‘Nieuwe vriendin Andre Hazes toch zwanger’
Connect with us

WOW

‘Nieuwe vriendin Andre Hazes toch zwanger’

Gisteren deed Andre Hazes uitgebreid zijn verhaal op de tv. Hij liet het een beetje overkomen of Monique een monster was die hem niet zijn leven liet leiden.

Andre was ook erg openhartig over zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen. Alhoewel hij bij haar inwoont op dit moment en toch ten stelligste ontkent dat ze een setje zijn vinden wij heel apart. Opvallend wel dat hij vertelde dat ze drank en drugsverslaafde is geweest. We mogen hopen dat dit met haar toestemming gedeeld is dit is toch niet iets dat je zomaar deelt met heel Nederland. Maar goed al ontkent Andre nu dat ze geen setje zijn, het heeft er alle schijn van dat Sarah toch al zwanger is van Andre.

Hieronder een foto van twee weken geleden gevonden op het Instagram account van Sarah. Schijnbaar een normale foto maar let even op de 2 hashtags wat ze achter haar tekst onder de foto erbij heeft geschreven:

#mocktail en #baby.

Mocktail is een naam voor een cocktail waar geen alcohol in zit. Geen alcohol omdat je zwanger bent? De hashtag baby spreekt natuurlijk voor zich.

Onder de foto gaat onze tekst verder en komen we met nog een opvallende opmerking.

Celeberties

Zien: Marieke Elsinga heeft het zo te zien erg koud in de studio!

Kun je de prachttijden van RTL Late Night nog herinneren? Humberto Tan samen met Marieke Elsinga. Vanaf 29 augustus 2016 was ze te zien als copresentator bij RTL Late Night als opvolger van Luuk Ikink, tevens was ze in 2017 te zien in de zomervariant van dit programma dat onder de naam RTL Summer Night verscheen.

Ze maakte op 3 augustus 2017 in het programma RTL Boulevard bekend dat ze voor dat programma ging werken, ze verliet daarvoor RTL Late Night. Op 12 oktober 2017 won de brunette de Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Marieke Elsinga had het flink koud!
Helaas zijn die tijden alweer voorbij. Maar gelukkig hebben we het internet en YouTube vol prachtige filmpjes. En een van de meest bekeken filmpjes van de brunette, dat is deze:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerard Joling is helemaal klaar met Hugo de Jonge: ‘Wat weet hij er gvd van?’

Gerard Joling heeft geen hoge pet op van Hugo de Jonge en zijn aanpak rondom corona. De zanger haalt keihard uit naar de minister.

Joling is het niet eens met de huidige maatregelen en dat laat hij weten ook. De zanger haalt snoeihard uit naar de Jonge in RTL Boulevard. De minister is volgens hem niet meer dan een leraar Engels (het beroep dat hij ooit uitoefende red,). ‘De horeca ook: natúúrlijk kun je een restaurant open gooien. Dan heb je een minister De Jonge die iedere keer heel leuk met z’n mondkapje dingen zegt, waarvan ik denk: jij bent uiteindelijk gewoon maar een leraar Engels.’

‘Economie naar de tyfus’
De zanger maakt zich grote zorgen, vooral om andere mensen. ‘Alle mensen die werken in de entertainmentbusiness; het gaat allemaal naar de klote.’ Volgens de zanger gaat de hele economie op deze manier ‘naar de tyfus’. ‘Wat weet je er godverdomme allemaal van?’, sneer hij naar de minister.

Geveld door corona
Joling is de corona-dans niet ontsprongen: hij was zeven weken geleden geveld door het virus. Gelukkig voor de zanger vielen de klachten enorm mee. ‘Ik ben niet eens ziek geweest,’ aldus de zanger in RTL Boulevard. ‘Ik ben alleen een dag aan de dunne geweest.’

Doorgaan met lezen

WOW

Zien: ‘Monique Westenberg verhuisd naar buitenland’

Monique gaat binnenkort verhuizen en verlaat haar oude huis. Bekendeburen.nl heeft laten weten dat André een huurcontract heeft getekend en dat ze in een appartement gaat wonen. Maar ze gaat niet zomaar ergens wonen…

Nieuw huis Monique Westenberg
Iedereen weet inmiddels wel dat Monique Westenberg en André Hazes nu echt uit elkaar zijn. Dat komt waarschijnlijk omdat André een nieuw liefje heeft genaamd Sarah van Soelen. Volgens meerdere bronnen woont André inmiddels ook al samen met Sarah.

Bekendeburen.nl heeft laten weten dat Monique weg gaat uit haar oude huis en gaat verhuizen naar Vinkeveen. Maar de plek waar ze gaat wonen is wel een heel bijzondere plek want ze wordt de bovenbuurvrouw van Roxeanne Hazes, de zus van André. Haar nieuwe woning zit dus pal onder die van haar schoonzus.

André is namelijk de eigenaar van het appartement dat boven die van Roxeanne zit.

Doorgaan met lezen

Trending