Nieuwe liefde: Monique Westenberg straalt weer na breuk met André Hazes
Connect with us

Celeberties

Nieuwe liefde: Monique Westenberg straalt weer na breuk met André Hazes

Monique Westenberg (43) lijkt langzaam de draad weer op te pakken na de breuk met André Hazes (26). De blondine is weer actief op Instagram en straalt op deze nieuwe foto van oor tot oor.

Monique poseert samen met haar zoontje in de zon en schrijft: ‘My little goodluck charm.’ Dat de kleine Dré haar grote steun en toeverlaat is, blijkt daarmee maar weer.

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Steun
Monique ontvangt veel steun in de reacties. Zo schrijft iemand: ‘De enige echte liefde die je levenslang hebt ❤️… Je bent een topdame en mama!’ Een ander merkt op: ‘Ondanks al je verdriet zie ik je toch stralen ❤️.’ Ook is nog te lezen: ‘Prachtige sterke vrouw met een geweldige zoon. Liefs voor beide ❤.’

Steun van zoon
Gelukkig ontvangt Monique veel steun door niet alleen ‘powerteksten’ van vriendinnen, maar ook haar familie helpt haar ontzettend. En gelukkig is er ook nog altijd haar zoontje Dré. De kleine man geeft haar ontzettend veel energie. ‘Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt,’ schreef ze in haar column voor Vriendin. Westenberg vervolgt: ‘Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt.’ Dat moment raakte haar wel: ‘Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed.’

Onverwachte breuk
Monique meldde eerder op Instagram dat de breuk voor haar uit de lucht was komen vallen. Volgens Hazes ging het al langer slecht tussen de twee. ‘De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet’, schreef Westenberg op Instagram.

Sarah van Soelen
De Leef-zanger wordt momenteel opgevangen door de familie van Soelen. Hij en influencer Sarah van Soelen vonden elkaar na de breuk met Bridget Maasland. In een onthullend gesprek met Patty Brard in Shownieuws vertelde André hoe de vork in de steel zit: ‘We zaten allebei in de slechtste periode van ons leven. Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Sarah is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.’ Toch lijkt er meer aan de hand tussen de twee dan vriendschap, zo blijkt uit een nogal innige foto die opdook.

Celeberties

André Hazes herenigd met Monique Westenberg

Het is nu al de showbizz-breuk van 2021: het einde van de relatie van Dre Hazes en Monique Westenberg. De geschiedenis lijkt zich te herhalen, maar zit er ook weer een liefdesreünie in het verschiet voor Dre en Mo? Het lijkt erop dat Dre de eerste stap heeft gezet…

De Antillen zijn een plek van geluk én rampspoed voor Dre en Monique. Een jaar geleden gaven zij hun relatie op Curacao een tweede kans, nu is de bom op Bonaire voorgoed gebarsten. Zal de geschiedenis zich herhalen en zullen Dre en Monique hun relatie weer een tweede kans geven, na de zoveelste klap?

Likes
Echt hartverwarmend is het nog niet maar de eerste stap naar een normale omgang met elkaar lijkt gezet. De breuk is nog vers, maar toch lijkt Dre er prima mee te kunnen leven. Direct nadat hij de verloving met zijn Monique verbrak keerde hij thuis terug in de armen van ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen. Dit lijkt inmiddels tot meer uitgegroeid te zijn dan alleen een vriendschap. Op Instagram is te zien hoe Dre gezellige dinertjes beleefd met Sarah en haar vrienden en dure wijnen drinkt met zijn nieuwe vlam. Ook werden de twee hand in hand gespot in Rotterdam…

De goede afhandeling van de breuk lijkt nog ver te zoeken bij Monique, die in tegenstelling tot Dre de volledige focus op haar zoontje André legt. In haar column voor de Vriendin liet Monique weten dat zij het ‘heel zwaar’ heeft. De verwerking van dit liefdesdrama zal voor haar nog wel even nodig hebben.

Toch lijkt Dre niet genoeg te hebben aan alle aandacht van Sarah en har omgeving. De zanger zoekt via Instagram toenadering naar Monique, ooit de vrouw van zijn dromen. Als Monique een foto op Instagram plaatst van haar en hun vierjarige zoontje André, is Dre er als de kippen bij om de foto van zijn ex te voorzien met een ‘like’.

Een toenadering die niet beantwoord lijkt te worden. De ‘likes’ van Monique onder de foto’s van Dre zijn ver te zoeken…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Martien Meiland barst in huilen uit na vreselijk nieuws

Na een lach en een gil wordt de laatste aflevering van ‘Chateau Meiland’ afgesloten met een traan. Martien en Erica zijn in rouw nadat ze te horen krijgen dat één van hun gasten uit het chateau komt te overlijden. Speciaal voor Thea spreken ze nog een laatste boodschap in.

“We wisten dat Thea heel ziek was en hebben steeds appcontact met haar gehad”
De vaste kijkers herinnert zich de groep van Thea en Jolanda, de vrouw die mogelijk het coronavirus onder de leden had tijdens haar verblijf in Chateau Marillaux, nog wel. Ze waren de laatste gasten op het chateau. Vriendin Thea was ten tijde van de opnames al ernstig ziek en de vriendengroep heeft aan Martien laten weten dat ze haar laatste adem gaat uitblazen.

“Het was zo’n leuke groep op het chateau”, blikt Martien terug op hun bezoek. “Thea was de gangmaker. We wisten dat Thea heel ziek was en we hebben steeds appcontact met haar gehad. Zo leuk, zo’n leuk mens. En dan krijg je nu zo’n bericht…”

Na het opnemen van nog één laatste bericht aan Thea stromen de tranen bij Martien over de wangen. “Ik vind het zo erg. Ze is nog helemaal niet zo oud. We gaan een wijntje drinken op Thea.”

Ondanks het verlies van hun gewaardeerde gast op het chateau, is er ook reden om positief te blijven. De familie heeft onlangs ontdekt dat Maxime in verwachting is van haar tweede kindje. Ze vertelt dat ze dolgraag zou willen dat niet alleen haar vriend Leroy, maar ook haar moeder haar bijstaat tijdens de bevalling.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Bruidsjurk-ontwerper ziet droom vervliegen: ‘Ik vind André Hazes egoïstisch’

Alberto Axu zag het al voor zich – Monique Westenberg die op Bonaire zou schitteren in zijn bruidsjurk. Het huwelijk had moeten zorgen voor zijn grote doorbraak, maar het verbreken van de verloving gooit roet in het eten.

Via Instagram had Alberto Axu al een aantal schetsen laten zien aan Monique, die daar heel positief op reageerde. ‘Het was mooi geweest als hun droomhuwelijk door was gegaan en wij iets voor hen hadden kunnen betekenen. Wow, wat was dat een geweldige kans voor mij geweest’, laat hij weten. Toen de bruidsjurk-ontwerper het nieuws hoorde, dacht hij meer aan Monique dan aan André: ‘Ik dacht: wat heeft die vrouw toch een pech. Ze heeft het al een keer met hem meegemaakt, en nu nóg een keer.’

Egoïstisch

André’s beslissing om opnieuw zijn koffers te pakken en nu definitief de deur achter zich dicht te trekken, begrijpt Alberto niet. ‘Persoonlijk vind ik het egoïstisch. Ik heb naar zijn interviews op tv gekeken en daarin gaf hij aan dat ze weer oude ruzies hadden en hij wil niet dat zijn zoontje daartussen zit. Had hij dat niet kunnen bedenken vóórdat hij haar ten huwelijk vroeg?’

Doorgaan met lezen

Trending