Officieel: Peter Gillis en Nicol Kremers zijn uit elkaar
Connect with us

WOW

Officieel: Peter Gillis en Nicol Kremers zijn uit elkaar

Er gaan veel verhalen rond dat Peter Gillis en Nicol Kremers niet meer samen zijn. Hoewel de twee in het programma Massa is Kassa een gelukkig stel leken, zou zij hem nu hebben bedrogen!

Meerdere bronnen hebben aan het account van Juicechannel laten weten dat Nicol zich de laatste tijd niet zo netjes heeft gedragen. Ze is op een feestje gespot en daar zou ze met een ‘bekende’ zanger hebben gezoend. Dit was de Nederlandstalige zanger Ferry De Lits. Op Snapchat gaat er zelfs een foto rond waarop ze zoenend te zien is.

Vrijgezellenleven

Zelf laat Nicol weten dat dit allemaal neppe verhalen zijn. Juicechannel weet toch te vertellen dat het stel wél echt uit elkaar is. De oorzaak van de breuk zou het avontuurtje van Nicol zijn geweest. Ook zou ze nu goed aan het genieten zijn van haar vrijgezellenleven. Lees alles in de screenshots hieronder.

De foto van zoenende Nicol die rondgaat op Snapchat, via Roddelpraat.

 

Meest bekeken

Uitkering van Roxanne in Lang Leve de Liefde valt Stefan véél te zwaar!

In Lang Leve de Liefde weet je nooit wat je tegen gaat komen. Hier kun je je opgeven wanneer je serieus op zoek bent naar de liefde maar dit via de normale gang van zaken, daten, niet wil lukken. Hier kom je namelijk minimaal 24 uur in een villa te zitten met iemand die op papier heel goed bij jou past.

Volgens de programmamakers van LLDL natuurlijk. Soms lijkt het er meer op alsof ze je bij iemand plaatsen wat voor leuke televisie zorgt. Voor jou minder leuk, voor ons als kijkers des te leuker. Er komen dan ook veel verschillende soorten mensen langs. Dik en dun, jong en oud, en ook rijk en minder rijk. Zo zagen we een hele tijd geleden nog Sibbe Jan die niet kon stoppen met praten over zijn geld. Dat wil je ook niet, tenzij je opzoek bent naar minimale diepgang in je relatie.

Uitkering in Lang Leve de Liefde zit de liefde dwars!

Aan de andere kant staat natuurlijk dat er ook mensen zijn met een uitkering. Dit kan om wat voor reden dan ook het geval zijn. Stefan en Roxanne zijn met elkaar op date. Roxanne is helemaal om: “De aantrekkingskracht begint te komen. Dat heeft wel even tijd nodig, maar je bent het gewoon voor mij.” Stefan begint ook steeds meer geïnteresseerd te zijn in Roxanne. Totdat hij erachter komt dat ze een uitkering heeft. Stefan: “Dat geeft mij wel bedenkingen. Of jij daarmee in mijn totale plaatje dat ik voor mij zie, past. Het is niet dat je gelijk af zou vallen, maar ik vraag me wel af hoe dat financieel verder gaat. Ik ben een beetje in dubio.” De twee onafscheidelijke tortelduifjes hebben de volgende dag toch afscheid moeten nemen van elkaar. De uitkering zat Stefan behoorlijk dwars. Hieronder de beelden:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Wow: Geraldine Kemper moet uit de kleren tijdens haar verhuizing!

In de vijfde aflevering van ‘De Grote Verhuizing van Geraldine’ wordt Geraldine Kemper geholpen door feng shui-expert Therese.

Feng watte? Ja, feng shui dus. Dat is een Chinese filosofie die draait om hoe je omgeving je geluk kan beïnvloeden. En dat is in een nieuw huis natuurlijk erg belangrijk.

De blondine heeft haar eerste echte huis gekocht in Amsterdam. Hartstikke leuk natuurlijk, maar voordat ze haar nieuwe stulp kon betrekken, moest er wel een hoop gebeuren. Van overbodige inboedel werd afscheid genomen, de nieuwe boel werd feng shui ingericht én haar toekomst in het nieuwe huis werd voorspeld.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Wow: Dit verdienen Meilandjes per aflevering Chateau Bijstand

Dat de Meilandjes goed betaald kregen voor hun serie Chateau Meiland dat wisten we al. De Meilandjes kregen namelijk 50.000 euro per aflevering van ome John voor Chateau Meiland. En een seizoen heeft meestal 12 afleveringen dus dan kom je uit op 600.000 euro. Maxime kreeg daar 200.000 euro van en de rest was voor Martien en Erica. Helaas voor Montana die kreeg namelijk helemaal niks en ook voor het nieuwe programma Chateau Bijstand lijkt ze weer achter het net te vissen.

Voor Chateau Bijstand moet de familie het met wat minder geld doen en dat komt niet omdat ze op bijstandsniveau moeten leven. Dat komt omdat John de Mol liever had gehad dat de Meilandjes gewoon weer een nieuw seizoen van Chateau Meiland hadden gemaakt, maar dat wilde ze niet. Dus stelde ome John dit programma voor, maar omdat John niet weet of dit net zo een succes wordt kregen ze ook niet de hoofdprijs uitbetaald.

De Meilandjes krijgen per aflevering voor Chateau Bijstand 35.000 euro per aflevering en dat is 15.000 euro minder dan voor een aflevering van Chateau Meiland. Daarnaast heeft Chateau Meiland waarschijnlijk ook minder afleveringen. Wij denken dat er maar 8 afleveringen zullen zijn in plaats van 12 afleveringen. Dat betekent dat de Meilandjes uiteindelijk 280.000 euro verdienen met de Chateau Bijstand. En Martien, Erica en Maxime krijgen daar allemaal een derde van. Dat is toch even een flink stuk minder dat wat ze verdiende aan Chateau Meiland.

Doorgaan met lezen

Trending