Noah werd geboren met slechts twee procent van zijn hersenen – vier jaar later laat hij zien dat alles mogelijk is
Connect with us

Lifestyle

Noah werd geboren met slechts twee procent van zijn hersenen – vier jaar later laat hij zien dat alles mogelijk is

Toen Shelly en haar man Rob ontdekten dat ze zwanger waren, kregen ze ook nieuws dat geen enkele ouder ooit zou hoeven te horen.

Uit de echo van de baby bleek dat het ongeboren kind aan hydrocephalus leed, ook wel water in de hersenen genoemd. Dit betekent dat de holtes in de hersenen zijn gevuld met te veel vloeistof.

Normaal gesproken kan de ziekte worden behandeld en zelfs als je niet helemaal gezond bent, is het mogelijk om ermee te leven. Maar in dit geval had de hoeveelheid vloeistof in het brein van de baby dit nogal ernstig aangetast – waardoor de hersenen niet meer konden ontwikkelen zoals zou moeten.

Er was zeer weinig kans dat de baby meer dan een paar dagen na de geboorte zou overleven en als hij het overleefde, werd van hem niet verwacht dat hij een goede levenskwaliteit had. Artsen adviseerden daarom dat Shelly en Rob een abortus kregen.

Maar Shelly weigerde naar de doktoren te luisteren – in haar hart voelde ze dat alles goed zou komen. Ze koos ervoor haar baby te houden en noemde hem Noah. Maar zodra Noah werd geboren, kregen Shelly en Rob schokkend nieuws: Noah werd geboren met slechts twee procent van zijn hersenen. De kleine baby werd snel naar de intensive care gebracht.

Maar hoe slecht dokters haar ook zeiden dat de toestand van Noah was, Shelly was vastbesloten om haar zoon het meest betekenisvolle leven te geven.

Na enige tijd begon het onvoorstelbare te gebeuren: het brein van Noach begon te groeien. Hoewel het in een langzamer tempo groeide dan de meeste andere kinderen van zijn leeftijd, kon Noah bijna het equivalent van een “normaal” kind leren. Toen hij vier was, was hij bijna in de buurt van zijn leeftijdsgenoten.

Tegenwoordig is Noah een bloeiend en gelukkig kind en zijn familie is optimistisch over zijn toekomst, hoewel hij nog steeds speciale zorg nodig heeft.

Zijn zaak is zo ongelooflijk dat artsen over de hele wereld interesse getoond hebben in zijn ontwikkeling.

Bekijk de onderstaande functie over de spectaculaire ontwikkeling van Noah:

Noah is een echt wonder dat alle twijfel overwon! Deel alsjeblieft zijn verhaal om hem het allerbeste te wensen in de toekomst.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending