Nieuwjaarsduik in 2022: De Unox-meisjes zijn weer gekiekt!
Connect with us

Meest bekeken

Nieuwjaarsduik in 2022: De Unox-meisjes zijn weer gekiekt!

Iedereen kent de reclames nog wel van Danone wel met een vader die met haar dochter en 3 kratten Danone op heet rug loopt. Maar wie is dat nou eigenlijk en hoe zou het nu met haar gaan?

Hetgeen waardoor we haar nog kunnen herinneren is natuurlijk dat heerlijke accent en de uitspraak “Danoontje POWERRRRR”.

Het meisje van Danoontje POWERRRRR

Tegenwoordig zit de inmiddels 22-jarige Feline in Australië voor een jaar om lekker te werken en vakantie te vieren. Of ze daar ook Danoontje verkopen weten we niet helemaal zeker!

Celeberties

Zien: Zangeres Maan wint ‘Gouden Plaat’ en gaat héél fris gekleed op overwinningsfoto!

Maan de Steenwinkel is sinds haar winst in The Voice niet meer weg te slaan uit de Nederlandse top 40. De brunette weet een hoop publiek te bereiken met haar muziek en prachtige stem. Maar zoals het bij vee artiesten het geval is, is ook hier het totale plaatje aanwezig. De zangeres is nu eenmaal een prachtige verschijning.

De brunette is steeds succesvoller aan het worden en heeft dan ook een gigantisch aantal volgers opgebouwd op social media. Op Instagram heeft ze bijvoorbeeld al bijna één miljoen volgers. Samen met Bente, een ietwat minder bekende zangeres, heeft De Steenwinkel onlangs een nummer uitgebracht. De twee hebben het nummer ‘Nee is Nee’ uitgebracht welke behoorlijk populair is. Op Spotify is het nummer bijna 10 miljoen keer bekeken, op YouTube al meer dan 1 miljoen, maar er is meer. De plaat blijkt nu ook al meer dan 40.000 keer te zijn verkocht, een gouden plaat waard!

Maan en Bente nemen gouden plaat in ontvangst!

De twee hebben deze gisteren in ontvangst mogen nemen: “JA JA EEN GOUDEN PLAAT. Thankssss voor het luisteren, heel tof dat we met deze song zoveel mensen hebben kunnen bereiken en zo deze belangrijke boodschap met zn allen kunnen uitdragen. Eerste gouden plaat voor Bente. Trots op je lief mupske.” Ook Bente heeft de plaat uiteraard in ontvangst mogen nemen. Bente schrijft op haar eigen kanaal: “En dat op het laatst van het jaar. Mijn aller aller eerste goude plaat! Met liefste De Steenwinkel. Dat had ik met niemand anders gewild. Zo dankbaar voor de vriendschap en boodschap die door dit nummer is ontstaan. Want daar gaat het om. Ben trots op ons.” Hieronder de foto van de zangeressen en de video die Bente geplaatst heeft bij haar post. Bekijk het nummer onderaan dit artikel!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Heel veel kritiek vanwege doorschijnende jurk koningin Maxima

Koning Maxima wordt met de jaren steeds populairder omdat ze vaak op tv te zien is en veel mensen een voorbeeld aan haar nemen. Ook wordt de koningin alweer een jaartje ouder wordt ze binnenkort 50 jaar oud.

Onze koningin komt uit Argentinië en is getrouwd met koning Willem Alexander. In april 1999 had ze Willem ontmoet in de Spaanse stad Sevilla. Op 30 maart 2001 werd hun verloving officieel bekend gemaakt en ze trouwden Op 2 februari 2002.

Kritiek jurk Maxima

Maxima had een feest georganiseerd omdat ze binnenkort 50 wordt, op 17 mei om precies te zijn. Dit werd in het Koninklijk Theater Carré gevierd. Maxima had een doorzichtige jurk aan welke wij erg gewaagd vinden en je niet zo snel bij een koning zou plaatsen.

Veel mensen waren erg positief over de jurk waarbij iemand zei: “Gewaagd jurkje 🔥” en “Wat is ze toch mooi onze koningin,Willem,bofkont ben je toch 😘”.

Toch waren er mensen die jurk te ver vonden gaan en zeiden dingen als: “Dit doet een koning toch niet” of “Dit kan een koning echt niet dragen”.

Wij vonden de jurk in ieder geval erg mooi en je kunt de foto’s hieronder zelf bekijken:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Dit zijn dus de vriendjes van Amalia en Alexia: “Wat een stoere gasten” (video)

Prinses Amalia (17) en Alexia (16) zijn allebei meiden geworden die nu op een leeftijd zitten dat er ook jongens in het spel zitten. De media brengt daar echter vrij weinig over naar buiten omdat ze beid nog onder de 18 zijn. De media mag dit dus niet zomaar doen wegens de mediacode. Maar in Argentinië gaat het er heel anders aantoe. Daar mag er gewoon gepubliceerd worden wat je wil en wordt er ook volop gepraat over de dames.

Vriendjes van Amalia en Alexia

Toen het koninklijk gezin deze zomer naar vakantie in Griekenland ging hebben de prinsessen volgens de Argentijnse media hun vriendjes meegenomen om te genieten van de zon. De Story heeft eerder ook laten weten dat ze weten wie het zijn en zelfs foto’s hebben maar dat ze deze niet gingen publiceren.

Vriendje prinses Amalia

Volgens de Argentijnen is de prins van België het vriendje van Amalia, Prins Gabriël van België. Gabriël is het tweede kind koning Filip en koningin Mathilde.

Vriendje Alexia

LifeofYvonne, de roddelqueen van het moment is er volgens haar achtergekomen wie het vriendje van Alexia is en laat dat in de video hieronder zien:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending