Nieuwe liefde: Monique Westenberg straalt weer na breuk met André Hazes
Connect with us

Celeberties

Nieuwe liefde: Monique Westenberg straalt weer na breuk met André Hazes

Monique Westenberg (43) lijkt langzaam de draad weer op te pakken na de breuk met André Hazes (26). De blondine is weer actief op Instagram en straalt op deze nieuwe foto van oor tot oor.

Monique poseert samen met haar zoontje in de zon en schrijft: ‘My little goodluck charm.’ Dat de kleine Dré haar grote steun en toeverlaat is, blijkt daarmee maar weer.

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Steun
Monique ontvangt veel steun in de reacties. Zo schrijft iemand: ‘De enige echte liefde die je levenslang hebt ❤️… Je bent een topdame en mama!’ Een ander merkt op: ‘Ondanks al je verdriet zie ik je toch stralen ❤️.’ Ook is nog te lezen: ‘Prachtige sterke vrouw met een geweldige zoon. Liefs voor beide ❤.’

Steun van zoon
Gelukkig ontvangt Monique veel steun door niet alleen ‘powerteksten’ van vriendinnen, maar ook haar familie helpt haar ontzettend. En gelukkig is er ook nog altijd haar zoontje Dré. De kleine man geeft haar ontzettend veel energie. ‘Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt,’ schreef ze in haar column voor Vriendin. Westenberg vervolgt: ‘Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt.’ Dat moment raakte haar wel: ‘Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed.’

Onverwachte breuk
Monique meldde eerder op Instagram dat de breuk voor haar uit de lucht was komen vallen. Volgens Hazes ging het al langer slecht tussen de twee. ‘De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet’, schreef Westenberg op Instagram.

Sarah van Soelen
De Leef-zanger wordt momenteel opgevangen door de familie van Soelen. Hij en influencer Sarah van Soelen vonden elkaar na de breuk met Bridget Maasland. In een onthullend gesprek met Patty Brard in Shownieuws vertelde André hoe de vork in de steel zit: ‘We zaten allebei in de slechtste periode van ons leven. Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Sarah is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.’ Toch lijkt er meer aan de hand tussen de twee dan vriendschap, zo blijkt uit een nogal innige foto die opdook.

Celeberties

Heftige aandoening geconstateerd bij Martien Meiland!

In BN’ers In Behandeling neemt dokter Jozias Zwam bekende Nederlanders in behandeling om hen van hun ziekelijke aandoeningen af te helpen. Aandoeningen die een bedreiging vormen voor de BN’ers zelf en de mensen om hen heen.

Deze week is de markante Martien Meiland aan de beurt. De kasteelheer heeft namelijk last van een ernstige aandoening volgens dokter Jozias Zwam. Hij heeft namelijk last van een behoorlijk ernstige Gobbelende Verbale Incontinentie. Hierdoor houdt hij nooit zijn mond en zegt hij alles wat hij denkt. Gelukkig gaat hij in behandeling bij Arts Jozias Zwam!

Martien Meiland in behandeling
En wat denk je, de dokter heeft een oplossing voor zijn probleem gevonden. Helaas heeft Martien meerdere problemen en dat zorgt er zo te zien voor dat hij nog meer problemen krijgt!

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Koning Willem-Alexander heeft stiekem contact met geheime dochter’

Meer dan veertig jaar na de eerste berichten over haar bestaan, zou prins Bernhards tweede buitenechtelijke dochter Alexia opnieuw voor onrust aan het hof zorgen: koning Willem-Alexander en koningin Máxima zouden volgens societygeruchten lijnrecht tegenover prinses Beatrix staan, waar het gaat om Willem-Alexanders ‘bastaardtante’ die dezelfde naam als zijn middelste dochter draagt…

Net als grootvader Bernhard kiest Willem-Alexander steeds nadrukkelijker zijn eigen pad, daarin geruggensteund door zijn echtgenote Máxima. Het was haar jarenlang een doorn in het oog dat haar man zich nog zo nadrukkelijk naar de grillen van zijn moeder voegde. Máxima stimuleerde Willem-Alexander meer voor zichzelf op te komen en eigen keuzes te maken. Dus ook als het ging om het onderhouden van contact met Alexia, met wie Willem-Alexander tot Máxima’s genoegen inmiddels een goede band zou hebben ontwikkeld.

Hij en Alexia schelen maar een paar maanden in leeftijd, en de koning zou zeer genieten van de gesprekken met haar waarin ze samen herinneringen ophalen aan Bernhard. Dat dit jarenlang niet kon, is voor de Argentijnse Máxima altijd onbegrijpelijk geweest. Binnen de cultuur waarin zij opgroeide is familie heilig. Máxima groeide zelf ook op met haar halfzussen Dolores, Maria en Ángeles uit een eerder huwelijk van haar vader Jorge. Zij had hen nét zo lief als haar volle broers Martin en Juan en haar vorig jaar overleden zus Inés.

Bron: Story Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Je kunt nu samenwonen met Connie Witteman op P.C. Hooftstraat voor klein bedrag!

In tijden van woningnood, voornamelijk in de grote steden in de Randstad, is het toch fijn dat mensen zich om starters bekommeren. Buiten de Randstad zijn al initiatieven bij boeren die stukken land opgeven voor de bouw van woningen voor starters voor lage prijzen.

Maar ook in de hoofdstad zijn de meer-bevoordeelden overgegaan om de medemens te helpen in deze ware wooncrisis. Connie Witteman woont aan de welbekende P.C. Hooftstraat waar je per vierkantemeter met gemak 10.000 euro moet betalen. 100 vierkante meter komt dus neer op ongeveer één miljoen, afhangend van de staat van de woning natuurlijk. Connie bezit maar liefst 700 van die vierkante meters en daarvan gaat ze er 155 van verhuren. Dan heeft ze nog maar 545 vierkante meter loopruimte in huis maar je moet wat overhebben voor het goede doel.

Samenwonen met Connie Witteman!
Wanneer je dit zou willen kopen kan je rekenen op ongeveer anderhalf miljoen wat je een hypotheek kan opleveren van ongeveer 5 á 6000 euro. Connie verhuurt het voor 8500 euro. Mocht jij dus nog zoeken naar schaarste woonruimte, dan kan je dit bedrag misschien wel opbrengen met 9 andere stellen. Dan betaal je per stel maar 850 euro en heb je zo’n 15,5 vierkante meter woonruimte, prachtig toch:

Doorgaan met lezen

Trending