Nieuwe trend voor de zomer: sneakers met hakken zo lelijk dat niemand ze zou mogen dragen.
Connect with us

Lifestyle

Nieuwe trend voor de zomer: sneakers met hakken zo lelijk dat niemand ze zou mogen dragen.

Mode is niet eenvoudig. Het lijkt erop dat nieuwe trends komen en gaan, zonder dat je zelfs nog maar de tijd hebt om ze te snappen. Soms is kleding zo strak dat het niets aan de verbeelding overlaat, en soms is het zo los dat het onmogelijk is om het vast te houden met je handen.

Met schoenen is het precies hetzelfde. Trends veranderen in een oogwenk, maar de grote vraag is of deze sneakers met hoge hakken het ergste zijn wat we ooit gezien hebben.

De trend combineert sportschoenen met hoge hakken.

De schoenenindustrie is grondig verandert de afgelopen honderd jaar, en het is normaal dat trends komen en gaan. Wat vandaag in de mode is, is het dat morgen niet meer, maar binnen 30 jaar is het misschien weer helemaal in.

Sneakers – met hoge hakken

De Roemeense ontwerpster Ancuta Sarca, die in Londen woont, ontwikkelde haar eigen schoenstijl. En het is op zijn zachtst gezegd hoogst merkwaardig.

Instagram / Ancuta Sarca

Ze vormde oude sneakers om tot schoenen op hakken.

Instagram / Ancuta Sarca

Het idee ontstond toen Acunta beseft dat ze een heleboel oude sportschoenen had.

“Ik wilde de sneakers in een nieuwe vorm gieten zodat ze een compleet nieuwe functie krijgen – elegant en vrouwelijk om de grenzen af te tasten van wat ze kunnen worden. Waarom Nike? Ik hield altijd al van de vorm. Ze speelden een belangrijke rol in de geschiedenis van de sportkleding, en het logo ziet er een beetje grappig en onverwacht uit op hoge hakken”, vertelde Ancuta aan Vice.

Gemengde reacties

Ancuta postte verschillende foto’s van haar creaties op de sociale media, waar de meningen nogal verschilden.

Ancuta heeft online duizenden volgers die haar creatie enthousiast onthaalden.

Maar andere volgens zien het nut van deze schoenen dan weer totaal niet in.

Instagram / Ancuta Sarca

Wat vind jij ervan? Zou jij deze sneakers op hakken durven aantrekken voor een avondje uit?

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending