Nieuwe liefde voor Pierre van Hooijdonk (51)
Connect with us

WOW

Nieuwe liefde voor Pierre van Hooijdonk (51)

Na de breuk met Corine, de moeder van zijn kinderen, liet Pierre van Hooijdonk (51) er geen gras over groeien. De oud-profvoetballer is tot over zijn oren verliefd op Elvira (44).

Elvira en ik hebben elkaar afgelopen zomer in het uitgaansleven van Breda leren kennen,’ vertelt Pierre van Hooijdonk aan Story. ‘Maar nu is de tijd rijp om met elkaar naar buiten te treden.’

De zon schijnt weer

Het is Elvira die de zon weer in Pierre’s leven laat schijnen. ‘Mijn kinderen hebben haar al ontmoet. Mijn ex ook. Daar ben ik blij om. Voor Sydney en Fay is het prettig dat hun ouders nog steeds goed met elkaar omgaan.’ Ook Elvira’s dochters zijn voorgesteld aan Pierre. ‘Ik kan het goed met hen vinden, al heb ik ze nog niet heel vaak gezien.’ Elvira woont ook niet bepaald om de hoek bij Pierre. ‘Zij woont in Den Haag,’ aldus Pierre, die zelf in een villa in Prinsenbeek, nabij Breda, vertoeft. Maar de afstand is voor het koppel geen probleem. Ze genieten volop van hun liefdesgeluk.

Meest bekeken

Geïrriteerde Diederik Gommers haalt uit naar Mark Rutte: ‘Leugenaar!’

De komende twee weken komen er nog geen versoepelingen in de coronamaatregelen. Tot zeker 28 april blijven alle maatregelen van kracht, meldt een woordvoerder van het kabinet. Op 28 april hoopt het kabinet alsnog de eerste stappen te zetten richting een ‘meer normale zomer’.

Dat is de uitkomst van de heer De Jong en Mark Rutte. Echter denkt Diederik Gommers daar anders over.Hij vind namelijk dat Mark Rutte allemaal beloftes loopt te maken die hij niet kan nakomen.

Het kan gewoon niet dat we eind april al open gaan. Wat vinden jullie er van?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gaby Blaaser had ze weer behoorlijk losjes in de tas hangen

Het begint inmiddels misschien wel een beetje saai te worden maar Gaby Blaaser blijft lekker volhouden. Zo eens per twee of drie dagen post ze weer een halfn*akte foto van zichzelf op Instagram. Daar krijgt ze best nog wel eens wat kritiek op maar daar trekt ze zelf gelukkig niet zoveel van aan.

(Ze trekt überhaupt weinig aan!) Het kost haar naar eigen zeggen ontzettend veel werk om zulke foto’s te maken. Daar mag men ook wel wat meer respect voor hebben vindt ze.

Gaby Blaaser steekt het niet onder stoelen of banken

Onder haar nieuwste foto schrijft ze zelf: “Ik sta graag halfn*akt op Instagram en I love it!” Helemaal prima meid, wij loven het ook hoor!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Leestip: Mysterieuze zelfmoord bezoedelde Annemarie Jorritsma

VVD-coryfee Annemarie Jorritsma speelde vorige week een prominente rol in het debat rondom de vermeende leugens van premier Mark Rutte, waarbij ze zelf volgens criticasters betrokken zou zijn. De politica kreeg wel vaker te maken met zaken die aan haar kleefden, maar die ze schijnbaar van zich af kon laten glijden.

In februari 2007 ontving weekblad Story op de redactie een anonieme brief met poststempel Almere. Daarin werd aandacht gevraagd voor een tragische zelfmoord, die gepleegd was vanwege problemen waarbij de toenmalige burgemeester Annemarie Jorritsma betrokken zou zijn. De hoofdrol
in het naargeestige scenario werd gespeeld door het nieuwbouwstadshart van Almere.

Constructiefouten
Op winkelcentrum Citadel was een appartementencomplex verrezen, het Kanteel. Ambtenaar A. van de afdeling Vergunningen & Hand-having, onderdeel van Bouw- en Woningtoezicht, had uitgevonden dat er bij de bouw van de flat constructiefouten waren ontstaan. Hij meldde terstond aan zijn superieuren dat als er geen maatregelen werden genomen, de kans bestond dat het gebouw – boven een filiaal van onder meer modezaak WE – instortte. Omdat zijn ontdekking plaatsvond vlak vóór de feestelijke opening van het winkelcentrum door koningin Beatrix maakte hij zich extra zorgen: er zou een nationale ramp ontstaan als de woontoren naar beneden stortte, bovenop de met vlaggetjes en ballonnen zwaaiende menigte die de opening kwam meevieren.

Weinig oor
Maar de verantwoordelijken binnen de gemeente hadden weinig oor voor de waarschuwing van de ambtenaar. Hoewel er uiteindelijk een aantal noodmaatregelen werd getroffen, leek men zich drukker te maken over de opening met de koningin dan over de gemelde constructiefouten. De ambtenaar had het idee dat hij bij zijn melding tegen dovemansoren sprak. Door de druk en paniek die bij de ambtenaar ontstonden, kwam hij in psychische nood. Uiteindelijk kon hij de wetenschap dat de flat kon instorten niet meer aan en beroofde hij zichzelf van het leven, zijn vrouw en hun drie jonge dochters in shock achterlatend.

Bron: Story Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending