Olympisch kampioene Irene Schouten op de foto voor FHM!
Connect with us

Celeberties

Olympisch kampioene Irene Schouten op de foto voor FHM!

Irene Schouten is bezig met een ware jacht naar maar liefst vier gouden medailles op de Olympische Spelen in Peking. De eerste afstand van het schaatstoernooi is gereden, en dat was de 3000 meter. Schouten heeft laten zien dat ze een grootheid geworden is onder de schaatsers en pakt gelijk goud.

Na een waanzinnig duel wist ze met een ruime seconde te winnen van haar Italiaanse concurrent Francesca Lollobrigida. Deze eerste gouden plak is natuurlijk een goed begin van deze spelen voor de schaatsster, maar ze heeft nog veel meer voor ogen. Schouten was sowieso al de grote favoriet op de 3000 meter, maar dat geldt ook voor de aankomende 5000 meter. Ook bij de beruchte massastart en ploegachtervolging heeft ze zichzelf in het verleden al vaker bewezen en zou al jaren één van de toonaangevende schaatssters zijn op dit onderdeel. Vier jaar geleden won ze brons op dit onderdeel.

Irene Schouten is behoorlijk fotogeniek!

De 29-jarige blondine is naast een hele goede schaatsster ook een bijzonder knappe verschijning. De afgelopen drie jaar is Schouten dan ook meerdere malen behoorlijk hoog op de ranking van de FHM-lijsten terecht gekomen. Wie FHM een beetje kent weet dat daar ook met enige regelmaat fotoshoots uit voort komen. Iets waar mevrouw Schouten gelukkig ook in mee is gegaan. FHM schrijft: “En dat is GOUD! Schouten wint in een fantastische rit Olympisch goud op de 3.000 meter! Namens @fhm_nederland en @meervoormannen van harte gefeliciteerd, topper!” Hieronder de foto’s van deze Nederlandse trots.

View this post on Instagram

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

Celeberties

Lil Kleine krijgt kritiek op Rayan-post: “Hij gaat écht over lijken!”

De hele wereld keek mee hoe Rayan gisteren uit de 32-meter diepe put gehaald werd. Zo ook Lil Kleine. Het 6-jarige jongetje heeft hier sinds dinsdag vast gezeten waarna er met man en macht gewerkt is om hem er levend uit te halen. Tevergeefs. De rapper, die op dat moment op een feestje zat, plaatste “Rust zacht kleine strijder” in een post op zijn verhaal. Vervolgens plaatst Jorik het volgende: “Ik wil graag alle uitvaart koste betalen voor deze kleine strijder… met wie kan ik in contact komen om dit te laten gebeuren?”

De rapper is de laatste tijd erg slecht in het nieuws terecht gekomen vanwege een veroordeling van mishandeling en eerdere aanraking met de politie op Ibiza vanwege een vermeende mishandeling van zijn vriendin. De rapper heeft vorige week te horen gekregen 120 uur taakstraf te krijgen met een voorwaardelijke celstraf van twee weken. Niet niks.

Lil Kleine krijgt bakken kritiek!

Dat de rapper tussen alle feest-video’s deze oproep plaatst valt bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Sommige denken dat hij dit alleen maar zegt om positief in het daglicht te komen. Anderen vinden dat je dit lekker voor jezelf kunt houden, helpen waar je helpen kan. “Niet zeggen, gewoon doen.” klinkt het. Ook valt er het volgende te lezen: “Wanneer je dit écht wil, dan zoek je zelf uit hoe je hierin kunt helpen. Zomaar zo’n tekst op je Instagram knallen tussen het feesten door wekt de indruk dat je er eigenlijk niet zoveel moeite voor wil doen.” Ook op Twitter is veel kritiek te vinden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: Meat Loaf tongzoent Angela Groothuizen ongewenst na duet

Tijdens de uitreiking van de Edisons in 1993 tongzoende de Amerikaanse zanger Meat Loaf Angela Groothuizen ongewenst. Dat vertelt de zangeres zondag in De Perstribune. Naar aanleiding van zijn overlijden moest de Dolly Dot plotseling weer aan het voorval terugdenken.

Groothuizen onthult: “We zongen op het Grand Gala du Disque samen Paradise by the Dashboard Light. Het was heel leuk. Maar aan het einde was hij erg enthousiast. Hij pakte mij vast en zoende mij plat op mijn bek en stak zijn tong erin.”

De zangeres was zodanig uit het lood geslagen dat ze niet meteen kon reageren. “Er was veel applaus en muziek. Daarna zei ik wel: don’t do that. Maar ja, dan is het al gebeurd natuurlijk. Dit was grensoverschrijdend: elke vrouw kent dit soort confrontaties. Het is eigenlijk te gek voor woorden dat je altijd maar prooi bent.”

Groothuizen zei eerder dat ze na de onthullingen over het wangedrag bij The Voice contact opnam met de deelneemsters die zij gekend heeft. “Het zijn er iets van 130, dus ik ben er nog niet. Maar in de meeste berichten die ik terug krijg, zeggen ze dat ze het allemaal heerlijk hebben gehad bij The Voice en dat het een spannend avontuur was.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Jada Borsato laat fans met open mond achter na viraal kiekje

Jada Borsato heeft momenteel veel aan haar hoofd, nu haar vader beschuldigd wordt voor seksueel overschrijdend gedrag. Maar dit houdt haar niet tegen om haar passies niet meer uit te voeren.

Talent

Jada is in de voetstappen van haar ouders gestapt en timmert aan de weg als bekende Nederlander. En dat niet alleen vanwege haar bekende ouders, maar zijzelf heeft ook veel talenten. Zo zingt ze de sterren van de hemel, speelt ze een rol in GTST én maakte ze haar debuut als stemactrice in ‘Happy Foot 2’.

Reacties

En dan heeft ze ook nog geluk dat ze een superknappe dame is. Eerder deze week plaatste ze een foto op haar Instagram en fans kunnen hun ogen niet geloven. Zo schrijft iemand: “Oelala, mooie benen. Je bent prachtig!”. Anderen noemen haar een ‘schoonheid’ of ‘knap’. Bekijk de foto hieronder!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending