Olifant stapt op weg en blokkeert verkeer – maar kijk eens rechts van haar … ik glimlachte gelijk!
Connect with us

Boven

Olifant stapt op weg en blokkeert verkeer – maar kijk eens rechts van haar … ik glimlachte gelijk!

Olifanten zijn een van de meest intelligente dieren op aarde, en hun hersenen zijn niet zo verschillend van die van de mens. Emotioneel zijn olifanten vergelijkbaar met de mens. Ze hebben een grote capaciteit aan hersenen, waardoor ze goed kunnen samen denken/werken.

Deze prachtige video, die door honderdduizenden mensen in slechts een paar weken is gezien, is een goed voorbeeld. In de clip zien we een olifantenmoeder die een beetje angstig op een weg staat. Ze blokkeert al het binnenkomend verkeer, dat niet te dichtbij durft te komen. Maar hoewel ze verdwaald of verward lijkt te zijn, blijkt dit allesbehalve het geval.

De moederolifant, ontdekken we al snel, is zich volledig bewust van wat ze doet. Als de auto’s op veilige afstand zijn, lijkt ze rechts in de bosjes en bomen naar haar te kijken, alsof ze een bericht stuurt dat het een groen licht is. De verrassing die naar voren komt benam gewoon mijn adem – en bracht meteen een glimlach op mijn gezicht. Dankzij deze moedige moeder-olifant kon haar familie veilig oversteken naar de overkant!

Doorgaan met lezen

Boven

Zo gaat het nu met de zieke André Hazes na triest bericht

Monique Westenberg vertelt hoe het nu met haar zoon André gaat. Ze vertelde woensdag dat het helemaal niet lekker ging met de kleinste André Hazes, maar heeft nu gelukkig goed nieuws…

“Zoveel vragen van jullie hoe het met André gaat”, schrijft Monique op Instagram. “Sinds gisteravond is hij opgeknapt.”

André maakt het weer ontzettend goed. “Koortsvrij en is weer vrolijk en levendig. Zijn plekjes zijn heel goed uitgedroogd en al bijna weg.”

Ze is haar volgers erg dankbaar voor de lieve reacties. “Dankjewel voor al jullie lieve berichtjes en tips!”

Doorgaan met lezen

Boven

Snel afvallen doe je zo! Wil jij ook 11 kilo in 4 weken kwijt raken? Lees het artikel!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending