Nieuwe schokkende onthulling Marco Borsato: ‘Heel pijnlijk’
Connect with us

WOW

Nieuwe schokkende onthulling Marco Borsato: ‘Heel pijnlijk’

Gordon doet een hele opvallende uitspraak in de podcast ‘Geroezemoes.’ Gordon laat namelijk weten dat hij al jaren op de hoogte was van het wangedrag van Marco.

Het probleem was dat Gordon het gewoon niet kon geloven en hij dacht dat het roddels waren. Gordon kent Marco natuurlijk al jaren als collega en zegt dat niemand had verwacht dat de roddels waar waren. Zelf John de Mol zei in de aflevering van BOOS niet te kunnen geloven dat Marco Borsato dit wangedrag vertoonde.

Gordon zegt er zelf het volgende over:

,,Ik wist het al een paar jaar en ik geloofde het in eerste instantie niet. Ik dacht: dat waait wel over.”

,,Ik schrok eigenlijk van het feit dat het naar buiten kwam. Ik dacht meteen: is het dan toch waar? Het blijkt dus wel waar te zijn, dus dat is een hard gelag.”

,,Zoals ik Marco ken, denk ik dat ik met vele mensen kan zeggen dat ik heel veel dingen van hem had verwacht, maar dit niet. Heel pijnlijk om te horen.”

,,Ik ga ervan uit dat dat meisje het niet allemaal verzint. Om zoiets te doen is wel het laagste station wat je kunt bereiken.”

Meest bekeken

Zien: Oekraïners geven eten aan gevangen Russische soldaat, krijgt zijn moeder aan de lijn en breekt

Een video die lijkt te tonen hoe een gevangen Russische soldaat eten krijgt van Oekraïners en een videogesprek voert met zijn moeder, is viraal gegaan op social media.

In een video die woensdag werd getweet door Matthew Luxmoore, een verslaggever van de Wall Street Journal in Moskou, is te zien hoe een jonge man in een militair uniform een drankje drinkt en een gebakje eet. Er is ook een vrouw te zien die een telefoon omhoog houdt voor de soldaat, schijnbaar wachtend op een videogesprek.

Ondertussen zegt een man buiten beeld in het Oekraïens: “Ze geven hun kinderen weg als kanonnenvoer. Ze weten niet waar ze heen gaan, ze zwerven maar wat rond. Sta op, vrouw! Jullie moeten allemaal opstaan en de Krim op de been helpen! Laat de mensen opstaan. Je ziet dat je zoon leeft, er zal hem niets overkomen.”

Zodra de video verbinding maakt, spreekt de vrouw die de telefoon vasthoudt een beller genaamd Natasha in het Russisch aan en zegt tegen haar dat “alles in orde is.”

De man lijkt dan in te storten bij het zien van de andere persoon aan het gesprek. Een vrouwenstem aan de lijn zegt dan: “Alles is in orde, jongen. Alles is in orde.”

“Oké, Natasha, veel geluk, moge God met je zijn. Alles is in orde. Zeg maar gedag,” zegt de vrouw die de telefoon vasthoudt tegen de moeder van de man.

“Hoe krijg ik hem terug?” vraagt de beller.

“Ze zullen contact met je opnemen, Natasha. Hij is veilig en gezond. Ze nemen later contact met je op. Zeg maar gedag,” zegt de vrouw.

Hoewel de man niets lijkt te zeggen in de video, blaast hij wel een kus naar het scherm van de telefoon voordat het gesprek eindigt.

Sinds Luxmoore de video heeft geüpload, heeft deze meer dan 26.000 shares en 2,8 miljoen views gekregen.

Dinsdag vertelde een hoge Amerikaanse defensieambtenaar aan journalisten dat het dalende moreel sommige Russische troepen die betrokken waren bij de invasie van Oekraïne ertoe had gebracht zich “zonder slag of stoot” over te geven aan lokale troepen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Insider openhartig: ‘Lil’ Kleine gooide zijn eigen vader van de trap’

Er gaat na de mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes weer een vreselijk gerucht over Lil’ Kleine rond. Hij deed niet alleen zijn vriendin, maar ook zijn bloedeigen vader opzettelijk pijn.

Dinsdag vloog de rapper opnieuw de cel in, nadat de raadkamer het beroep van het OM tegen zijn vrijlating honoreerde. Nu de artiest in de bak zit, komen er alsmaar meer sappige verhalen over hem naar buiten.

Eigen vader van de trap

Jan Dijkgraaf en Bas Paternotte bespreken in de ‘Bajes Special’ van de Nare Jongens podcast het gedrag van Lil’ Kleine. De rapper wordt daar neergezet als een crimineel. Niet alleen vanwege het geweld tegen zijn verloofde, maar ook tegen zijn eigen vader.

“Volgens mij was dat met die kwestie op Ibiza, dat hij zijn vrouw had mishandeld. Iemand stuurde mij toen anoniem een berichtje met: ‘die Lil’ Kleine daar kijk ik helemaal niet van op. Die heeft zijn eigen vader een keer de trap afgeduwd’. Ik weet niet of het zo is, ik heb het niet gecheckt. Maar die verhalen gaan er dus rond over Lil’ Kleine”, aldus Bas.

Patroon van geweld

Ook hebben de heren het over het geweldsincident bij de opening van de Amsterdamse club Olivia in 2019. Het slachtoffer stootte per ongeluk aan tegen Jaimie Vaes en ondanks hij zijn excuses aanbod, werd hij buiten opgewacht. De rapper en twee vrienden tuigden de man vervolgens genadeloos af.

Het slachtoffer viel op de grond, maar dat weerhield de aanvallers er niet van om hem verder te mishandelen. De rapper is onlangs voor deze feiten veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee weken. Die veroordeling vond plaats vlak voordat hij Jaimie tussen de autodeur klemde.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yvonne Coldeweijer op de vuist met Fawrynotsawry: “GEDROCHT!”

Juicekanalen zijn een nieuw soort fenomeen in Nederland waar mensen zich soms zorgen om maken. Yvonne Coldeweijer en Fawrynotsawry zijn twee ‘juicers’ die samen met nog een paar kanalen aan de frontlinie van dit roddeltijdperk staan. De twee verdienen er dan ook goed geld om vanwege de business die ze eromheen gebouwd hebben. Coldeweijer kun je bijvoorbeeld betalen voor éxtra juice achter een betaalmuur.

Fawry zorgt voor extra aandacht voor het bedrijf waar hij voor werkt, RUMAG. Daarnaast hebben we natuurlijk nog Roddelpraat van Jan Roos en Dennis Schouten, Reality.FBI en Juicechannel. Tussen al deze kanalen heerst nogal wat onenigheid over wat je wel en niet mag plaatsen. Daarnaast beschuldigen de kanalen elkaar ook regelmatig van jatten van filmpjes, vandaar dat ze allemaal van die gigantische watermerken over hun filmpjes en foto’s plaatsen. Maar een echte ruzie is er tot nu toe nog niet van gekomen. Tot nu dan.

Yvonne Coldeweijer en Fawrynotsawry vliegen elkaar in de haren!

Coldeweijer en Fawry lijken namelijk behoorlijk naar elkaar uit te halen. Coldeweijer heeft zich meerdere malen negatief uitgelaten over Fawry in haar welbekende video’s. Fawry schrijft op Instagram: “Deze vrouw heeft het voor de vierde keer op rij over mij gehad. Een enorm compliment eigenlijk. Maar ik wens je heel veel liefde toe schatje. Ze noemt mij een gedrocht en talentloos maar de ongelukkigheid druipt van het beeld af.” Reality.FBI deelt als ‘juicer’ de ‘juice’ van deze ‘juicers’ (snap je het nog?) natuurlijk. Het kanaal schrijft: “Oei. De messen zijn geslepen. Queen en king juice vliegen elkaar in de haren!” Juicekanaal Juicechannel gooit er nog een schepje bovenop: “Er is al maanden ruzie in juiceland tussen onze collega’s Coldeweijer en Fawry. Misschien tijd voor een Boxing Influencers?” Wij vinden het een goed idee, al denken we niet dat Fawry het er heel vanaf gaat brengen. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending