Olcay Gulsen openhartig over zwakke blaas: ‘Plas geregeld in mijn broek’
Connect with us

Celeberties

Olcay Gulsen openhartig over zwakke blaas: ‘Plas geregeld in mijn broek’

In ‘De Zoveelste Podcast’ is Olcay Gulsen heel openhartig over een wel heel ongemakkelijk kwaaltje. Ze plast namelijk geregeld in haar broek.

De presentatrice verklapt dat ze ook tijdens Wie is de Mol? een ongelukje had. Tijdens een opdracht plaste ze letterlijk in haar broek. “Ik heb een heel zwakke blaas”, aldus Olcay. Het had geen zin om het te proberen verbergen. “Het hele camera- en geluidsteam zag het. Dat is toch echt heel gênant.” Ze wilde ook niet dat de opnames zouden stilgelegd worden. “Ik had het spel al drie keer stilgelegd omdat ik moest plassen, dus ik dacht: straks denken ze dat ik een of andere diva ben.”

Sinds het ongelukje noemt de crew van het programma haar ‘De Broekplasser’. Grote liefde Ruud vindt het wel stoer dat Olcay deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat ze in haar broek had geplast. “Ik herken dat wel bij jou. Dat je dingen die heel gek zijn als heel normaal verkoopt.”

Celeberties

Wat is er met het gezicht van Dionne Stax gebeurd: “Nét Katrien Duck!”

Dionne Stax is een behoorlijk oogappeltje voor de Nederlandse televisie. Met haar outfits wist de blonde presentatrice altijd behoorlijk de aandacht te trekken toen ze nog de journaals presenteerde. Inmiddels doet Stax alleen nog de grote programma’s op televisie. Mannelijk Nederland weet het journaal dan ook niet meer te vinden sinds deze overstap. Stax mocht afgelopen maandag samen met Britt Dekker het bel-panel leiden voor Oekraïne. Bij VI Vandaag werd deze dag natuurlijk uitvoerig besproken.

Wilfred Genee: “Is Dionne onder de zonnebank in slaap gevallen ofzo? Die was zó belachelijk bruin gisterenavond.” Johan Derksen was uiteraard ook aanwezig om het nodige commentaar te leveren: “Ze had ook zo’n heel brede mond. Ze was net Katrien Duck.” Wilfred opnieuw: “Ik bedoel: Britt heeft gewoon een witte kleur, maar die Dionne is donker zeg. Niet te geloven allemaal!” De tafelheren bij VI Vandaag waren echter niet de enige die dit opviel.

Dionne Stax in slaap gevallen onder de zonnebank!

Op Twitter stroomden de reacties op het gebruinde uiterlijk van mevrouw Stax ook binnen. Popcorn Polly reageerde: “Zo wat is Dionne bruin…” Ook de Haagse RDJ134 viel het op: “Ik zag wat van dat Giro 555 vanavond. Dionne had een behoorlijke spray tan. Die was bijna oranje.” Tom en Joop hebben ook van zich laten horen: “Is Dionne namens alle 44 miljoen Oekraïners onder de zonnebank geweest?“, “Wat is er gebeurd met het gezicht van Dionne? Model aardbei.” Wie de afgelopen tijd een beetje actief geweest is op Instagram én daarnaast ook nog Dionne volgt weet waar dat kleurtje vandaan komt. Dionne is namelijk op vakantie geweest met haar nieuwe vriend Steven Jansen, bekend van het dj-duo Lucas & Steve. Onderaan dit artikel de foto’s, na alle kritiek én het nieuwe kleurtje van Stax!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow: Sylvie Meis (43) bewijst met bikinifoto dat ze nog topfit is

We kunnen in Nederland eindelijk weer een beetje genieten van wat zonnestralen. De terrasjes zijn open (voor iedereen), de eerste bloemetjes staan weer in bloei en Sylvie Meis hult zich in bikini. Kortom, de lente is hier.

Spa

Niet dat Meis zich op Nederlandse bodem bevindt trouwens; onderstaande foto is genomen in het Zwitserse Zürich, zo maken we op uit de hashtags. De Nederlandse presentatrice is daar voor een relaxsessie in een of andere spa. Stoombeurtje hier, beetje kliederen in het water daar. Ja, Sylvie vermaakt zich wel. En dankzij de foto waarop poseert in een zwart bikinietje kan heel Instagram daarvan meegenieten.

Helemaal niet erg, de inmiddels 43-jarige Sylvie Meis mag er immers nog zijn. Sterker: wij durven te beweren dat ze nog steeds tot de meest aantrekkelijke Nederlandse vrouwen van het moment behoort.

Vaker strandfoto’s

Het bewijs daarvoor levert ze niet zelfden zelf via allerlei Instagram-berichten, zoals de onderstaande foto die gemaakt is op Miami Beach, naar verluidt een van haar favoriete plekjes om te bakken in de zon.

Volgens de geruchten overweegt Meis zelfs te emigreren naar de U.S. of f*cking A. Niet naar Florida, de plek waar ze het pikante plaatje schoot, maar naar Californië, waar ook andere BN’ers zoals Carice van Houten en Yolanthe Cabau vertoeven. Mocht ze dat doen, dan is de kans dat je Meis hier tegen het lijf loopt helaas een stukkie kleiner. Maar hé, zolang ze dit soort foto’s blijft posten, hoor je ons niet klagen.

View this post on Instagram

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Tim Hofman deelt genadeklap uit aan John de Mol: “Nóóit meer!”

Tim Hofman heeft eerder dit jaar Nederland wakker geschud met zijn BOOS aflevering over The Voice waarbij zelfs de grote John de Mol op kwam draven. De schandalen die Hofman wist te openbare waren dermate serieus dat de grote mediamagnaat als de wiedeweerga naar de studio van Hofman kwam. De Mol kwam hier natuurlijk zijn kant van het verhaal doen. Het interview was dan ook opvallend. Hofman had een van de meest invloedrijke personen van Nederland tegenover zich, een multimiljardair, maar daar was niets van te merken.

De 33-jarige Hofman had de machtige 66-jarige De Mol goed beet en liet niet meer los. Maar dan komt het volgende, deze week was het Media100 | Marketing100 Event in de Kromhouthal in Amsterdam. Hierbij wordt al elf jaar lang de meest invloedrijke persoon in de Nederlandse media uitgeroepen. De eerste 9 edities waren vrij saai, Meneer De Mol won iedere editie.

Tim Hofman laat John de Mol achter zich!

Vorig jaar kwam daar eindelijk verandering in, De Mol moest het afleggen tegen het grote talent dat Arjen Lubach heet. Lubach weet heel Nederland te bereiken met zijn opvallende programma, ook dit jaar weer. De Mol moest op de tiende editie genoegen nemen met een tweede plek. Volgend jaar weer beter, zou je denken. De Mol heeft Lubach dit jaar inderdaad ingehaald en achter zich gelaten. Lubach staat dit jaar op nummertje drie en De Mol, die staat opnieuw op twee. Je kunt het natuurlijk al raden wie de nieuwe nummer één is dit jaar, meneer Hofman. Hofman heeft al gereageerd op zijn Instagram: “Bijzonder, bedankt. zal er voorzichtig mee zijn.” Lubach heeft hier grappend op gereageerd: “Wat de fok!” Een reactie van meneer De Mol kunnen we helaas niet vinden in de commentsectie onder de post van Hofman. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending