Nieuwe trend voor de zomer: sneakers met hakken zo lelijk dat niemand ze zou mogen dragen.
Connect with us

Lifestyle

Nieuwe trend voor de zomer: sneakers met hakken zo lelijk dat niemand ze zou mogen dragen.

Mode is niet eenvoudig. Het lijkt erop dat nieuwe trends komen en gaan, zonder dat je zelfs nog maar de tijd hebt om ze te snappen. Soms is kleding zo strak dat het niets aan de verbeelding overlaat, en soms is het zo los dat het onmogelijk is om het vast te houden met je handen.

Met schoenen is het precies hetzelfde. Trends veranderen in een oogwenk, maar de grote vraag is of deze sneakers met hoge hakken het ergste zijn wat we ooit gezien hebben.

De trend combineert sportschoenen met hoge hakken.

De schoenenindustrie is grondig verandert de afgelopen honderd jaar, en het is normaal dat trends komen en gaan. Wat vandaag in de mode is, is het dat morgen niet meer, maar binnen 30 jaar is het misschien weer helemaal in.

Sneakers – met hoge hakken

De Roemeense ontwerpster Ancuta Sarca, die in Londen woont, ontwikkelde haar eigen schoenstijl. En het is op zijn zachtst gezegd hoogst merkwaardig.

Instagram / Ancuta Sarca

Ze vormde oude sneakers om tot schoenen op hakken.

Instagram / Ancuta Sarca

Het idee ontstond toen Acunta beseft dat ze een heleboel oude sportschoenen had.

“Ik wilde de sneakers in een nieuwe vorm gieten zodat ze een compleet nieuwe functie krijgen – elegant en vrouwelijk om de grenzen af te tasten van wat ze kunnen worden. Waarom Nike? Ik hield altijd al van de vorm. Ze speelden een belangrijke rol in de geschiedenis van de sportkleding, en het logo ziet er een beetje grappig en onverwacht uit op hoge hakken”, vertelde Ancuta aan Vice.

Gemengde reacties

Ancuta postte verschillende foto’s van haar creaties op de sociale media, waar de meningen nogal verschilden.

Ancuta heeft online duizenden volgers die haar creatie enthousiast onthaalden.

Maar andere volgens zien het nut van deze schoenen dan weer totaal niet in.

Instagram / Ancuta Sarca

Wat vind jij ervan? Zou jij deze sneakers op hakken durven aantrekken voor een avondje uit?

Celeberties

Nikkie Plessen gaat alweer vreemd: Wat een rare actie!

Een bericht over Nikkie Plessen is altijd goed. Naast dat Nikkie mode-ontwerper, presentatrice en jurylid van Dragons’ Den is, is ze vooral een persoon waar heel Nederland zijn mening over geeft. Wat heeft ze nou weer uitgevreten? Ook dit keer negeert ze weer alle kritiek en gaat ze gewoon haar eigen gang. Geen scheve schaats, maar wel een (niet zo scheve) pony voor de blonde mode-icoon. Alle remmen los op social media!

Ondanks alle kritiek gaat Nikkie er gewoon voor

Vorig jaar kreeg Nikkie heel veel bagger over zich heen toen ze ook voor deze gewaagde keuze ging. Dit keer vroeg ze aan haar volgers of ze weer voor een pony zou gaan.

Haar volgers waren duidelijk: 65 procent stemde tegen haar nieuwe “hairdo”. Maar geen haar op haar hoofd dat eraan dacht om naar haar volgers te luisteren. Als zij het maar leuk vindt!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Als je Monique Westenberg in deze bikini ziet snap je André Hazes wel!

Monique Westenberg is natuurlijk alweer een tijdje vrijgezel. De in 1977 geboren blondine heeft alweer de 43 jaartjes aangetikt. Maar we moeten zeggen dat we dat er niet aan af kunnen lezen. André staat er inmiddels al om bekend om op wat oudere vrouwen te vallen. Maar klaarblijkelijk kiest hij wel de mooiste uit.

Ook Bridget Maasland ziet er erg goed uit voor haar leeftijd. Met de vakantie die Monique achter de rug heeft volgen natuurlijk een hoop fijne kiekjes. Ze was namelijk ook aanwezig op Curacao om van het heerlijk zonnige weer te genieten.

Monique Westenberg op het strand

Na een kiekje van zichzelf op social media waarop ze in bikini staat volgen onwijs veel positieve reacties. Romy Monteiro reageert met “Figuurtje hoor!”. Ook reacties als “Prachtige mama wat een figuur, wauw!” volgen. En dat is te begrijpen:

View this post on Instagram

En dat is 6!

A post shared by ̈ (@moniquenoell) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: Bakken kritiek op Bridget Maasland door dit schokkende verhaal!

Wanneer het financieel even tegenzit bij bekende Nederlanders, dan gaan ze vaak een boek schrijven. Maar zo’n boek moet natuurlijk wel verkocht worden. Het is dan handig om veel spapige showbizz verhalen te vertellen die de laatste tijd in de rondte gaan. Patty Brard deed dit bijvoorbeeld al met haar boek waar ze het verhaal over Bridget Maasland op haar huwelijk op de kaart zette. Ook Hans Klok heeft besloten de blondine even goed aan te pakken. De goochelaar is namelijk niet meer in Las Vegas voor shows, dus brengt hij een boek uit. Je boek promoten met wat sappige verhalen over BN’ers werkt blijkbaar goed voor de verkoop.

Weekblad D&D schrijft dat de blonde presentatrice wel wat te vrezen heeft betreft dit boek. Aan weekblad Weekend vertelt hij: “Natuurlijk mijn grote vriendin Bridget Maasland, haha! Maar zij krijgt maar een klein stukje hoor, niet te veel eer. Ook zal ik over Gerard Joling gaan schrijven, met wie ik de nodige avonturen heb beleefd. Maar hij is een goede vriend van mij, dus daar wil ik mee oppassen.”

Hans Klok haalt uit naar Bridget Maasland

Zijn assistente voor zijn shows, Nathalie, strijdt momenteel voor haar leven vanwege een ernstige ziekte. Ze heeft kanker. Ze is getrouwd met de ex van Bridget, de vader van Mees. Ze vecht voor haar leven om haar zesjarige dochter Kate en 11-jarige stiefzoon Mees te kunnen zien opgroeien. In weekblad Weekend is hij snoeihard over de blonde presentatrice. Hij heeft het volgende aan: “Bridget heeft alleen nooit enig medeleven met Nathalie getoond, en dat vind ik niet kunnen. Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: en nu is het klaar.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending