Nieuwe trend op kinderboerderijen - en het internet kookt van woede
Connect with us

Lifestyle

Nieuwe trend op kinderboerderijen – en het internet kookt van woede

Er is nieuwe trend opgedoken op kinderboerderijen in Groot-Brittannië waar ze worden toegelaten om te tekenen en te schilderen op vastgebonden paarden, en dit doet het internet nu koken van woede.

Elke dag worden dieren blootgesteld om mensen op een of andere manier te plezieren. En deze nieuwe trend doet ons echt de wenkbrauwen fronsen.
Dierenrechtenorganisaties over de hele wereld zijn nu echter begonnen met kritiek te geven op deze nieuwe “trend”. Zeker nadat op de sociale media beelden werden gedeeld waar kinderen te zien waren die met kleurstiften op paarden aan het tekenen waren.

Op de afbeeldingen werden de gezichten van de kinderen bedekt, zodat de identiteit van de kinderen niet achterhaald zou kunnen worden.

Volgens Manchester Evening News worden de kinderen gevraagd om hun naam te schrijven of een afdruk van hun hand op de paarden te schilderen.
Sinds wanneer is verstoppertje spelen of andere leuke spelletjes niet meer genoeg voor jonge kinderen?

We kunnen ons inbeelden dat de kinderen zich van geen kwaad bewust zijn, maar de ouders en organisatoren zouden toch beter moeten weten!
Nu heeft de dierenrechtenorganisatie PETA een petitie gelanceerd om deze praktijken een halt toe te roepen, die vooral in Groot-Brittannië lijken voor te vallen.

– Dit is een verontrustende trend die vooral in het Verenigd Koninkrijk lijkt op te duiken. Beeld je in dat je vastgeketend zit te midden van krijsend gelach, onvoorspelbaar aanraken en vreemden die verf in je haar smeren. Zou je van plaats willen ruilen? Zo zegt Sophie Tomlinson tegen Manchester Evening News.
Geen enkel dier zou hier aan blootgesteld mogen worden! Dit moet NU stoppen! Deel dit artikel als je hier ook meer akkoord gaat!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending