Noodlot: ‘Toestand Mariska Bauer verslechtert’
Connect with us

Celeberties

Noodlot: ‘Toestand Mariska Bauer verslechtert’

Het jaar 2022 is voor de familie Bauer slecht begonnen. Mariska Bauer, de vrouw van zanger Frans Bauer, is afgelopen week getroffen door een herseninfarct.

Frans Bauer maakte het nieuws vrijdagavond zelf bekend, tot grote schrik van de vele fans van de familie.

Mariska Bauer kreeg gaandeweg landelijke bekendheid door de realitysoap van het gezin, maar ook door het reisprogramma van het het stel. Ze won de harten van de vele Bauer-fans in Nederland.

,,Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken”, aldus Frans Bauer in een korte verklaring. ,,De komende tijd gaan we haar steunen en werken aan haar herstel.”

Het is niet duidelijk in welke medische toestand Mariska Bauer, die vorig seizoen ook nog meedeed aan The Masked Singer, zich bevindt.

Frans geeft geen extra commentaar. Wel laat hij het volgende weten: ,,Onze dank is groot aan het zorgpersoneel van het Bravis Ziekenhuis voor hun geweldige zorg. Naar omstandigheden gaat het goed en we zijn blij dat ze vanaf vandaag weer thuis is.”

 

De meisjesnaam van Mariska is Mariska Rossenberg. Ze werd geboren en groeide op in Ter Aar. Na de middelbare school werkte ze in een nagelstudio en in de bediening in het restaurant van haar moeder. Zij ontmoette Frans Bauer toen hij kwam optreden in het restaurant. Het stel woont sinds begin jaren negentig samen en trouwde op 9 mei 2008.

Doorgaan met lezen

Celeberties

René Froger doet verdrietige onthulling: ‘Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad’

Onlangs was het groot feest in de Johan Cruijff Arena, de Toppers traden op en de concerten waren dan ook een succes.

 

René Froger stond met een grote lach op het podium maar laat nu weten dat hij van binnen kapot ging van helse pijnen.

,,Ik blijk een nekhernia te hebben”, onthult de zanger. Toch stond Froger maar liefst drie avonden in een bomvolle Arena met De Toppers.

Hij laat nu weten dat de pijn extreem was. ,,Schijn bedriegt”, onthult hij in gesprek met weekblad Story. ,,Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden.”

René wilde niet klagen en dus besloot hij om het er van te voren er niet over te hebben. Niemand wist dat hij te maken had met zoveel pijn.

,,Maar het was heftig. Ik stond er met helse pijnen. Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

In deze periode is het belangrijk dat hij goed zijn rust neemt, echter heeft Froger daar niet echt tijd voor. ,,Maar de komende tijd houd ik zeker rust. Dan zie ik wel hoe het loopt.

Ik ben blij dat we met De Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Met een tevreden blik kijkt de zanger terug naar de reeks concerten. Buiten zijn pijn om had hij alleen nog een probleem in het weekend van De Toppers.

Achter de schermen bij De Toppers was er namelijk een relletje. Gastartiest Haddaway zou optreden maar viel flink uit tegen de crew van Froger.

 

René had het helemaal gehad met Haddaway, hij kon vertrekken. Door de taxi werd hij naar zijn hotel gebracht waarna hij dezelfde dag nog uitcheckte

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws André Hazes jr.: ‘In levensgevaar door hartproblemen’

André Hazes ligt opnieuw onder vuur. Eén iemand uit zijn intieme kring haalt nu zwaar uit naar de zanger. Wat is er aan de hand?

 

Liedjesschrijver Bram Koning was jarenlang de vaste tekstschrijver van André Hazes, maar nu voelt hij zich aan de kant gezet. De manier waarop had zelfs een impact op zijn gezondheid…

André Hazes wil de smartlappen omruilen voor ‘iets moderner’ en daarvoor moest zijn vaste team wijken. Bram Koning hekelt in de pers de manier waarop dit gebeurde…

Bram uitte zijn ongenoegen zowel in De Telegraaf als bij Shownieuws en onthult dat hij maar geen reactie krijgt van André Hazes. Nochtans hadden de twee een goede band, vertelt de liedjesschrijver. Het hele gedoe heeft een impact op zijn gezondheid…

Bram Koning onthult bij Shownieuws dat hij zich enorm druk heeft lopen maken en dat er toch even wat dingen gecheckt moest worden: “Hartfuncties enzovoort”, vertelt de liedjesschrijver. Bram is teleurgesteld en verdrietig. Al krijgt André Hazes ook steun…

Zelfs Yvonne Coldeweijer, nu niet meteen Andrés bestie, steunt André en vindt het gedrag en de uitlatingen van Bram Koning nu niet meteen iets waardoor André Hazes hem weer hartelijk in de armen zal sluiten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard uit elkaar

Gisteren lieten wij nog weten dat weekblad Weekend zeker weet dat Wendy van Dijk ondanks haar dramatisch slechte prestaties niet ontslagen zal worden. Haar man Erland Galjaard is de directeur bij Talpa en staat daarmee net onder John de Mol. Als dat niet het geval was dan was Wendy allang ontslagen zeker gezien haar enorme salaris wat Talpa aan haar moet betalen.

 

Maar vandaag barst opeens de bom. Want Wendy en haar man Erland blijken in een huwelijkscrisis te zitten net als een paar jaar geleden toen Wendy vreemd ging met een collega. Daar zijn ze toen uitgekomen, maar dit keer lijkt het definitief klaar te zijn tussen de twee. En dat betekent ook dat Wendy haar baan op het spel staat.

 

Erland heeft Wendy sinds gisteren ontvolgd op Instagram en we weten allemaal wat dat betekent. Dat is het eerste teken dat er iets goed mis is in de relatie. Het is wachten op een officieel interview waarin Wendy net als in 2019 toen ze vreemd ging zal toegeven dat de relatie weer in zwaar weer zit.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending