Olcay Gulsen deelt gênant geheim: ‘Een ongelukje tijdens Wie is de Mol’
Connect with us

Celeberties

Olcay Gulsen deelt gênant geheim: ‘Een ongelukje tijdens Wie is de Mol’

Olcay Gulsen heeft een gênant geheim onthuld. Ze heeft een zwakke blaas en plast daardoor vaak in haar broek. Ook tijdens opnames van Wie is de Mol hield ze het niet droog. ,,Iedereen zag het.”

In ‘De Zoveelste Podcast’ vertelt Olcay dat ze niet alleen vaak uit haar broek scheurt, maar ook geregeld in haar broek plast. Ook tijdens de opnames van Wie is de Mol bleef haar broek niet droog.

‘Het hele team zag het’

Toen ze bezig was met een opdracht moest ze ineens heel nodig plassen. ,,Maar ik had het spel al drie keer stilgelegd omdat ik moest plassen, dus ik dacht: straks denken ze dat ik een of andere diva ben”, vertelt ze.

Maar helaas kon ze het niet ophouden tot de opnames klaar waren. ,,Ik heb een heel zwakke blaas”, legt ze uit. ,,Het hele camera- en geluidsteam zag het. Dat is toch echt heel gênant.”

Olcay ‘De Broekplasser’

Sinds die dag noemt de crew haar ‘De Broekplasser’. En hoewel Olcay op dat moment wel door de grond kon zakken van schaamte, besloot ze te doen alsof het heel normaal was. Ruud de Wild, die samen met Olcay de podcast opneemt, herkent dat wel bij haar. ,,Ik herken dat bij jou, dat je dingen die heel gek zijn als heel normaal verkoopt.”

Celeberties

Wat is er met het gezicht van Dionne Stax gebeurd: “Nét Katrien Duck!”

Dionne Stax is een behoorlijk oogappeltje voor de Nederlandse televisie. Met haar outfits wist de blonde presentatrice altijd behoorlijk de aandacht te trekken toen ze nog de journaals presenteerde. Inmiddels doet Stax alleen nog de grote programma’s op televisie. Mannelijk Nederland weet het journaal dan ook niet meer te vinden sinds deze overstap. Stax mocht afgelopen maandag samen met Britt Dekker het bel-panel leiden voor Oekraïne. Bij VI Vandaag werd deze dag natuurlijk uitvoerig besproken.

Wilfred Genee: “Is Dionne onder de zonnebank in slaap gevallen ofzo? Die was zó belachelijk bruin gisterenavond.” Johan Derksen was uiteraard ook aanwezig om het nodige commentaar te leveren: “Ze had ook zo’n heel brede mond. Ze was net Katrien Duck.” Wilfred opnieuw: “Ik bedoel: Britt heeft gewoon een witte kleur, maar die Dionne is donker zeg. Niet te geloven allemaal!” De tafelheren bij VI Vandaag waren echter niet de enige die dit opviel.

Dionne Stax in slaap gevallen onder de zonnebank!

Op Twitter stroomden de reacties op het gebruinde uiterlijk van mevrouw Stax ook binnen. Popcorn Polly reageerde: “Zo wat is Dionne bruin…” Ook de Haagse RDJ134 viel het op: “Ik zag wat van dat Giro 555 vanavond. Dionne had een behoorlijke spray tan. Die was bijna oranje.” Tom en Joop hebben ook van zich laten horen: “Is Dionne namens alle 44 miljoen Oekraïners onder de zonnebank geweest?“, “Wat is er gebeurd met het gezicht van Dionne? Model aardbei.” Wie de afgelopen tijd een beetje actief geweest is op Instagram én daarnaast ook nog Dionne volgt weet waar dat kleurtje vandaan komt. Dionne is namelijk op vakantie geweest met haar nieuwe vriend Steven Jansen, bekend van het dj-duo Lucas & Steve. Onderaan dit artikel de foto’s, na alle kritiek én het nieuwe kleurtje van Stax!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow: Sylvie Meis (43) bewijst met bikinifoto dat ze nog topfit is

We kunnen in Nederland eindelijk weer een beetje genieten van wat zonnestralen. De terrasjes zijn open (voor iedereen), de eerste bloemetjes staan weer in bloei en Sylvie Meis hult zich in bikini. Kortom, de lente is hier.

Spa

Niet dat Meis zich op Nederlandse bodem bevindt trouwens; onderstaande foto is genomen in het Zwitserse Zürich, zo maken we op uit de hashtags. De Nederlandse presentatrice is daar voor een relaxsessie in een of andere spa. Stoombeurtje hier, beetje kliederen in het water daar. Ja, Sylvie vermaakt zich wel. En dankzij de foto waarop poseert in een zwart bikinietje kan heel Instagram daarvan meegenieten.

Helemaal niet erg, de inmiddels 43-jarige Sylvie Meis mag er immers nog zijn. Sterker: wij durven te beweren dat ze nog steeds tot de meest aantrekkelijke Nederlandse vrouwen van het moment behoort.

Vaker strandfoto’s

Het bewijs daarvoor levert ze niet zelfden zelf via allerlei Instagram-berichten, zoals de onderstaande foto die gemaakt is op Miami Beach, naar verluidt een van haar favoriete plekjes om te bakken in de zon.

Volgens de geruchten overweegt Meis zelfs te emigreren naar de U.S. of f*cking A. Niet naar Florida, de plek waar ze het pikante plaatje schoot, maar naar Californië, waar ook andere BN’ers zoals Carice van Houten en Yolanthe Cabau vertoeven. Mocht ze dat doen, dan is de kans dat je Meis hier tegen het lijf loopt helaas een stukkie kleiner. Maar hé, zolang ze dit soort foto’s blijft posten, hoor je ons niet klagen.

View this post on Instagram

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Olcay Gulsen openhartig over zwakke blaas: ‘Plas geregeld in mijn broek’

In ‘De Zoveelste Podcast’ is Olcay Gulsen heel openhartig over een wel heel ongemakkelijk kwaaltje. Ze plast namelijk geregeld in haar broek.

De presentatrice verklapt dat ze ook tijdens Wie is de Mol? een ongelukje had. Tijdens een opdracht plaste ze letterlijk in haar broek. “Ik heb een heel zwakke blaas”, aldus Olcay. Het had geen zin om het te proberen verbergen. “Het hele camera- en geluidsteam zag het. Dat is toch echt heel gênant.” Ze wilde ook niet dat de opnames zouden stilgelegd worden. “Ik had het spel al drie keer stilgelegd omdat ik moest plassen, dus ik dacht: straks denken ze dat ik een of andere diva ben.”

Sinds het ongelukje noemt de crew van het programma haar ‘De Broekplasser’. Grote liefde Ruud vindt het wel stoer dat Olcay deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat ze in haar broek had geplast. “Ik herken dat wel bij jou. Dat je dingen die heel gek zijn als heel normaal verkoopt.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending