Olcay Gulsen is openhartig: ‘Plas geregeld in mijn broek’
Connect with us

WOW

Olcay Gulsen is openhartig: ‘Plas geregeld in mijn broek’

In ‘De Zoveelste Podcast’ is Olcay Gulsen heel openhartig over een wel heel ongemakkelijk kwaaltje. Ze plast namelijk geregeld in haar broek.

De presentatrice verklapt dat ze ook tijdens Wie is de Mol? een ongelukje had. Tijdens een opdracht plaste ze letterlijk in haar broek. “Ik heb een heel zwakke blaas”, aldus Olcay. Het had geen zin om het te proberen verbergen. “Het hele camera- en geluidsteam zag het. Dat is toch echt heel gênant.” Ze wilde ook niet dat de opnames zouden stilgelegd worden. “Ik had het spel al drie keer stilgelegd omdat ik moest plassen, dus ik dacht: straks denken ze dat ik een of andere diva ben.”

Sinds het ongelukje noemt de crew van het programma haar ‘De Broekplasser’. Grote liefde Ruud vindt het wel stoer dat Olcay deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat ze in haar broek had geplast. “Ik herken dat wel bij jou. Dat je dingen die heel gek zijn als heel normaal verkoopt.”

Celeberties

Foto’s na heftige ruzie: “Wat is er gebeurd tussen Emma Heesters en Maan?”

Emma Heesters en Maan de Steenwinkel zijn een van de meest populaire zangeressen in ons landje vandaag de dag. De twee dames, beide middenin de twintig, lijken behoorlijk in de smaak te vallen bij het wat jongere publiek. Echter gaan er geruchten dat er een poosje geleden behoorlijk wat sneren en ongemak was tussen de twee zangeressen. Heesters verscheen vorig jaar in een video van Radio 538 waarin bekende artiesten hun mening over andermans muziek geven. Heesters kreeg een nummer De Steenwinkel te horen en gaf haar ongezouten mening: “Heel eerlijk: ik zou het zelf denk ik niet opzetten.

Maar dat komt gewoon omdat het niet helemaal mijn stijl is, denk ik.” Volgens verschillende juicekanalen was dit niet helemaal lekker gevallen bij De Steenwinkel. Niet veel later zaten de twee bij Beau in het programma, wat volgens ‘Mediacourant’ een behoorlijk ongemeend lief-doen tegen elkaar was.

Emma Heesters en Maan, wat is daar gebeurd?

De twee zitten namelijk samen in The Streamers. Steenwinkel bij Beau: “Wij zijn ook blij dat er een meisje bij is, want we hebben wel wat girlpower nodig in de band, hè, Suus? Davina is er ook bij geweest soms, maar die gaat dan ook weer weg, dus het is altijd leuk als er meisjes bij komen. Sanne is er ook niet bij.” Heesters destijds: “Ik vind het zo leuk dat ik er eindelijk bij ben. Ik heb vanmiddag al met een gedeelte gerepeteerd en het was al zó gezellig. Ik ga natuurlijk All I Want For Christmas Is You zingen, met de meiden.” Of de twee het dit keer wél echt hebben bijgelegd weten we niet. In ieder geval ziet het er naar uit dat de twee weer door één deur kunnen. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

View this post on Instagram

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jeroen Rietbergen gespot met nieuwe vriendin in Zuid-Afrika

Was Jeroen een aantal dagen geleden nog in Nederland nu is hij alweer gespot in Zuid-Afrika, maar dit keer was hij niet alleen. Jeroen was even in Nederland omdat hij zich waarschijnlijk moest melden op het politiebureau vanwege de aangifte die tegen hem gedaan is.

Blijkbaar was de politie snel klaar met hem, want Jeroen heeft snel het vliegtuig weer gepakt en is naar Zuid-Afrika gevlogen. Hij werd daar door een oplettende Nederlander gespot bij Cape Points Vineyard. Volgens deze Nederlander die toevallig ook aanwezig was op deze wijngaard zat Jeroen de hele middag uitgebreid oesters te eten en wijn te drinken met twee Nederlandse dames.

De spotter had Jeroen ook horen praten over dat ze de volgende ochtend zouden gaan ontbijten met ze drieën. Jeroen komt dus blijkbaar helemaal niets te kort en ook de Nederlandse dames liggen nog steeds aan zijn voeten. Het is allemaal een klap in het gezicht van de slachtoffers die hij gemaakt heeft bij The Voice.

Doorgaan met lezen

WOW

“Bom volledig ontploft tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen!”

Linda de Mol heeft in haar statement een tijdje geleden natuurlijk al aangegeven dat Jeroen Rietbergen verleden tijd is. Echter waren er ook verschillende geruchten dat deze break-up gewoonweg voor de schijn zou zijn. Roddelpraat dacht destijds dat de twee elkaar weer stiekem zouden zien: “Dus wellicht bezoeken die twee elkaar daar om eens een en ander te bespreken.” Yvonne Coldeweijer dacht er destijds hetzelfde over: “Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl.

Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.” Zelfs Privé-icoon Jan Uriot heeft er zijn zegje over gedaan: “Dit is echt voor de bühne!” Critici op Twitter denken hier echter anders over. Linda zou volgens verschillende redenen nooit meer samen kunnen zijn met Jeroen. Tenminste, mocht ze haar eerdere reputatie terug willen winnen. Echter blijft dit vandaag de dag natuurlijk alleen maar bij giswerk en moeten we de toekomst afwachten.

Linda de Mol hoeft Jeroen Rietbergen duidelijk niet terug!

Jeroen is echter opnieuw gespot afgelopen week. De vele juicekanalen hebben foto’s ontvangen van de ex-vriend van Linda waarin hij op een vliegveld in Amerika staat, met een mondkapje op. Verschillende Nederlandse passagiers hebben foto’s doorgestuurd. Eerst werd gedacht dat de oud-componist weer naar Nederland zou vliegen om het leven weer op te pakken. of welllicht om aan een politieonderzoek mee te werken. Dit bleek echter ver van waar te zijn. De componist is namelijk alweer op een nieuw adresje gespot na vrijlating uit zijn kliniek. De spotter laat onder andere weten: “Hoi, misschien een leuk weetje. Rietbergen zat vanmiddag lekker wijntjes te drinken en oesters te eten met 2 vrouwen bij Cape Point Vineyards in Zuid Afrika.” Het mag duidelijk zijn dat Jeroen niet welkom is bij Linda en dat we er van uit kunnen gaan dat er geen verzoening meer plaats zal vinden. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending