Nieuwe rel Henny Huisman en Marco Borsato op komst: ‘Hij gaat echt heel kwaad worden’
Connect with us

Meest bekeken

Nieuwe rel Henny Huisman en Marco Borsato op komst: ‘Hij gaat echt heel kwaad worden’

Nederland staat aan de vooravond van een enorme mediarel over Marco Borsato. Zijn ontdekker Henny Huisman zal de geplaagde zanger in woede laten ontsteken met zijn biografie. “Hij wordt kwaad.”

Henny Huisman kondigt al maanden aan dat hij een hoofdstuk in zijn nieuwe biografie zal wijden aan zijn grootste ontdekking ooit: Marco Borsato. De zanger brak ooit door in Henny’s Soundmixshow, maar wil nu niets meer te maken hebben met de vroegere televisiester. Op zijn beurt walgt Henny ervan dat Marco zo is vreemdgegaan.

‘Marco wordt boos’
Al in december dreigde Henny om in zijn boek meer affaires van Marco Borsato te onthullen. Volgens de presentator weet de hele showbizz waar de zanger hem allemaal in heeft gehangen. Eén van Marco’s prooien was volgens Henny zijn The Voice of Holland-pupil Maan de Steenwinkel, al ontkennen ze dat zelf.

Nu zit die bevreesde biografie van Henny er eindelijk aan te komen: het boek van biograaf Kevin Kraan verschijnt op 4 juni. Op de vraag of er BN’ers boos gaan worden, antwoordt Kevin op Radio Veronica: “Misschien een enkeling. Misschien een Marco Borsato ofzo… Haha.”

Henny daarop: “Dat heeft ook een reden, hè?”

Waarom wordt-ie boos?
Presentator Tim Klijn vraagt zich af waaróm Marco precies boos gaat worden. Henny daarop: “Dat moet je lezen. Dat is een heel verhaal. Dan snap je ook een beetje de geïrriteerdheid.”

Tim: “Maar jij bent boos op hem of hij is boos op jou?”

Sidekick Niels Baarlen: “Henny op Marco.”

Henny: “Nou ja, boos niet eens, maar gewoon een beetje teleurgesteld.”

Tim: “Oh, dat is nog veel erger dan boos.”

Henny: “Ja, dat vind ik ook.”

‘Hij heeft zó gesmeekt’
Niels doet een gok: “Jij hebt denk ik een beetje het gevoel dat je niet op het succes van Marco mee hebt kunnen liften. Is dat het niet een beetje?”

Henny daarop: “Nee, dat is het niet. Het is alleen, laat ik het kort zeggen: hij heeft zó gesmeekt om mee te mogen doen en als je dan uiteindelijk iets terugvraagt na zoveel jaren succes en hij doet het niet, omdat het niet de policy van de artiest is en hij zich niet meer wil laten herinneren aan toen en de Soundmixshow…”

Biograaf Kevin: “Nu moet je een punt zetten hoor Henny!”

Celeberties

Zien: Angela de Jong haal genadeloos uit naar “schaamteloze familie Hazes”!

Angela de Jong ken je misschien vanwege haar keiharde uitingen in de media over bepaalde personen waar ze niet zo lekker mee ligt. Ze neemt geen blad voor de mond en legt altijd ook haarfijn uit waar haar uitingen vandaan komen. Dit keer heeft ze de familie Hazes flink onder handen genomen.

Ze laat weten he-le-maal klaar te zijn met de familie en wanneer je op ieder media-bericht over deze personen op social media meekijkt, dan zijn er vele met haar. Ze reageert op de opening van het theehuis van Rachel waar André en Sarah van Soelen ook bij waren wat ietwat anders liep dan verwacht. Op social media wordt het stel namelijk compleet uitgebrand: “Zielig heh, voor André en zijn vriendin Sarah?” laat Angela weten. Ze vervolgt: “Ze hadden zich zó verheugd op een paar leuke itempjes in de showrubrieken over hun verliefdheid met daarbij wat gratis reclame voor moeder Rachel. Die sinds kort bijbeunt als theeschenkster in een winkelcentrum in Amstelveen.” In plaats daarvan werden ze compleet afgebrand op social media.

Angela de Jong he-le-maal klaar met de Hazes’sjes!

Angela legt graag uit waarom de familie inmiddels zo erg gehaat wordt door zoveel mensen. Ze zegt: “Het zit hem en de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens.” Ze stoort zich aan het feit dat André zo trots rond paradeert met zijn nieuwe “barbie bop-influencertje” zoals De Jong haar noemt. “Dit terwijl je een paar maanden geleden van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met een ander.“. Ze vervolgt: “Er zit een maximum aan de hoeveelheid bullshit die we kunnen hebben. Dit was al bereikt met Bridget Maasland…“. Ook de oneindige ruzies en het natrappen van Rachel en dochter Roxeanne komt haar de keel uit. Ze zegt: “Weet je met wie ik medelijden heb? Met iedereen die ooit met de familie Hazes te maken krijgt..”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Ouders Sarah van Soelen halen flink uit naar hun schoonzoon André Hazes (27)

André Hazes (27) is helemaal opgenomen in zijn nieuwe schoonfamilie, maar wat vinden zij eigenlijk zelf van hun nieuwe schoonzoon?

De familie van Soelen laat aan Shownieuws weten dat het best even wennen is dat hun dochter zo’n beroemde vriend heeft.

‘Het is wel even wennen, maar we krijgen er wel heel veel plezier voor terug’, aldus de vader van de blondine. ‘Het is een heerlijke gozer en hij zingt elke ochtend voor me.’

Gelukkig

Volgens de moeder van Sarah is ze dan ook ontzettend gelukkig met André aan haar zijde. ‘Het is toch wel stress dit, maar daar kan ze goed mee omgaan.

Dit is niet wat je voor je dochter voor ogen hebt natuurlijk, zo’n wereld. Maar ik vind wel dat ze het heel goed doet.’

Pa van Soelen voegt nog toe: ‘Ze zijn erg gelukkig samen en de liefde die spat er vanaf. En als vader of moeder is natuurlijk geweldig om je kind zo gelukkig te zien. Dat gun ik iedereen eigenlijk.’

Commentaar

Voor de camera van RTL Boulevard laat de zanger weten dat ze samen een huis hebben gekocht, maar ze voorlopig nog bij de ouders van Sarah wonen.

De blondine verklaart: ‘Hij is heel netjes, opgeruimd ook.’ Hazes voegt toe: ‘We hebben het gewoon heel leuk samen.

Dus alles wat er wordt gezegd, trekken we ons niet zoveel van aan. Want uiteindelijk hebben we gewoon altijd elkaar.’

Schoonmoeder Rachel

Ook schoonmoeder Rachel is in haar nopjes met de nieuwste aanwinst in de familie, zo blijkt wel uit beelden van Story-fotograaf Edwin Smulders. Het drietal straalt van oor tot oor en de twee poseren ook gezellig samen met een prachtig boeket.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sterke vrouw Monique Westenberg imponeert vriend en vijand

De fans van Monique Westenberg steken hun bewondering voor haar niet onder stoelen of banken. Ditmaal niet zozeer vanwege haar mooie kiekjes, maar om een tekst die voor zich spreekt.

De ex van André deelt een prachtige foto van zichzelf op Instagram. Het bijschrift bij het plaatje zegt veel over hoe sterk de vrouw in haar schoenen staat.

Monique schreef: “Als het leven je citroenen geeft, maak er dan sinaasappelsap van en laat de rest van de wereld zich maar afvragen hoe je dat gedaan hebt.”

Monique is sinds enkele maanden weer single en geeft aan dat ze gewoon het allerbeste wil maken van haar leven. Het is geen geheim dat ze ontzettend veel verdriet heeft geleden nadat André Hazes haar nog maar eens in de steek liet.

De zanger krijgt maar weinig medeleven van de fans. Monique daarentegen wordt overladen met steun. Haar bericht krijgt heel wat bijval. Een volger reageert: “Jij bent een voorbeeld hoe sterk een vrouw kan zijn.” Nog een andere volger vindt: “Jij bent een geweldige vrouw!”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending