Nieuwe vriend van Erica Meiland haalt fors uit naar Martien
Connect with us

Meest bekeken

Nieuwe vriend van Erica Meiland haalt fors uit naar Martien

Vorige week kwam aan het licht dat Erica Meiland een relatie heeft met privédetective Sander van Betten. Ondertussen zijn de Meilandjes op zoek naar een nieuwe stulp. Het lijkt er echter niet op dat Sander bij hen komt wonen. Martien en Sander zoeken nu zelfs ruzie met elkaar.

Martien is duidelijk: hij en zijn vrouw Erica blijven gewoon onder één dag wonen. De kasteelheer sluit uit dat een van hen apart gaat wonen. Hij zei: “Ik vind dat zo ongezellig.” Sander heeft een heel andere mening: “Zegt hij dat? Dat moet hij weten, maar ik denk niet dat Martien daarover gaat.”

Martien ging zelfs nog een stapje verder en vindt gewoon dat Sander bij hen moet komen wonen. Als dat niet kan, dan stopt het voor hem. Daarover zei de kasteelheer stellig: “Dan maar geen partner. Erica en ik blijven altijd elkaars nummer één.”

De privédetective niet zich niet onberoerd: “Het zal wel. Ik vind het apart dat hij dat gezegd heeft. Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen.”

Privédetective

Erica vindt het helemaal geweldig dat Sander ervaring heeft met de media. Hij is immers niet alleen privédetective, maar werkte ook voor televisie. Ze werkte hij mee aan programma’s van misdaadverslaggevers Kees van der Spek en Peter R. de Vries. En voor Boer zoekt Vrouw moest hij ook op pad om te checken of deelnemers al of niet al een relatie hadden.

Celeberties

Bridget Maasland ontkent grote beschuldiging

Bridget Maasland ontkent de beschuldiging van Shownieuws dat haar lachende post op Instagram bedoeld was als sneer naar haar ex-vriend André Hazes jr. “Ik denk dan te weinig na”, aldus de tv-ster.

André Hazes jr. heeft zijn knipperlichtvrouw Monique Westenberg een abonnement op relatiebreuken gegeven en twee weken geleden was het wéér zo ver. Een dag later leek Bridget volgens Shownieuws behoorlijk in haar vuistje te lachen. Ze plaatste een foto op Instagram waarop ze aan het scháterlachen was met een vriendin. “Ik mis dit soort avonden!”, stond erbij.

Wraakfoto?
Bridget maakte daarbij duidelijk dat het om een oude foto ging – ze schreef er ‘#throwbackthursday’ bij – maar de timing maakte volgens Shownieuws overduidelijk dat het een soort ‘wraakfoto’ was. “Zo van: ik lach in mijn vuistje?”, vroeg Bart Ettekoven aan social-media-expert Marije Knevel. Zij daarop: “Natuurlijk. Zij heeft dit toen voorspeld.”

Nederland heeft twee weken lang in spanning afgewacht, maar nu komt Bridget eindelijk met een reactie: was het een wraakactie of niet? “Ik moet je heel eerlijk bekennen: echt niet”, vertelt ze in de talkshow van Robbert Rodenburg, de Jeroen Pauw van YouTube (klik om te kijken).

Grappig, grappig
Het is wel zo dat ze op de avond van de relatiebreuk toevallig met diezelfde vriendin aan het keuvelen was, aldus Bridget. “Het was een Throwback Thursday en ik zat serieus de dag ervoor met de vriendin die ook op de foto staat dit wel te bespreken natuurlijk over wat er was gebeurd. Zij werkt ook bij Boulevard, dus grappig, grappig, grappig.”

Wat bespraken ze met elkaar? “Van: jeetje, dat hadden we toch ook niet zien aankomen, in- en intriest. Maar ik heb hier natuurlijk in principe niets mee te maken. Gelukkig, want ik heb mijn portie al gehad en door.”

Best dom
Een dag later was het dus Throwback Thursday, een dag waarop iedereen op Instagram oude foto’s van zichzelf deelt. “De volgende dag was het echt een donderdag en ik krijg die foto van mijn vriendin. Daar zette ik bij van: ‘Hier heb ik echt weer zin in!’”

De timing was eigenlijk best onhandig, zegt Bridget achteraf. “Ik had het natuurlijk kunnen weten. Ergens was het best dom dat ik er niet gelijk bij had stilgestaan, maar aan de andere kant denk ik: who gives a f*ck? Wat ik ook had gepost die dag, het was niet goed geweest. Er is altijd iets. Ik denk dan te weinig na.”

Negativiteit
Bridget hekelt de negativiteit van media als Shownieuws. “Ik vind het wel heel vervelend dat er dan toch altijd nog andere aannames worden gemaakt dan dat ik laat zien. Er moet altijd meer zijn. Altijd als ik iets post of iets breng, dan moet het negatief worden gemaakt. Als ik iemand steun, dan zal het wel uit eigenbelang zijn. Ik noem maar even wat dingen.”

“Zeker de laatste twee jaar wordt het wel heel negatief steeds belicht. Dan denk ik maar: het zal wel uit een soort van opportunisme zijn, want blijkbaar verkoop ik heel goed. Het is altijd fijner als het niet goed gaat met iemand dan het wel goed gaat, want daar kunnen mensen zich meer aan optrekken. Ik maak er dan maar iets positiefs van, want ik ben zelf een heel positief mens. Dan denk ik: het zal wel zijn omdat ik het goed verkoop. Dan moet je het zo maar zien.”

Lees ook
Het is niet de eerste keer dat Bridget kritiek uit op Shownieuws. Lees ook: Bridget Maasland hekelt ‘onjournalistiek’ Shownieuws (maart vorig jaar).

Open Kaart
Open Kaart met Bridget bekijkt u onderstaand:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Flinke tegenslag: Ruud de Wild opnieuw geopereerd na complicaties

Vervelend nieuws voor Ruud de Wild: hij moet weer onder het mes. De radio dj keerde gister terug naar huis vanuit het ziekenhuis nadat hij voor de tweede keer geopereerd werd vanwege zijn darmkanker. Nu blijkt dat er complicaties zijn opgetreden waardoor hij wederom onder het mes moet.

Ruud en Olcay lieten gisteren aan hun Instagram volgers weten dat de tweede operatie van Ruud goed verlopen was, en dat hij onderweg naar huis was. Al gauw traden er echter complicaties op en moest Ruud noodgedwongen terug naar het ziekenhuis.

‘Heel zwaar’
Zijn vriendin Olcay Gulsen maakt bekend dat Ruud vandaag weer onder het mes moet. ,,Afgelopen 24 uur waren heel zwaar, er zijn toch complicaties en mijn allerliefste wordt nu naar de operatiekamer gebracht”, schrijft zij op Instagram. Ondanks deze flinke tegenslag houdt Olcay hoop. ,,Het is een reis vol hobbels, maar het komt echt goed.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Hanin uit The Voice wordt mogelijk land uitgezet!

De Syrische Voice-kandidaat Hanin (18) emotioneerde Nederland keer op keer met haar prachtige optredens. Vrijdagavond zong ze samen met winnaar Dani van Velthoven (21) een duet. Hij en presentator Martijn Krabbe schoven diezelfde avond aan bij talkshow Beau en vertelden dat Hanin mogelijk het land uit wordt gezet.

Tijdens de audities en battles van The Voice of Holland zong Hanin de sterren van de hemel. Ze wilde graag een zangcarrière opbouwen in Nederland, maar de aanvraag voor een verblijfsvergunning is afgewezen. Dit vertelden The Voice-presentator Martijn Krabbé en winnaar Dani vrijdag bij Beau. De zangeres woont al meer dan drie jaar in Nederland en verblijft momenteel in een asielcomplex in Ter Apel.

Asielprocedure Hanin
‘Ik dacht dat ik haar nooit meer terug zou zien, en nu stond ze vanavond gewoon in de finale’, vertelde Dani bij Beau. Volgens hem is de situatie ingewikkeld. De familie vluchtte vanuit Syrië eerst naar Venezuela en daarna weer terug naar Syrië. Dit maakt de asielprocedure dus een stuk lastiger. Ze moet nu bewijzen dat ze geen verblijfsvergunning heeft van Venezuela, maar dit is moeilijk, omdat daar nu een burgeroorlog woedt. Volgens de jonge zanger is er nog wel hoop: ‘Ze heeft een negatief antwoord gekregen, dus ze heeft haar verblijfsvergunning niet gekregen. Maar je kan het meerdere keren aanvragen, dan ga je in hoger beroep’.

Groot talent
Tijdens de audities viel de – destijds 17-jarige Hanin Al Kadamani – al op bij de jury. Met haar vertolking van Let It Be liet blies ze de coaches omver. Daarna vroeg Ali B haar om een Arabisch nummer te zingen, waarna het viertal geëmotioneerd raakte. Rapper Ali B en Waylon pinkten zelfs een traantje weg. ‘Je hebt vluchtelingen uit Syrië hier in Nederland een gezicht gegeven, een stem. Ik hoop zo dat het jullie lukt om hier voor altijd te blijven’, zei presentator Krabbé. Coach Waylon voegde daaraan toe: ‘Jij kunt echt de stem van een generatie worden.’

Finale The Voice
Vrijdagavond was weer een ‘bijzondere’ finale in de geschiedenis van de Voice of Holland. Menig kijker verbaasde zich over de valse noten van coach Jan Smit en zijn pupil Jasper. Ook Ali B kwam er niet vlekkeloos vanaf, want hij vergat midden in een duet zijn tekst. Vooral Twitteraars gingen massaal los over dit ‘enorm slechte’ seizoen van The Voice. Ook al eerder kwam onder andere kandidaat Jasper in op spraak, nadat hij meerdere keren de mist in ging, vanwege zijn zenuwen.

Aan het einde van de avond kreeg de talentvolle Dani van Velthoven genoeg stemmen om zich winnaar van The Voice te mogen noemen, tot grote vreugde bij hem en de jury-leden.

Bron: Flair, Story Beeld: still

Doorgaan met lezen

Trending