Nikkie Plessen valt wéér door de mand met deze “gefotoshopte foto”!
Connect with us

Celeberties

Nikkie Plessen valt wéér door de mand met deze “gefotoshopte foto”!

Nikkie Plessen is al vaker door de mand gevallen in het verleden wanneer het gaat om fotoshop. Er is altijd al flink wat ophef om, voornamelijk, vrouwen die zichzelf fotoshoppen in hun foto’s om bijvoorbeeld egaler, dunner of wat dan ook, te lijken. Benen en middels worden bijvoorbeeld verkleind en heupen en boezems worden weer vergroot. Alles maar om zoveel mogelijk likes binnen te harken en op te vallen tussen de honderden en duizenden andere influencers die hetzelfde proberen te doen. Instagram verbergt nu vaak foto’s waarop gemeld wordt dat er sprake is van fotoshop.

Dit omdat veel jongeren de influencers zien als voorbeeld en door de extreem dunne beentjes en middeltjes een slecht zelfbeeld krijgen. Je kunt fotoshop dan ook eigenlijk zien als het voorliegen van je volgers. Plessen heeft destijds al gereageerd op haar foto-blunder en lachte het een beetje weg. Maar we gaan gewoon door!

Nikkie Plessen blundert wéér?

De tegenwoordige juice-kanalen houden alles en iedereen op social media in de gaten. Ook wanneer je een foto op je verhaal op Instagram plaatst zoals bij de vorige blunder het geval was. Dit keer staat de foto die verdacht wordt van fotoshop gewoon op haar pagina. Het kanaal genaamd ‘Juice Channel’ deelde de foto van Nikkie direct nadat deze online kwam. En er blijkt iets aan de hand te zijn met de voet van Plessen. Waarom je dunnere enkeltjes zou willen fotoshoppen weten we niet, maar deze is wel wat beter gelukt dan de vorige. Even ‘doorswipen’ op de onderstaande foto’s dan kun je de rest ook bewonderen!

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sigrid Kaag: ”Nederlanders moeten maar accepteren dat ze armer worden”

Sigrid Kaag is gemaakt met Nederlanders die klagen over oplopende inflatie. Ze zei dat de overheid niet onbeperkt kan blijven compenseren. Sterker nog, volgens Kaag zullen degenen die al moeite hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, het nog moeilijker hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

De minister van Financiën deed deze opvallende uitspraken in Brussel, waar ze op kosten van de belastingbetaler koffie dronk met alle andere Europese ministers van Financiën.

‘Nederlanders moeten het begrijpen’

“We moeten ons realiseren dat we over het algemeen wat armer worden”, zegt Kaag. “Gewild of kan altijd compenseren, kan het gewoon niet, heb geen financiële draagkracht.”

Volgens Kaag lijken de economische ontwikkelingen dankzij de oorlog in Oekraïne niet positief te zijn. Kaag vindt het jammer dat de energie- en voedselprijzen de pan uitrijzen en mensen steeds minder kunnen kopen.

Glas

De EC (Europese Commissie) komt deze week met groeiprognoses en inflatiecijfers voor de Europese Unie. De gemiddelde groei zal naar verwachting zwakker zijn, terwijl de inflatie hoger zal zijn dan eerder dit jaar werd verwacht. Kaag sluit de noodzaak van bezuinigingen niet uit, maar anticipeert er ook niet op. “We moeten zien wat ons hierna te wachten staat.”

Tegelijkertijd zijn investeringen in het vakbondsakkoord, met hervormingen en investeringen op Europees niveau, ook nodig voor de toekomst. Zo moet er veel geld worden uitgetrokken voor de bestrijding van klimaatverandering, de stikstofproblematiek, onderwijshervormingen en het verminderen van de afhankelijkheid van Rusland van energie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending