Olcay Gulsen over ernstig zieke Ruud de Wild: ‘Stond in een plas bloed’
Connect with us

Meest bekeken

Olcay Gulsen over ernstig zieke Ruud de Wild: ‘Stond in een plas bloed’

Het is nog maar een maand geleden dat Ruud de Wild op de radio bekendmaakte darmkanker te hebben, maar hij leeft samen met zijn vriendin Olcay Gulsen al langer in deze nachtmerrie. Inmiddels is de radio-dj vier keer onder het mes geweest en is hij thuis aan het revalideren. In de Shownieuws Podcast blikt Olcay terug op de heftige periode die ze samen hebben meegemaakt.

Diagnose darmkanker
Hoewel de rest van Nederland pas eind maart te horen kreeg dat Ruud darmkanker had, wisten hij en Olcay dit al langer. “De eerste week van januari kreeg Ruud te horen dat hij darmkanker had”, onthult Olcay. “Alleen we wisten nog niet in welke fase het was en hoe behandelbaar het was, dus dat was best een onzekere periode.” Dat is dan ook een van de redenen waarom ze het pijnlijke nieuws niet gelijk met de buitenwereld deelden. Ook Ruuds kinderen speelden hier een grote rol in. “Ruud heeft twee kleine kinderen en een dochter van achttien, dus we wilden eerst uitzoeken hoe de situatie was. Want als je het deelt met de buitenwereld, moet je ook aan een 9-jarig meisje gaan vertellen dat haar vader heel ziek is”, laat Olcay weten.

In eerste instantie leek de darmkanker met een operatie makkelijk verholpen te kunnen worden. “Toen dachten we: ‘Nou ja, als het hiermee afgelopen is, dan hoeven we ook de buitenwereld niet in te lichten’”, vertelt de presentatrice. “Toen we de uitslag van zijn eerste operatie kregen, bleek dat de kanker verder was uitgezaaid. Toen werd het een ander verhaal, want hij moest nog een zwaardere ingreep ondergaan, met een lange revalidatieperiode.”

Bang voor kanker
Olcay herinnert zich nog goed hoe ze zich voelde toen ze hoorde dat Ruud darmkanker had. “Het was natuurlijk een shock, omdat je altijd van andere mensen hoort dat ze kanker hebben of dat ze ziek zijn of hartklachten hebben. Het voelt altijd zo onwerkelijk dat dat bij jezelf zou kunnen gebeuren.” Voor Ruud kwam het nieuws aan als een keiharde klap. “Ruud is best wel hypochonder, dus die is eigenlijk zijn hele leven al voorbereid dat er iets ergs met hem zou gebeuren”, vertelt Olcay. “Al in het begin zei hij tegen mij: ‘Ik ben bang voor kanker en ik ben bang dat ik ziek word.’”

Helaas werd die nachtmerrie werkelijkheid voor de radio-dj. Olcay probeerde hem er met een goede dosis positiviteit doorheen te slepen. “Bij de eerste onderzoeken, zei ik nog: ‘Ah nee joh, komt allemaal goed.’ Dat heb ik nu wel afgeleerd, want elk onderzoek is weer heel spannend”, vertelt ze. “Maar toen het nieuws bij mij eenmaal geland was, was ik wel heel strijdbaar. Ruud was er een stuk depressiever onder, want hij had zoiets van: ‘Dit zou zomaar het einde van mijn leven kunnen betekenen.’ Olcay merkte dan ook dat hij het heel zwaar had. “Hij was heel emotioneel”, vertelt ze. “Dan helpt het wel als je positief bent en iemand op kunt vrolijken.”

Plas met bloed
Ook haar kennis uit het ziekenhuis, die Olcay had opgedaan in het programma BN’ers in het ziekenhuis, kwam goed van pas. Zo blikt ze terug op een heftig moment, toen Ruud weer thuis was na zijn eerste operatie. “Opeens hoorde ik geschreeuw uit de badkamer, dus ik rende naar boven”, herinnert ze zich nog goed. “Toen stond Ruud daar in een plas bloed gewoon, een enorme plas bloed. Ik denk dat als ik geen stage had gelopen in het ziekenhuis, dat ik compleet in paniek was geraakt.”

Bij Ruud daarentegen schoot zijn paniekniveau binnen een seconde tot het plafond. Gelukkig wist Olcay precies wat ze moest doen. “Ik heb zijn hartslag en temperatuur opgemeten en heb hem op bed gelegd en gezorgd dat hij geen blokkades had, zodat hij rustig kon ademhalen.” Vervolgens belde ze 112. “Dan komen er honderd vragen op je af. Normaal zou ik denken: ‘Kom nou maar gewoon, ik ben helemaal in paniek, ik kan niet nadenken.’ Maar nu ging het op zich allemaal redelijk goed en was hij binnen een kwartier in het ziekenhuis”, vertelt de presentatrice.

“Ik denk dat de Olcay vóór BN’ers in het ziekenhuis dat toch wel anders had gedaan”, vertelt ze eerlijk. “Ik denk dat ik anders in mijn nakie naar buiten was gerend en om hulp had gevraagd, ja.”

Meest bekeken

Veel kritiek op gedeelde foto van Rachel Hazes: ‘Je bh is veel te klein!’

Rachel Hazes besloot onlangs een leuke foto van zichzelf op Instagram te delen maar veel volgers hadden daar heel veel kritiek op.

Veel Nederlanders zijn het namelijk niet helemaal eens met de kledingstijl van Rachel Hazes.

De foto die je zometeen hieronder gaat zien krijgt ontzettend veel kritiek. Iemand reageerde eronder met: ‘Je bh is te klein’, en iemand anders zei ‘En op je dochter👏

.’ Maar er waren nog meer reacties die niet helemaal gepast waren. Wij hebben er nog een paar:

“Volgens mij zijn je borsten té groot!🥴” – zegt iemand.

“Wat een drama” – zegt een ander weer.

Ook positief
Gelukkig zijn er ook mensen die iets positiever zijn over de foto. Zo schrijft een fan van Rachel: “Wat een trieste gevallen zitten erbij.waar slaat dit toch op.als je Rachel niet mag om de een of andere reden lees het dan ook niet.en plaats niet van die domme berichten…je bh is te klein…nou en dan is die te klein…ooo wat erg…ga wat voor jezelf doen..wat triest zeg….”

Zie hieronder de foto waar het om gaat:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Maxime Meiland vangt dit gigantisch bedrag voor Chateau Meiland

Wij wisten al dat de Meilandjes lekker aan het verdienen zijn. Martien Meiland heeft pas een nieuwe vila gekocht van 2,6 miljoen euro en Maxime en haar nieuwe vriend hebben ook een prachtige eengezinswoning gekocht in Noordwijk.

Wij hadden al een keer eerder verteld wat de Meilandjes nou per aflevering van Chateau Meiland kregen van ome John. Dat was maar liefst 50.000 euro. Als er 12 afleveringen per seizoen zijn dan levert dit de Meilandjes zo een 6 ton op.

Nou wisten we nog niet precies hoe dit bedrag dan weer verdeeld was onder de familieleden. We wisten wel dat Martien waarschijnlijk het grootste gedeelte van dit bedrag opstrijkt. Maar dochter Maxime doet ook een aardige duit in zak. Zij krijgt namelijk maar liefst 200.000 euro per seizoen. Dan blijft er voor Martien en Erica gezamenlijk 400.000 euro over.

Overigens vallen deze bedragen in het niet bij wat Martien verdient met de verkoop van zijn biografie.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Kersverse moeder Kim Feenstra gaat volledig uit de kleren

Heugelijk nieuws voor Kim Feenstra onlangs. De pas net ontmaskerde zangeres in The Masked Singer is moeder geworden van een zoontje: Brooklyn Baby Tailor. Kim werd bekend toen ze in 2007 mee deed aan Holland’s Next Top Model, waarin ze de hoofdprijs won. Aanvankelijk vond de jury haar stemgeluid irritant en in combinatie met matig modellenwerk niet goed.

Volledig uit de kleren
Later in de uitzending bekende ze dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had gehad. Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met verschillende poses en haar catwalkprestaties. Yfke Sturm noemde de brunette perfect voor zowel catwalk als model in fotoreportages. Sindsdien zit haar carrière behoorlijk in de lift kunnen we wel zeggen.

Kim Feenstra ‘Stay at home-Challenge’
Ook op social media is de brunette erg acties. Met zo’n 520.000 volgers op Instagram behoort ze toch wel tot de Nederlandse top. En daar komen óók tijdens de quarantaine behoorlijk fijne kiekjes voorbij kunnen we je vertellen:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending