Nog meer schokkende Voice-onthullingen na aflevering BOOS
Connect with us

Nieuws

Nog meer schokkende Voice-onthullingen na aflevering BOOS

Dit bericht zal continue worden aangevuld met nieuwe info!

De lang verwachte aflevering van het programma BOOS van Tim Hofman is net online gekomen en duurt maar liefst 80 minuten. de laatste 30 minuten van de video wordt John de Mol geïnterviewd.

Vorige week stuurde Tim Hofman een mailtje naar RTL met alle heftige onthullingen die hij in dit filmpje zou doen over bn’ers die hun macht misbruikte en wangedrag vertoonde bij het programma The Voice of Holland.

Na dit mailtje van Tim barste de bom. RTL kwam met een statement en zei dat de onthullingen die in de mail stonden zeer ernstig en schokkend waren. RTL stopte meteen met het uitzenden van The Voice en stelde een onderzoek in. Inmiddels zijn hoofdrolspelers Jeroen Rietbergen en Ali B ontslagen door RTL.

Maar in de uitzending van BOOS blijkt het er allemaal nog veel heftiger aan toe zijn gegaan dan we dachten.

Hieronder een aantal punten die we al wisten voor de uitzending van BOOS:

De daders zijn Jeroen Rietbergen, Ali B, Marco Borsato en regisseur Martijn.
Er is aangifte gedaan tegen Jeroen Rietbergen door een ex kandidaat van The Voice vanwege aanranding.
Ook is er twee keer door verschillende slachtoffers aangifte gedaan tegen Ali B
John en Linda de Mol waren al jaren geleden op de hoogte van de misstanden bij the Voice.
Jeroen Rietbergen biechten jaren geleden al zijn wangedrag op tegen zijn vriendin Linda de Mol die hem naar therapie stuurde en ze gingen tijdelijk uit elkaar.
John de Mol heeft Jeroen Rietbergen jaren geleden op het matje geroepen en hem een reprimande gegeven wegens zijn gedrag.
Linda de Mol heeft Jeroen Rietbergen aan de kan geschoven en het officieel uitgemaakt.
John van den Heuvel was ook al op de hoogte van de misstanden maar kon niet veel doen als de slachtoffers geen aangifte wilde doen.
Anouk heeft zelf ontslag genomen bij The Voice en spreekt van een corrupte bende. Inmiddels heeft ze ook alle foto’s van haar en Ali B van haar Instagram account verwijderd.
Ali B heeft er voor gezorgd dat zijn vrouw niet meer bij zijn bankrekeningen kan. Ze zijn inmiddels uit elkaar.
En hieronder een aantal schokkende nieuwe feiten die naar voren zijn gekomen door de uitzending van BOOS:

Marco Borsato zou aan meerdere kinderen hun billen en heupen hebben gezeten bij zijn tijd bij The Voice Kids
Ook heeft Marco nog 3 vrouwelijke kandidaten en 1 medewerksters van The Voice of Holland betast.
John de Mol werd geïnterviewd in de video van BOOS en zegt niet te kunnen geloven dat Marco Borsato aan kinderen heeft gezeten.
De aangifte tegen Ali B is een aangifte van verkrachting. Het slachtoffer was destijds 18 jaar.
In 2019 is Jeroen Rietbergen berispt voor zijn wangedrag.
John de Mol was vanaf 2019 op de hoogte van wangedrag Jeroen rietbergen.
John de Mol wilde in 2019 Jeroen Rietbergen op zijn bek slaan.
Tegen de regisseur van The Voice kreeg Tim 15 klachten binnen van wangedrag
Ali B haalde sommige kandidaten op als hij in de buurt was en bracht ze naar zijn studio. Één dame die mee was gegaan laat weten dat ze daar het bed heeft gedeeld met hem nadat hij haar plots zoende en zij dat hij de macht had.

Nieuws

Boer neemt zoete wraak op klimaatactivisten: spuit ze helemaal onder de poep

Milieuproblemen blijven wereldwijd hoog op de agenda staan, vooral na recente extreme weersomstandigheden die de gevolgen van klimaatverandering benadrukken. Hoewel er nog steeds sceptici zijn die de klimaatverandering in twijfel trekken, zijn er gelukkig velen die actief bijdragen aan een positieve verandering.

Klimaatactivisten

Dit kan zijn door aanpassingen in hun dagelijks leven, zoals recycling of fietsen naar het werk, of door deel te nemen aan klimaatacties. Deze inzet verdient groot respect. Echter, hoe groot de frustratie over misinformatie ook is, het is cruciaal dat we binnen de grenzen van de wet blijven om onze boodschappen over te brengen.

Een tijd geleden overschreden enkele milieuactivisten deze grenzen door zonder toestemming een boerenerf te bezetten voor een anti-fracking protest. Ze richtten grote tenten op, waardoor het terrein meer weg had van een handelsplaats dan van een boerderij.

Boer neemt wraak

De boer, die de groep meerdere keren had verzocht te vertrekken, besloot uiteindelijk tot een unieke en effectieve methode om zijn ongenoegen te uiten. Hij koppelde een enorme mesttank aan zijn tractor en reed rond de plek waar de demonstranten hun kamp hadden opgeslagen, waarna hij het geheel besproeide met een mengsel van urine en mest.

Dit resulteerde in het vertrek van de activisten. De boer wist niet alleen de ongewenste bezoekers te verdrijven, maar ook zijn land te bemesten – een voorbeeld van efficiëntie waarbij hij twee problemen in één keer oploste.Dit incident werd snel verspreid op sociale media en lokte uiteenlopende reacties uit.

Velen prezen de boer voor zijn vindingrijkheid en meenden dat hij de activisten een lesje had geleerd dat ze niet snel zouden vergeten. Anderen meenden echter dat er een meer vreedzame oplossing mogelijk was geweest. Zonder twijfel zullen de betrokken demonstranten voortaan beter nadenken alvorens zij ongevraagd privéterrein betreden.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Bekijk: Israëlisch tv-programma maakt Joost Klein compleet belachelijk!

Het Eurovisie Songfestival is natuurlijk alweer lang en breed voorbij maar rondom Joost Klein en een cameravrouw die volgens geruchten van de Israëlische delegatie zou zijn is het laatste woord nog niet gesproken. Volgens de geruchten is er een incident ontstaan tussen Joost en een cameravrouw. Deze cameravrouw zou de wens van Joost, om niet gefilmd te worden backstage, niet hebben gerespecteerd. Hier zou al een officiële klacht over ingediend zijn door de AVROTROS. Toen Joost opnieuw wél gefilmd zou worden zou hij een ‘vuistbeweging’ hebben gemaakt waarbij hij de camera van de vrouw geraakt zou hebben waardoor deze kapot is gegaan. Deze vrouw heeft Joost aangegeven waardoor Joost gediskwalificeerd is. Tenminste, dat is het verhaal dat nu bekend is bij de media.

Joost Klein belachelijk gemaakt op Israëlische televisie!

Er is eerder ook al wat onenigheid ontstaan tussen Joost en de Israëlische delegatie. Tijdens een persconferentie werd de Israëlische zangeres gevraagd of zij het wel verantwoord vond om op te treden in verband met veiligheid op het Songfestival. In eerste instantie werd gezegd dat de zangeres hier niet op hoeft te reageren. Joost zat hierbij en vroeg hardop “Why not!?” Mede hierdoor zou de zangeres wél gereageerd hebben op de vraag. Hoe het allemaal gaat aflopen is nog onbekend. In het Israëlische satirische tv-programma Eretz Nehederet is er in ieder geval al ruimte om Joost flink belachelijk te maken. Gelukkig nemen ze hun eigen zangeres ook even mee:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Deze foto van Linda de Mol op een nudistencamping gaat rond in het buitenland!

Deze week ging Linda de Mol volledig uit de kleren voor een gedurfde fotoshoot voor haar eigen weekblad, LINDA..

De Mol prijkt op de cover terwijl ze op een campingstoeltje zit te midden van nudisten op een camping. LINDA. beschrijft de fotoshoot als volgt: “De een vindt het heerlijk, de ander moet er niet aan denken.

In je na*kte niksie over de camping lopen. Best handig én lekker, dat je niet hoeft te trutten met bikinibandjes, direct vanaf je strandbedje kunt skinny dippen én dat je een gevoel van eenheid hebt met gelijkgestemden.

Geldt dan echt het gezegde: vrijheid, blijheid? In de nieuwe LINDA. ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’ duiken we in de na*kte waarheid, in de breedste zin van het woord.

Of je nu blij wordt om in je blootje rond te lopen of juist open en bloot durft uit te komen voor wie je bent en waar je voor staat.”

Linda de Mol maakt met deze foto’s een sterke indruk en zet een statement neer. Ze uit haar zorgen over hoe we in 2023 steeds meer ‘vertrutten’.

Linda benadrukt dat jonge meisjes tegenwoordig geconfronteerd worden met een onrealistisch schoonheidsideaal, mede door influencers die hun foto’s bewerken met filters.

Ze merkt op dat niemand meer durft topless te zonnen uit angst voor stiekeme foto’s die in een oogwenk gemaakt en gedeeld kunnen worden, waardoor ze eeuwig op het internet kunnen blijven circuleren.

De foto van Linda de Mol gaat zelfs over de grenzen heen, en heeft ook in Duitsland de aandacht getrokken.

Het Duitse blad Bild schrijft: “Linda na*kt: ‘In mijn volgende leven zal ik een overtuigd naturist zijn’.”

Ze vermelden dat de beroemde tv-persoonlijkheid op deze manier op de cover staat, wat eigenlijk geen grote verrassing is, gezien Linda’s bekentenis dat ze dol is op na*kt kamperen.

De fotoshoot met Linda de Mol toont haar kwetsbaarheid en durf om zich bloot te geven, zowel fysiek als emotioneel.

Het beeld van Linda op de cover van LINDA. spreekt boekdelen en laat zien dat ze niet bang is om taboes te doorbreken en zichzelf te laten zien zoals ze is.

Het thema van de fotoshoot, ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’, nodigt uit tot reflectie over het idee van vrijheid en openheid, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is een krachtig statement van Linda de Mol, die met haar cover en bijbehorende boodschap een belangrijke discussie aanwakkert over body positivity, zelfacceptatie en de druk van sociale normen.

De fotoshoot herinnert ons eraan dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich comfortabel te voelen in zijn eigen huid, zonder oordeel of schaamte.

Linda’s moed om zichzelf te tonen inspireert anderen om hetzelfde te doen en zich niet te laten weerhouden door maatschappelijke verwachtingen.

Doorgaan met lezen

Trending