Nikkie Plessen valt wéér door de mand met deze “gefotoshopte foto”!
Connect with us

Celeberties

Nikkie Plessen valt wéér door de mand met deze “gefotoshopte foto”!

Nikkie Plessen is al vaker door de mand gevallen in het verleden wanneer het gaat om fotoshop. Er is altijd al flink wat ophef om, voornamelijk, vrouwen die zichzelf fotoshoppen in hun foto’s om bijvoorbeeld egaler, dunner of wat dan ook, te lijken. Benen en middels worden bijvoorbeeld verkleind en heupen en boezems worden weer vergroot. Alles maar om zoveel mogelijk likes binnen te harken en op te vallen tussen de honderden en duizenden andere influencers die hetzelfde proberen te doen. Instagram verbergt nu vaak foto’s waarop gemeld wordt dat er sprake is van fotoshop.

Dit omdat veel jongeren de influencers zien als voorbeeld en door de extreem dunne beentjes en middeltjes een slecht zelfbeeld krijgen. Je kunt fotoshop dan ook eigenlijk zien als het voorliegen van je volgers. Plessen heeft destijds al gereageerd op haar foto-blunder en lachte het een beetje weg. Maar we gaan gewoon door!

Nikkie Plessen blundert wéér?

De tegenwoordige juice-kanalen houden alles en iedereen op social media in de gaten. Ook wanneer je een foto op je verhaal op Instagram plaatst zoals bij de vorige blunder het geval was. Dit keer staat de foto die verdacht wordt van fotoshop gewoon op haar pagina. Het kanaal genaamd ‘Juice Channel’ deelde de foto van Nikkie direct nadat deze online kwam. En er blijkt iets aan de hand te zijn met de voet van Plessen. Waarom je dunnere enkeltjes zou willen fotoshoppen weten we niet, maar deze is wel wat beter gelukt dan de vorige. Even ‘doorswipen’ op de onderstaande foto’s dan kun je de rest ook bewonderen!

Celeberties

DIT is de Duitse vriend waar prinses Amalia verliefd op is

Prinses Amalia werd onlangs met een mysterieuze jongen gespot in New York. De twee zagen er verliefd uit maar wie de jongeman was bleef nog een groot raadsel. Duitse media weten het nu zeker: het gaat om een Duitse jongen van negentien jaar en dít weten we over hem…

Amalia onthulde onlangs in haar biografie dat ze van jongens houdt die galante manieren hebben en niet van jongens die lomp zijn. Dat hebben Duitsers volgens haar beter onder de knie dan Nederlanders. Pasgeleden werd de kroonprinses met een mysterieuze jongen gespot in New York. Duitse media zeggen nu te weten welke jongeman het hart van onze kroonprinses heeft veroverd.

Studeert in Nederland

Het zou gaan om een 19-jarige Duitse jongen, Isebrand (achternaam bekend bij de redactie). Hij komt uit Münster en zijn familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd bekend is. Het ondernemen zit hem dan ook in het bloed: hij studeert momenteel Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg en heeft daarvoor een jaar in Amerika gestudeerd.

Familie

Toen hij nog in Duitsland woonde, kreeg Isebrand te maken met een grote tragedie. In 2019 verongelukte zijn neef Fabian bij een auto-ongeluk. Fabian was toen op dezelfde leeftijd als Isebrand nu is.

Het gezin van Isebrand bestaat uit vijf. Zijn ouders heten Christian en Janette en hij heeft twee broers, Rinnewe en Rickmar.

Terwijl Rickmar zich meer bezighoudt met tennis, houdt Isebrand van kleins af aan van zeilen. Dit deed hij altijd bij een zeilclub in Münster, waar hij aan verschillende wedstrijden mee deed. Of hij die hobby ook in Nederland heeft opgepakt, is niet duidelijk.

Ontmoet op een feestje

Wel geniet hij voor zover het kan van zijn studentenleven. Hij zou Amalia ontmoet hebben op een feestje en inmiddels zouden de twee al ruim een halfjaar verliefd op elkaar zijn. Isebrand spreekt een beetje Nederlands, iets wat natuurlijk goed van pas komt wanneer je in Nederland studeert. Maar mocht hij daar nog wat moeite mee hebben, kan Amalia natuurlijk ook een goed woordje Duits.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Moeder Famke Louise brutaal eerlijk over nieuwe schoonzoon

Famke Louise en haar vriend Denzel zijn iedere week te zien in hun realitysoap Famke & Denzel. En daarin komt ook de moeder van Famke aan het woord.

In de serie krijgen we een unieke inkijk in het leven van het verliefde stelletje. De camera’s mogen werkelijk overal bij zijn. Alles komt aan bod: van de zwangerschap tot de zoektocht naar een nieuw stulpje en de verhuizing.

Schoonmoeder

Ook de familie van de twee komt aan het woord. De moeder van Famke geeft haar ongezouten mening over haar kersverse schoonzoon. Ze geeft aan blind in hem te vertrouwen en noemt Denzel zelfs de meevaller van het jaar.

“Ik dacht, dit is echt een goede. Het valt mij op dat ze veel meer ontspannen is. Ik heb haar natuurlijk ook weleens gezien met een ander vriendje en dat schuurde dan toch wel. Bij hem is ze gewoon volledig zichzelf. Als je dan van iemand een kind moet krijgen, dan van deze man”, vertelt ze.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Vermeend slachtoffer Marco Borsato hoeft geen financiële vergoeding: ‘Ik wil dat hij in de bak belandt!’

Het vermeende slachtoffer van Borsato is niet op zoek naar financiële compensatie. Dit heeft haar belangenbehartiger vertelt aan De Telegraaf.

Advocaat

De advocaat van de 22-jarige vrouw vertelt dat het slachtoffer sinds haar vijftiende ongewenste aanrakingen heeft doorstaan van de zanger. Ze wil echter geen financiële vergoeding, maar slechts erkenning: “Zij voelt zich beschadigd, maar zij is nu sterk genoeg om de mogelijke gevolgen van haar stap aan te kunnen. Zij voelt zich beschadigd en zij heeft de vurige hoop dat erkend zal worden dat er dingen gebeurd zijn die niet hadden moeten gebeuren.”

Volgens de advocaat kan de client makkelijk aanspraak maken op een financiële vergoeding, maar is dit niet van plan: “Het gaat haar echter niet om geld en zij zal dan ook geen schadevergoeding vorderen voor wat er gebeurd is. Mijn cliënte wil haar schade op een andere manier beperken, na erkenning hoopt zij dit nare hoofdstuk te kunnen afsluiten en op een goede manier door te kunnen gaan met haar leven. Om die reden ligt er nu een serieuze maar ook genuanceerde aangifte, waarbij ook ondersteunend materiaal is overhandigd aan de zedenpolitie.”

Dit gaat ongetwijfeld nog een staartje krijgen. We houden je op de hoogte..

Doorgaan met lezen

Trending