Nog meer bedrijven laten Meilandjes vallen als een baksteen
Connect with us

Meest bekeken

Nog meer bedrijven laten Meilandjes vallen als een baksteen

Steeds meer bedrijven dumpen de Meilandjes naar aanleiding van hun islam kritische uitspraken. Na Emma Matrassen en Hallmark zetten ook HelloFresh en Nivea de samenwerking met de familie stop.

Erica Meiland deed in haar boek enkele heftige uitspraken over de islam. Dochter Maxime nam het voor haar op. Maxime deelt nu het hardst in de klappen. Na Emma zijn nu ook haar opdrachten met HelloFresh en Nivea stopgezet. De dochter van Erica en Martien postte geregeld gesponsorde berichten op haar Instagram, maar dat is nu gedaan.

Einde

HelloFresh legde geen verklaringen af, maar biograaf Jan Dijkgraaf is de stopzetting een feit. Hij laat weten: “Zonder daarmee publicitair ‘goede sier’ te maken, hebben twee andere bedrijven, Nivea en Hello Fresh, de samenwerking met Maxime Meiland vorige week ook opgezegd. Bron: Erica.”

Dijkgraaf is het er niet mee eens. “Ik roep iedereen op om vandaag nog het duurste Emma-matras (de Hybrid Cyber) te bestellen en er (advies van jullie) minimaal zes weken op te slapen en het vervolgens binnen de ‘100 dagen proefslaapperiode’ gratis weer door jullie te laten ophalen, zodat ze hun volledige aankoopbedrag terugkrijgen.”

Stopzetting samenwerking SBS6?

Iedereen kijkt nu naar SBS6. De vraag is of ze nog wel kunnen blijven. Angela de Jong ziet alvast geen probleem. “Zolang de familie Meiland de kurk blijft waar het wrak SBS op drijft, hoeven Martien en co zich geen zorgen te maken.” Ze schrijft nog in haar column: “Maar gelukkig gaan in déze familie kijkcijfers en inkomsten boven principes, dat heeft de rel rond VI vorig jaar bewezen.”

Steun uit politieke hoek

PVV neemt de verdediging van de Meilandjes op zich. Ze vindt Fleur Agema het niet kunnen dat Maxime wordt gestraft vanwege haar mening. “Cancel culture voor de dochter vanwege wat haar moeder heeft gezegd… Wat is dit toch een in en in ziek land geworden.”

Ook partijbons Geert Wilders laat van zich horen. Hij vindt: “Hou op met het sarren en boycotten van de Meilandjes. Alle bedrijven die de banden met hen verbreken omdat ze de waarheid spreken over de islam verdienen zelf een boycot! Erica Meiland is een dappere vrouw. Ze verdient steun van ons allemaal!”

Meest bekeken

Gordon is Dubai uitgezet: “Dit is belachelijk”

Gordon is niet blij met de laatste coronaontwikkelingen. Hij wilde vandaag terugvliegen naar zijn nieuwe woonplaats Dubai, maar hij komt het land niet binnen. Hij is geweigerd door KLM en Emirates. Zelf vindt hij het volslagen belachelijk.

Vakantie in Zuid-Afrika

Gordon was een week naar Zuid-Afrika gegaan om te relaxen. Hij is vorige week teruggekeerd naar Nederland. Hugo de Jonge vroeg aan mensen die uit Zuid-Afrika kwamen op om in quarantaine te gaan. Hier hield Gordon zich niet aan. Dit weten wij omdat hij zaterdag verscheen in de livefinale van K2 Zoekt K3. Ook had hij zondag opnames van een muziekquiz voor SBS 6.

Veel mensen hadden niet verwacht dat Gordon bij de finale van K2 Zoekt K3 zou zijn. Maar niets is minder waar, hij was gewoon aanwezig. Veel kijkers waren in shock, hij zat te zweten en hij klonk heel erg verkouden.

Gordon zei dat dit kwam door zijn warme colbertje en reageerde lacherig op de vraag of hij nog wel Dubai in zou komen. Dubai weigert namelijk mensen die in de afgelopen veertien dagen in Zuid-Afrika zijn geweest. Gordon ging hier niet serieus op in want hij zei dat hij zich geen zorgen hoefde te maken. Hij was tegenwoordig inwoner van Dubai.

Helaas kwam Gordon al snel van een koude kermis thuis. “Nou lekker dan. Ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai. Nog een week in de zeikregen zitten. Volslagen belachelijk die paniek met dit k°tvirus! Thuis maar even gezellig maken! De wereld is gek geworden echt!!!”, aldus Gordon.

Een paar weken was hij nog heel erg positief over het coronabeleid van Dubai: “In de UAE (waar Dubai onder valt, red.) zijn er minder dan 75 besmettingen per dag. In Nederland helpen 15 procent of meer dwazen (ongevaccineerden, red.) de economie naar de klote! Ik ben klaar met die mensen!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Wordt Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette?

Televisieshows waarin deelnemers op zoek gaan naar de ware liefde zijn ontzettend populair. Kersverse vrijgezel Sarah van Soelen gaat misschien meedoen aan dit datingprogramma!

Reality FBI meldt in zijn Instagram Stories: “Je gaat het niet geloven, maar… Sarah van Soelen is gepolst als de nieuwe Bachelorette. Er is nog geen ja gevallen, want er zijn meerdere opties. Ook Lotte van Leeuwen van Love Island is in de running.”

Vorig seizoen was Gaby de Bachelorette. Achttien mannen zetten toen hun beste beentje voor om haar hart te veroveren. Sarah houdt ook wel van de nodige aandacht, dus zij zou een geknipte kandidate zijn.

Sarah nieuwe Bachelorette

Ook FawryNotSawry vindt dat Sarah een geschikte kandidaat is. “Sarah moet de Bachelorette worden van volgend jaar! RTL, Videoland, als jullie kijken: Sarah van Soelen volgend jaar als de nieuwe Bachelorette. De opvolger van Gaby. Dat lijkt me fantastisch”, vertelde hij uitbundig.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Dit zijn de heftige symptomen van de Omikron variant van het coronavirus

Er is weer een nieuwe variant van het coronavirus en deze is nu ook in Nederland. Er zijn inmiddels 13 mensen besmet in Nederland met het virus, heeft het RIVM laten weten. Het virus is ontstaan in Zuid-Afrika en alle mensen die het hebben zijn daar ook geweest. Het virus is nieuw waardoor we er nog weinig over weten maar wat we er wel over weten gaan we hieronder met jullie delen.

Het virus is ontstaan in Zuid-Afrika en wordt een groot risico genoemd. Afgelopen woensdag is het virus voor het eerst gemeld aan de WHO en ze hebben kort daarna laten weten dat dit virus een zeer groot risico is. Er wordt echter wel snel op gehandeld: “De snelheid en transparantie waarmee de regeringen van Zuid-Afrika en Botswana de wereld hebben geïnformeerd, verdient lof.”

Een Zuid-Afrikaanse arts heeft laten weten dat we ons nog niet te erge zorgen hoeven te maken en zegt dat de symptomen niet extreem zijn: ‘Geen reden tot paniek’, zei ze.

De variant is echter niet alleen in Nederland opgedoken want er zijn meerder landen waar het virus is zoals België, Duitsland, Italië, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Hongkong, Israël en Australië.

Symptomen

De symptomen zijn nog geen reden tot zorg, maar zijn wel anders dan de varianten die we al kennen. Een arts, Dokter Angélique Coetzee, zei over de patiënten die ze behandelde met de omikron variant het volgende: „Hun symptomen waren zo anders dan bij de mensen die ik eerder had behandeld.”

De variant is extreem besmettelijk en waarschijnlijk werken de vaccins ook minder goed tegen deze variant. Je krijgt bijvoorbeeld geen reukverlies als je met deze variant besmet raakt. Complete uitputting is het belangrijkste symptoom bij deze variant, vertelde Dokter Angélique Coetzee aan de Britse krant The Telegraph. Ook pijn in het lichaam is een van de opvallende symptomen.

Doorgaan met lezen

Trending