Nieuwe onthullingen betreft Marco Borsato: “Dit is de genadeklap!”
Connect with us

Meest bekeken

Nieuwe onthullingen betreft Marco Borsato: “Dit is de genadeklap!”

Marco Borsato doet goed zijn best om van de radar weg te blijven. Wanneer de zanger over straat loopt dan doet hij dit zo onopvallend mogelijk. Een petje op, dikke sjaal om en flink de pas erin voordat iemand hem herkent. Dat lukt overigens niet altijd zoals je hier ziet. Echter heeft de zanger de pech dat er een andere bekende Nederlander onder zijn steen vandaan gekropen is. We hebben het natuurlijk over Goor, ofwel Gordon.

Met roddeltante Fawry heeft hij een interview gedaan waarin hij een boekje open gedaan heeft over dit hele gebeuren. Gordon zegt: “Het gekke is dat ik het al een paar jaar wist. Ik geloofde het niet in eerste instantie. Ik dacht: dat waait wel over. Ik schrok eigenlijk van het feit dat het naar buiten kwam. Ik dacht: Jezus, is het dan toch waar?”

Marco Borsato krijgt er nog even van langs van Gordon!

Ondanks dat er nog geen uitslag van het onderzoek naar de beschuldigingen aan het adres van Borsato is gaat Goor er vast vanuit dat het wél zo is. Gordon zegt: “Het blijkt dus wel waar te zijn, dus dat is een hard gelag. Zoals ik Marco ken, denk ik dat ik met heel veel mensen kan zeggen dat ik heel veel dingen van hem had verwacht, maar dit niet. Nee, heel pijnlijk om dit te horen. Om zoiets te doen, is wel het laagste station wat je kan doen, vind ik.” Het is natuurlijk dat Goor hier maandenlang niets over heeft kunnen zeggen omdat hij druk bezig was met zijn eigen problemen in Dubai. Echter krijgt de zanger een hoop kritiek op Twitter om zijn uitspraken over Borsato.

Celeberties

Beveiliger Lil Kleine haalt keihard uit naar Jamie Vaes: ‘Ze is een geldwolf en wilt hem financieel kapotmaken’

Gisteren lieten we nog weten dat Lil Kleine zijn vriendin Jamie Vaes en zijn kind op straat zet. Lil Kleine wil namelijk het huis waar ze in zitten verkopen. De advocaat van Lil kleine geeft Jamie dan ook tot vrijdag de tijd om het huis te verlaten. Jamie die zelf geen eigen huis en inkomen heeft zal dus letterlijk op straat komen te staan.

Maar een beveiliger van Lil Kleine laat weten dat het verhaal anders in elkaar steekt. Hij laat namelijk weten dat Jamie een geldwolf is en dat ze altijd al een plan klaar had om Lil Kleine financieel helemaal uit te kleden.

De beveiliger zegt er het volgende over:

,,Sommige mensen spelen slachtoffer bij misdaden die ze zelf hebben begaan. De waarheid is bekend, Jaimievieswijf.”

,,Uiteindelijk is het wel zijn eigen fout. Je moet nooit een vrouw slaan, klaar. Zij heeft haar plan al lang bedacht en hij is erin getrapt, helaas.”

,,Hij is door zoveel mensen gewaarschuwd, maar hij was verliefd en zij nooit op hem maar enkel op zijn geld.”

Jamie Vaes heeft inmiddels ook gereageerd op de uitspraken van de beveiliger. Zei zegt er het volgende over:

,,Wat intens treurig dat dit soort leugens worden verspreid door ‘vrienden’ van Jorik om hem in een beter daglicht te zetten. Deze zogenaamde ‘beveiliger’ weet heel goed hoe onze relatie in elkaar zit. Jammer dat dit soort on-ontwikkelde types een kans krijgen. Als vrouw word je bijna geïntimideerd. Maar dat laat ik niet meer toe.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Glennis Grace blijkt een nóg grotere “nachtmerrie” dan je al dacht!

Glennis Grace is niet op haar mond gevallen, dat weten we allemaal wel. Het is ook een van de voornaamste kwaliteiten van Amsterdamse artiesten, een beetje grofgebekt zijn. Sinds het geweldsincident in de Jumbo in Amsterdam gaan er echter nog veel luguberdere verhalen over de zangeres rond. Bij dit geweldsincident zou de zangeres een knokploeg hebben opgetrommeld, dat doe je natuurlijk niet zomaar stellen critici.

Uiteraard zijn verschillende roddelbladen de straat op gegaan om te praten met insiders. Een ooggetuige in de Story: “Glennis presenteert zich als een echte Jordanese, maar in de buurt is iedereen helemaal klaar met haar. Met dit soort crimineel gedrag willen we niets te maken hebben. Ik heb gehoord en gezien hoe Glennis haar knokploeg aan het opjutten was. Het winkelpersoneel heeft mij verteld dat Glennis de eerste was die de medewerker die het zwaarst is getroffen een klap gaf.” Maar er is meer…

Bang voor Glennis Grace!

De ooggetuige meldt dat het afgeraden wordt om als getuige op te draven: “In de buurt wordt het me afgeraden omdat ze dan bij mij de ruiten kunnen komen ingooien.” Ook de zoon van Glennis blijkt geen schatje. Buurtbewoners aan weekblad Privé: “Buurtbewoners stellen dat Glennis’ zoon zich geregeld in het gezelschap begeeft van een groepje dat zich ophoudt in het speeltuintje bij de Karthuizerstraat. Dat is niet ver verwijderd van het bewuste Jumbo-filiaal. Afgelopen jaar zijn er veel incidenten rond deze groep geweest. Er is zelfs een buurvrouw verhuisd omdat ze is geterroriseerd. Het zijn allemaal snotneuzen tussen de veertien en zestien jaar. Ze zijn nergens bang voor.” Ook de desbetreffende buurvrouw die verhuisd is is gesproken. Die vertelt: “Ik voelde mij er niet veilig. Ondanks het feit dat ik vaak de politie heb ingelicht, gebeurde er niets… Ja, nu!” Hieronder meer over de angst in de buurt:

Doorgaan met lezen

Celeberties

En daar is de lente: dit weekend heerlijk terrasjesweer

De volgende dagen krijgen we heerlijk lenteweer in Nederland. Weeronline zegt dat het lekker warm wordt.

Deze ochtend was het in het westen en zuidwesten nog bewolkt, maar later op de dag breekt overal de zon door. Vrijdag krijgen we dan een zonovergoten dag. Weeronline meldt dat de zon tot elf uur lang kan schijnen, maar op de meeste plaatsen zullen we minstens de negen uur zon halen. Ideaal terrasjesweer dus.

Het blijft wellicht tot begin volgende week droog. Vooral zaterdag kondigt zich als een hele zonnige dag aan. Zondag is het wat meer bewolkt, maar krijgen we toch nog zes uur zon.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending