig waren er ook genoeg fans die het voor haar opnamen: ‘Wat een zeikerds heb je er toch tussen zitten. Tegenwoordig moet je je kind vastbinden als ik al die perfecte moeders moet geloven’, schrijft iemand. En: ‘Ik zat het filmpje te kijken en dacht gelijk: die krijgen weer een bak ellende over zich heen door de moedermaffia!’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Mark Rutte wil doorgaan: ‘Ik ben strijdbaar’

VVD-leider Mark Rutte wil aanblijven, ondanks de partijen die zeggen niet met hem in een kabinet te willen. “Ik ben strijdbaar”, zegt hij tegen de camera’s van de NOS en RTL Nieuws.

Dat nu ook zijn coalitiegenoot Gert-Jan Segers van de ChristenUnie niet met hem in een nieuw kabinet te willen stappen, verandert daar niets aan.

“Met Gert-Jan Segers heb ik de afgelopen jaren zo goed samengewerkt.” Rutte wil het gesprek over de formatie “op de inhoud” voeren. De partijen die tot een regeerakkoord komen, gaan er zelf over wie ze naar voren schuiven voor ministersposten, en ook het premierschap, zegt de VVD-voorman.

Doorgaan met lezen

Trending