Olcay Gulsen staat zwaar onder vuur: ‘Hoe haal je dit in je hoofd?!’
Connect with us

Celeberties

Olcay Gulsen staat zwaar onder vuur: ‘Hoe haal je dit in je hoofd?!’

Olcay Gulsen krijgt zeer felle kritiek op het statement dat zij naar buiten heeft gebracht over Peter R. de Vries, die in het ziekenhuis vecht tegen zijn leven. “Wat smakeloos en ongepast om dit te posten!”

Om onduidelijke redenen vond Olcay Gulsen het vanochtend nodig om naar buiten te brengen dat Peter R. de Vries al zes jaar een buitenechtelijke relatie heeft. Die vriendin heeft ook veel verdriet, maar wordt nergens genoemd in de media, klaagde Olcay. “Dat doet ons ontzettend veel pijn om te zien”, meldde ze. “Ruud & Olcay.”

Smakeloos en ongepast

Ongelooflijk smakeloos, vindt showbizzkenner Yvonne Coldeweijer het. “Kippenvel over m’n hele lijf. Wat smakeloos en ongepast om dit te posten! Onder het mom van een ‘shout out’ gewoon expres juice over Peter z’n privéleven de wereld in helpen. Schaam je diep!”, zegt ze in haar Instagram-stories.

Yvonne kan het eigenlijk niet geloven. “Ik ben echt he-le-maal in shock dat je dit in je hoofd haalt om te posten onder het mom van: kijk eens wat wij ook nog weten, jullie weten zeker niet dat Peter nog allemaal secret juice in zijn leven heeft? We gaan het gewoon even onder het mom van een shout out de wereld insturen! Want dat is wel zo chic!”

‘Hoe haal je het in je hoofd?’

Het is volgens Yvonne echt een heel ongepast moment om dit te doen. “Er ligt gewoon iemand in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ik denk dat de mevrouw waar je het over hebt totáál niet zit te wachten op enige shout out van jou op social media. Hoe de f*ck haal je het in je hoofd?”

“En wie er al helemaal niet op zit te wachten, denk ik, is de rest van de familie van Peter en Peter zelf. Hoe háál je het in je hoofd dat je dit doet? Ik vind dit echt schaamteloos, bah bah.”

Olcay verwijdert statement

Na de felle kritiek van Yvonne heeft Olcay het statement direct van Instagram verwijderd. Ze plaatste het bericht vanochtend gelijktijdig met haar liefdespartner Ruud de Wild. Ook hij heeft het bericht verwijderd.

Celeberties

Bridget Maasland dumpt nu al nieuwe vriend

Bridget hield het maar een aantal weken vol met haar 16 jaar jongere vriend Christian Henry en dat terwijl hij haar ouders al had ontmoet. Het is nu uit en niet zonder reden. De inmiddels ex vriend van Bridget blijkt een enorme narcist te zijn.

Ingewijden laten het volgende weten:

“Terwijl die met Bridget was, zat hij rustig met andere vrouwen te appen of ze zin in hem hadden… Ik gun die Bridget oprecht een leuke en betrouwbare vent! Ik snap dat het moeilijk is in die mediawereld, maar toch moeten ze er zijn Bridg.”

“Ik ken hem ook via via en het is de grootste narcist die er rondloopt. Heeft het ook nooit gemeend met Bridget. Was altijd al voor de grap/ fame.”

“Het is zo’n vrouwenhater, weet je wel. Hij kickt erop als vrouwen hem willen (wat vaak zo is, wonderbaarlijk), en dan dumpt ‘ie ze. Sterker nog: als je hem niet wil, is ‘ie gehurt.”

Bridget kwam er achter dat hij ook nog met andere dames bezig was en heeft er toen meteen een eind aan gemaakt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes en Lil Kleine misdragen zich flink!

Andre Hazes en Lil Kleine zijn gisteren samen gespot op een terras. De twee meest besproken heren uit showbizzland zaten samen wat te drinken en wellicht deelde ze nog wat adviezen aan elkaar uit.

Lil Kleine is al enkele weken in Nederland nadat zijn vriendin Jamie eindelijk een einde aan de relatie maakte. Niet zolang geleden nog sloeg Lil Kleine zijn vriendin kort en klein in een hotelkamer. Hoewel het leek of Jamie toch verder ging met Lil Klein is er in de weken na dit incident weer verschillende keren ruzie geweest. Dit was de druppel voor Jamie om er definitief een eind aan te maken. Jamie is inmiddels meerdere keren gespot met een andere Nederlandse rapper waarmee ze het erg gezellig mee heeft.

Maar terug naar gisteren waar Lil Klein en Andre Hazes iets met elkaar gingen drinken op een terras. Voordat ze bij elkaar kwamen deelde Lil Kleine een filmpje op Instagram waarin te zien was dat hij onderweg was naar Andre Hazes. Alleen zie je in dit filmpje dat Lil Kleine zich misdraagt op de weg. Het filmpje maakt hij zelf achter het stuur van zijn patserbak.

Hij rijdt veel te snel en probeert meerdere weggebruikers van de rijbaan te duwen. Er ontstaat echt een gevaarlijke situatie waarbij de bestuurder voor hem nog enkele meters van hem af zit. Als deze bestuurder zou moeten remmen dan beland Lil Kleine daar bovenop met alle gevolgen van dien. En daarnaast filmt hij zijn dolle rit ook nog eens zelf dat betekent dat hij maar één hand op het stuur heeft.

Op de foto waar de twee op het terras zitten zie je ook weer het blauwe potje Snus van Andre Hazes op tafel liggen waar hij zo verslaafd aan is. De Jellinek kliniek maakt zich in ieder geval grote zorgen over het gebruik van dit zeer verslavende middel. Andre gebruikt dit al jaren hij is er voor het eerst mee gespot toen hij met Bridget Maasland ging.

Overigens zijn de reactie’s op de foto van de twee samen ook niet mals. Zo worden ze onder meer ”Dumb & Dumber” genoemd.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Familie Peter R. de Vries geeft update: ‘Dit is nu de situatie’

De situatie van Peter R. de Vries (64) is nog altijd ongewijzigd, zo laat zijn familie weten aan RTL Boulevard.

Veel blijft onzeker, aldus de familie en partner. “Er zal tijd overheen gaan voordat er meer duidelijkheid komt.” Voor nu zijn ze dankbaar voor de goede zorg die hij krijgt.

Peter R. de Vries werd dinsdagavond in het centrum van Amsterdam neergeschoten na de uitzending van RTL Boulevard. De uitzending van woensdagavond stond daarom ook volledig in het teken van de misdaadverslaggever.

Doorgaan met lezen

Trending