Nog meer schokkende Voice-onthullingen na aflevering BOOS
Connect with us

Nieuws

Nog meer schokkende Voice-onthullingen na aflevering BOOS

Dit bericht zal continue worden aangevuld met nieuwe info!

De lang verwachte aflevering van het programma BOOS van Tim Hofman is net online gekomen en duurt maar liefst 80 minuten. de laatste 30 minuten van de video wordt John de Mol geïnterviewd.

Vorige week stuurde Tim Hofman een mailtje naar RTL met alle heftige onthullingen die hij in dit filmpje zou doen over bn’ers die hun macht misbruikte en wangedrag vertoonde bij het programma The Voice of Holland.

Na dit mailtje van Tim barste de bom. RTL kwam met een statement en zei dat de onthullingen die in de mail stonden zeer ernstig en schokkend waren. RTL stopte meteen met het uitzenden van The Voice en stelde een onderzoek in. Inmiddels zijn hoofdrolspelers Jeroen Rietbergen en Ali B ontslagen door RTL.

Maar in de uitzending van BOOS blijkt het er allemaal nog veel heftiger aan toe zijn gegaan dan we dachten.

Hieronder een aantal punten die we al wisten voor de uitzending van BOOS:

De daders zijn Jeroen Rietbergen, Ali B, Marco Borsato en regisseur Martijn.
Er is aangifte gedaan tegen Jeroen Rietbergen door een ex kandidaat van The Voice vanwege aanranding.
Ook is er twee keer door verschillende slachtoffers aangifte gedaan tegen Ali B
John en Linda de Mol waren al jaren geleden op de hoogte van de misstanden bij the Voice.
Jeroen Rietbergen biechten jaren geleden al zijn wangedrag op tegen zijn vriendin Linda de Mol die hem naar therapie stuurde en ze gingen tijdelijk uit elkaar.
John de Mol heeft Jeroen Rietbergen jaren geleden op het matje geroepen en hem een reprimande gegeven wegens zijn gedrag.
Linda de Mol heeft Jeroen Rietbergen aan de kan geschoven en het officieel uitgemaakt.
John van den Heuvel was ook al op de hoogte van de misstanden maar kon niet veel doen als de slachtoffers geen aangifte wilde doen.
Anouk heeft zelf ontslag genomen bij The Voice en spreekt van een corrupte bende. Inmiddels heeft ze ook alle foto’s van haar en Ali B van haar Instagram account verwijderd.
Ali B heeft er voor gezorgd dat zijn vrouw niet meer bij zijn bankrekeningen kan. Ze zijn inmiddels uit elkaar.
En hieronder een aantal schokkende nieuwe feiten die naar voren zijn gekomen door de uitzending van BOOS:

Marco Borsato zou aan meerdere kinderen hun billen en heupen hebben gezeten bij zijn tijd bij The Voice Kids
Ook heeft Marco nog 3 vrouwelijke kandidaten en 1 medewerksters van The Voice of Holland betast.
John de Mol werd geïnterviewd in de video van BOOS en zegt niet te kunnen geloven dat Marco Borsato aan kinderen heeft gezeten.
De aangifte tegen Ali B is een aangifte van verkrachting. Het slachtoffer was destijds 18 jaar.
In 2019 is Jeroen Rietbergen berispt voor zijn wangedrag.
John de Mol was vanaf 2019 op de hoogte van wangedrag Jeroen rietbergen.
John de Mol wilde in 2019 Jeroen Rietbergen op zijn bek slaan.
Tegen de regisseur van The Voice kreeg Tim 15 klachten binnen van wangedrag
Ali B haalde sommige kandidaten op als hij in de buurt was en bracht ze naar zijn studio. Één dame die mee was gegaan laat weten dat ze daar het bed heeft gedeeld met hem nadat hij haar plots zoende en zij dat hij de macht had.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Drama op de weg: Dronken man veroorzaakt verschrikkelijk ongeval waarbij een heel gezin het leven laat

Op vrijdagavond 10 maart vond er een dodelijk ongeval plaats op de A59 bij Sprang-Capelle, waarbij een gezin uit Raamsdonksveer om het leven kwam. Op woensdagochtend 22 maart heeft de politie een 33-jarige man uit Zevenbergschen Hoek aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het ongeluk.

Uit een voorlopige test blijkt dat de man waarschijnlijk te veel alcohol heeft gedronken en drugs heeft gebruikt. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval is nog in volle gang, maar de politie had genoeg verdenking om de man nu aan te houden.

De politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en zal de zaak vrijdag 24 maart voorleggen aan de Rechter-Commissaris. De verdachte zal dan worden voorgeleid en mogelijk in voorlopige hechtenis worden genomen.

De nabestaanden van het omgekomen gezin zijn ongetwijfeld diep geraakt door deze gebeurtenis. De politie doet er alles aan om hen zo goed mogelijk bij te staan en om de toedracht van het ongeluk te achterhalen. Het is nog niet duidelijk wat de gevolgen voor de verdachte zullen zijn, maar het is zeker dat hij zich moet verantwoorden voor zijn vermeende daden.

Het is belangrijk dat mensen zich bewust zijn van de gevaren van rijden onder invloed van alcohol en drugs. Het kan niet alleen levens verwoesten, maar het kan ook leiden tot onherstelbare schade en verdriet voor nabestaanden. Het is dan ook van groot belang dat er streng wordt opgetreden tegen mensen die de verkeersregels aan hun laars lappen en de veiligheid van anderen in gevaar brengen.
vermist-jongetje-veendam

Doorgaan met lezen

BNers

Schandaal in Dubai: Gordon roept politie op het matje – dit is wat er gebeurde

Gordon, de Nederlandse zanger, gaat trouwen met zijn nieuwe liefde Gavin. Hij heeft ja gezegd op het huwelijksaanzoek van zijn partner.

De aankondiging van het huwelijk kwam nadat het nieuws over een conflict tussen Gordon en inwoners van Dubai naar buiten kwam.
Hoewel Gordon eerder verklaarde dat hij de rest van zijn leven in Dubai zou blijven, overweegt hij nu om daar te vertrekken en naar Melbourne te verhuizen, waar zijn verloofde vandaan komt.
Op de vraag of hij in Dubai zal blijven, zei hij: “We gaan in Dubai samenwonen voorlopig, maar ik denk niet dat we daar zullen blijven.
Ik heb hier nu 2 jaar gewoond en misschien dat ik het nog een jaartje volhoud, maar het is verder erg leeg hoor.”
Het Juice Channel meldt dat Gordon in conflict is met de lokale bewoners van Dubai.
Hij zou ruzie hebben gemaakt met hen en hen hebben uitgescholden.
Het zou zelfs zo erg zijn dat de politie erbij betrokken is geraakt.
Een bron die in Dubai woont, vertelde aan het Juice Channel: “Dat is iets wat je hier beter niet kunt doen.”
Gordon heeft zelf nog niet gereageerd op deze berichten.
Het is onbekend hoe het conflict is ontstaan en hoe het nu tussen hem en de inwoners van Dubai is.
De zanger heeft de afgelopen jaren veel tijd doorgebracht in Dubai en heeft eerder verklaard dat hij zich er thuis voelt.
Gordon
Het is dus nog maar de vraag of hij daadwerkelijk zal verhuizen naar Melbourne en Dubai achter zich zal laten.
Gordon
Doorgaan met lezen

Nieuws

Dappere moeder haast zich naar huis om 4 kinderen uit brand te redden

Kinderen op de wereld zetten, is een van de meest ingrijpende en mooiste gebeurtenissen in het leven. Zowel moeder als vader kijken met spanning uit naar het grote moment.

Een geboorte is doorgaans een vreugdevolle en lonende ervaring. Maar het kan ook overweldigend en uitdagend zijn. De zorg om de kinderen is voor de ouders dan ook de grootste prioriteit. Beide ouders stellen alles in het werk om hun kinderen veilig en gezond te houden.Moeder toont leeuwenhart

Een moeder uit het Amerikaanse Chelsea toonde onlangs wat een moeder zoal overheeft voor haar kinderen. Haar vier kinderen zaten vast in hun brandend huis, maar de moeder twijfelde geen seconde om in actie te schieten.Zonder zich te bekommeren om haar eigen veiligheid, rende ze het huis binnen. Ze slaagde erin om alle vier haar kinderen te redden. Iedereen die haar verhaal hoorde, was ontzettend onder de indruk van haar heldendaad.Moederliefde

De verbazingwekkende redding van deze moeder is het levende bewijs van moederliefde. Deze liefde is onbreekbaar en kent geen grenzen.Het moederinstinct treedt in werking vanaf de geboorte en zelfs nog van daarvoor. Ze zal alles doen wat nodig is om haar kroost te beschermen.

Deze moederliefde is wat moeders drijft om boven zichzelf te gaan om hun kinderen te beschermen en te redden.

Uitdagingen van het ouderschap

De liefde van een moeder is natuurlijk onmiskenbaar, maar toch is het moederschap niet zonder uitdagingen. Het is ontzettend uitputtend en fysiek zwaar. Er zijn dan ook momenten dat ouders het moeilijk hebben om hun kinderen de nodige zorg te bieden.

Maar ook deze uitdagingen weerhouden ouders er niet van om het onderste uit de kan te halen om hun kinderen te beschermen. Ze weten namelijk hoe belangrijk hun rol is in het leven van hun kleintjes.

Het ouderschap zou hoe dan ook makkelijker zijn met een sterke steun vanuit de samenleving en de gemeenschap.

Dat kan in verschillende vormen: vrienden, familie en zelfs online groepen. Het ondersteuningssysteem geeft ouders meer kracht om de uitdagingen van het ouderschap aan te gaan.

De kracht van de liefde is natuurlijk de echte drijfveer van ouders. Daardoor doen ze dingen die ze anders niet zouden kunnen. De redding van deze moeder is daar het beste voorbeeld van.

De liefde van ouders voor hun kinderen is echt bijzonder. Daardoor brengen ze offers die ze anders nooit zouden brengen. Ouders doen alles wat nodig is om hun kinderen in veiligheid te brengen.

Als ook jij zo’n ouder bent, vergeet dan niet dat je af en toe een pauze nodig hebt om van deze heldendaden van alledag te bekomen. Neem even de tijd voor een kopje koffie of een glas zijn, en vergeet niet om van je kinderen te blijven houden. Je weet dat ze tenslotte toch maar heel eventjes jong en klein zijn.

Doorgaan met lezen

Trending