Nog meer schokkende Voice-onthullingen na aflevering BOOS
Connect with us

Meest bekeken

Nog meer schokkende Voice-onthullingen na aflevering BOOS

Dit bericht zal continue worden aangevuld met nieuwe info!

De lang verwachte aflevering van het programma BOOS van Tim Hofman is net online gekomen en duurt maar liefst 80 minuten. de laatste 30 minuten van de video wordt John de Mol geïnterviewd.

Vorige week stuurde Tim Hofman een mailtje naar RTL met alle heftige onthullingen die hij in dit filmpje zou doen over bn’ers die hun macht misbruikte en wangedrag vertoonde bij het programma The Voice of Holland.

Na dit mailtje van Tim barste de bom. RTL kwam met een statement en zei dat de onthullingen die in de mail stonden zeer ernstig en schokkend waren. RTL stopte meteen met het uitzenden van The Voice en stelde een onderzoek in. Inmiddels zijn hoofdrolspelers Jeroen Rietbergen en Ali B ontslagen door RTL.

Maar in de uitzending van BOOS blijkt het er allemaal nog veel heftiger aan toe zijn gegaan dan we dachten.

Hieronder een aantal punten die we al wisten voor de uitzending van BOOS:

De daders zijn Jeroen Rietbergen, Ali B, Marco Borsato en regisseur Martijn.
Er is aangifte gedaan tegen Jeroen Rietbergen door een ex kandidaat van The Voice vanwege aanranding.
Ook is er twee keer door verschillende slachtoffers aangifte gedaan tegen Ali B
John en Linda de Mol waren al jaren geleden op de hoogte van de misstanden bij the Voice.
Jeroen Rietbergen biechten jaren geleden al zijn wangedrag op tegen zijn vriendin Linda de Mol die hem naar therapie stuurde en ze gingen tijdelijk uit elkaar.
John de Mol heeft Jeroen Rietbergen jaren geleden op het matje geroepen en hem een reprimande gegeven wegens zijn gedrag.
Linda de Mol heeft Jeroen Rietbergen aan de kan geschoven en het officieel uitgemaakt.
John van den Heuvel was ook al op de hoogte van de misstanden maar kon niet veel doen als de slachtoffers geen aangifte wilde doen.
Anouk heeft zelf ontslag genomen bij The Voice en spreekt van een corrupte bende. Inmiddels heeft ze ook alle foto’s van haar en Ali B van haar Instagram account verwijderd.
Ali B heeft er voor gezorgd dat zijn vrouw niet meer bij zijn bankrekeningen kan. Ze zijn inmiddels uit elkaar.
En hieronder een aantal schokkende nieuwe feiten die naar voren zijn gekomen door de uitzending van BOOS:

Marco Borsato zou aan meerdere kinderen hun billen en heupen hebben gezeten bij zijn tijd bij The Voice Kids
Ook heeft Marco nog 3 vrouwelijke kandidaten en 1 medewerksters van The Voice of Holland betast.
John de Mol werd geïnterviewd in de video van BOOS en zegt niet te kunnen geloven dat Marco Borsato aan kinderen heeft gezeten.
De aangifte tegen Ali B is een aangifte van verkrachting. Het slachtoffer was destijds 18 jaar.
In 2019 is Jeroen Rietbergen berispt voor zijn wangedrag.
John de Mol was vanaf 2019 op de hoogte van wangedrag Jeroen rietbergen.
John de Mol wilde in 2019 Jeroen Rietbergen op zijn bek slaan.
Tegen de regisseur van The Voice kreeg Tim 15 klachten binnen van wangedrag
Ali B haalde sommige kandidaten op als hij in de buurt was en bracht ze naar zijn studio. Één dame die mee was gegaan laat weten dat ze daar het bed heeft gedeeld met hem nadat hij haar plots zoende en zij dat hij de macht had.

Meest bekeken

Hier het bewijs: Andre Hazes en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar

Wij wisten al dat Monique haar kans weer probeerde te grijpen en het graag weer wilde proberen met Andre nadat Andre zijn liefje Anne Rose dumpte.

Monique plaatse namelijk hele romantische teksten op haar Instagram account en Andre mocht nadat het uit was met Anne Rose eigenlijk meteen alweer blijven slapen bij Monique.

En nu horen we dat Andre zelf ook wel open staat met een hereniging met zijn eerste grote liefde Monique. Andre zou na zijn avontuurtjes met Bridget Maasland, Sarah van Soelen en Anne Rose tot de conclusie zijn gekomen dat hij het met Monique eigenlijk veel fijner en beter had.

Yvonne Coldeweijer gaat zelfs al wat verder en die beweert dat het alweer helemaal aan is tussen Andre en Monique alleen willen ze dat zo lang mogelijk geheim houden. Het zou ons in ieder geval niets verbazen. Want voordat Andre met Anne Rose ging wilde Monique het ook alweer proberen met hem.

Andre schijnt op dit moment weer in Texas in Amerika te zitten. Hij is morgen jarig dus wellicht geeft hij een feestje daar zonder dat er paparazzi fotografen bij zullen zijn. Wie er met hem mee is weten wij nog niet, maar daar komen we snel genoeg achter.

Doorgaan met lezen

Celeberties

John de Mol: ‘Wil Jeroen Rietbergen op z’n bek slaan!’

John de Mol zegt dat hij pas in 2019 op hoogte is gebracht over het wangedrag van Jeroen Rietbergen. De televisiebons zegt dat hij hem confronteerde en hem op zijn bek wilde slaan.

Dit is de reactie van John de Mol: “Ik was razend. Ik heb hem gebeld: laat alles uit je handen vallen en kom naar mijn kantoor. Ik heb hem alle hoeken van de kamer laten zien. Ik moest me inhouden om hem niet op zijn bek te slaan. Ik heb gezegd; als je dit maar één keer doet, dan ga je er met kop en kont uit.”

“Binnen zijn normale functie van bandleider heeft Jeroen geen machtspositie ten opzichte van kandidaten. Ik heb geen onderzoek laten instellen naar hem. Want het bereikte me de allereerste keer in 2019. Wij hebben bij dat slachtoffer gecontroleerd of het daarna nog gebeurd is. En daarna heb ik nooit meer wat gehoord. Daarna zijn we er wel op gaan letten en daarna heb ik niks meer gehoord en hoop ik maar dat er niks meer is gebeurd.”

De BOOS-reportage kan je nu live volgen:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: ‘The Voice-coach Ali B al opgepakt door politie’

De politie en het Openbaar Ministerie (OM) roepen donderdag zedenslachtoffers en mogelijke getuigen van s*ksueel overschrijdend gedrag rondom The voice of Holland op zich te melden. Ze willen vaststellen of er op de set van de talentenjacht strafbare feiten zijn gepleegd.

De politie en het OM zeggen de berichtgeving over de misstanden bij het programma te hebben gevolgd.

“Er zou sprake zijn van allerlei soorten van ongepast gedrag, waaronder mogelijk ook strafbare feiten. Dit zijn verontrustende berichten. Hierbij willen we mensen die denken slachtoffer te zijn van een strafbaar feit oproepen zich bij de politie te melden en eventueel ook aangifte te doen”, schrijft de politie donderdag. Ook getuigen van mogelijke strafbare feiten worden gevraagd zich te melden.

De politie benadrukt dat eventueel onderzoek wordt gedaan door gespecialiseerde rechercheurs en officiers van justitie.

Inmiddels zijn er rondom de zedenzaak bij The voice of Holland al twee aangiftes gedaan tegen Ali B en een tegen Jeroen Rietbergen. De twee ontkennen de strafbare feiten uit de aangiftes te hebben gepleegd. Rietbergen gaf wel eerder toe “contact van s*ksuele aard” te hebben gehad met vrouwen die betrokken zijn bij het programma en legde zijn functie neer.

RTL kondigde afgelopen weekend aan de talentenjacht voorlopig niet uit te zenden, nadat de redactie van BOOS de omroep een e-mail had gestuurd met beschuldigingen van s*ksueel overschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice. RTL en ITV kondigden een onafhankelijk onderzoek naar de misstanden aan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending