‘Nuttelooste kat ter wereld’ neemt muis mee naar binnen om eten met diertje te delen
Connect with us

Animals

‘Nuttelooste kat ter wereld’ neemt muis mee naar binnen om eten met diertje te delen

Deze katteneigenaar vermoedt dat haar huisdier veganist en pacifist is nadat ze vriendjes maakte met haar prooi in plaats van het diertje te vangen.

Misty is een nogal nutteloze jager. Sterker nog, ze werd betrapt op het delen van haar eten met een kleine muis in haar woning in het Engelse Thornbury. Haar baasje maakte deze hilarische foto en noemde het duo ‘the real-life Tom en Jerry’.

“Vroeger liet ik wat eten voor haar achter, en nu komt ze net binnen en eet het eten op en brengt haar ‘vrienden’ binnen”, zei Gilly Rundrum (65), die samen met haar man op een boerderij woont.

“Misschien is ze veganist. Ze had niet genoeg honger om de muis op te volgens, dus misschien dacht ze dat het een klein iemand was om mee te spelen”, vertelde ze aldus Metro. Volgens Gilly kon iedereen er goed om lachen. Ze was verbaasd dat de muis niet bang was of wegrende.

Misty was een zwerfkat die het echtpaar adopteerde na het overlijden van hun oude kat Molly. In tegenstelling tot Misty, was Molly een ‘echte boerderijkat’ en was geen muis veilig.

Maar Misty heeft geen enkele behoefte om de openstaande vacature van muizenvanger te vullen. In plaats daarvan ziet ze haar huis als een ‘restaurant’ voor knaagdieren.

“Ze lijkt gewoon geen honger te hebben, dus ze eet ze niet op”, aldus Gilly. “Misschien toen we haar eten begonnen te geven, dacht ze: O, de muis wil ook misschien wat eten omdat deze mensen aardig zijn.”

Het baasje denk simpelweg dat Misty het niet in zich heeft om muizen te doden. Maar dat wil niet zeggen dat er een nieuwe muizenvanger moet worden gevonden. De buren hebben vier boerderijkatten en die zijn allemaal “zeer capabel”.

Animals

Ezel balkt van vreugde iedere keer als zijn favoriete mens langskomt voor een knuffel

Ezels kunnen behoorlijk luidruchtig zijn. Maar het zijn bovenal liefhebbende dieren, heel zachtaardig en soms heel grappig. Vandaag nodigen we je uit om Dominic te ontmoeten, een ezel die je echt wil knuffelen!

Dominic is een hele lieve ezel en is dol op zijn baasje, Sophie Hodgson. Dat laat hij heel duidelijk zien door haar elke keer te knuffelen en met haar te ‘praten’.

Sophie besloot daarom de liefde te filmen waar ze elke keer op getrakteerd wordt. Ze deelde de korte video (onderaan dit bericht) op TikTok. Het is zo schattig dat wij hem ook een knuffel willen geven!

Het was een week geleden dat Sophie haar ezeltje Dominic had gezien. Ze miste hem en vice versa! Zet het geluid aan terwijl je de onderstaande video bekijkt, want Dominic had Sophie veel te zeggen.

 

De jonge vrouw legde uit dat Dominic als veulentje was gered. Haar gezin heeft hem opgenomen en hij woont sindsdien op hun boerderij. “Hij is mijn beste vriend. We brengen altijd tijd door met knuffelen en worstelen, wat zijn favoriete bezigheid is. We zijn allebei erg blij om elkaar te zien.”

Ze zei ook: “Het laat echt zien hoe meelevend dieren kunnen zijn en dat elk leven het redden waard is.” We zijn het 100 procent met haar eens! Bekijk de onderstaande video en vergeet deze lieve beelden niet te delen!

@_soph.xox._ Haven’t seen my boy in about a week, you could say he was excited 🥰 #farm #TodayILearned #fyp #foryoupage #donkey #buddy ♬ original sound – Sophie Hodgson

Doorgaan met lezen

Animals

Man is tot tranen toe geroerd tijdens onvergetelijk bezoek van paard

Volgens specialisten kan dierentherapie mensen met gezondheidsproblemen helpen met het verminderen van pijn, angst, depressie en vermoeidheid.

De afgelopen maanden kampt João met een aantal gezondheidsproblemen. Vanwege een ongeluk kan hij niet lopen of spreken, aldus Tribuna de Jundiaí. Artsen doen alles om zijn lichaam te genezen, maar deze bezoeker hielp zijn hart helen.

De dochter van João, Audrie Spake, deelde recentelijk een clip van de ontmoeting tussen haar vader en het paard Paçoca.

Paçoca is een therapiepaard dat werkt met vrijwilligers van Coletivo Inclusão. Deze organisatie maakt het contact tussen mensen met speciale behoeften en dieren mogelijk.

De ontroerende video laat zien hoe Paçoca en João elkaar voor het eerst zien. Het lijkt net alsof hij deze interactie nodig had. Het lieve paard plaatst zijn hoofd zachtjes op zijn borst, met veel troost en liefde.

“Hij bleef de hele tijd zo met mijn vader”, schreef Audrie. “Het was prachtig!” Overduidelijk was dit een onvergetelijk bezoek dat Joao nooit zal vergeten!

 

Doorgaan met lezen

Animals

Filmploeg stopt verkeer zodat gorilla’s de weg kunnen oversteken en dit levert prachtige beelden op

Toen natuurfotograaf Gordon Buchanan naar de Democratische Republiek Congo vertrok om een documentaire voor de BBC te filmen, had hij nooit durven hopen dergelijke zeldzame beelden op film vast te kunnen leggen.

Terwijl hij zijn cameraploeg aan het opstellen was, merkte hij een gezicht op in de struiken. Een zilverrug gorilla stond langs de kant van de weg, het verkeer in de gaten te houden.

Buchanan wist meteen dat er iets aan de hand was toen hij de gespannen blik op het gezicht van de gorilla zag. Maar wat het precies was, wist hij niet. Toen werden de intenties van de zeldzame zilverrug gorilla duidelijk: hij wilde samen met zijn familie de weg oversteken!

De filmploeg besloot toen om het verkeer tegen te houden, zodat de gorilla samen met zijn familie de weg kon oversteken.

Bekijk het ongelooflijk zeldzame moment in het clipje hieronder. Wat een fantastische beelden van deze imposante dieren! Vergeet ook het clipje niet te delen met je vrienden en familie als je ook onder de indruk bent van deze video!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending