Connect with us

Lifestyle

Oma (90) glimlacht weer nadat ze strijd tegen coronavirus wint.

De laatste tijd worden we overweldigd met vrijwel alleen maar ellendig nieuws. Mensen blijven sterven aan het gevreesde coronavirus. Sommige mensen hebben zelfs niet de kans om afscheid te nemen van hun geliefden. Iedere dag worden we geconfronteerd met tragedies. Nu zouden we gewoon van alles willen ontsnappen en het gemene virus vergeten.

Maar er is ook positief nieuws en het is belangrijk om dat in de verf te zetten. Meer dan ooit hebben we allemaal een beetje nood aan hartverwarmend en positief nieuws.

De 90-jarige Geneva Wood was gezond en woonde zelfstandig toen haar wereld rond Kerstmis ondersteboven werd gegooid. Geneva kreeg een beroerte en belandde in een verzorgingstehuis in Kirkland in de Amerikaanse staat Washington.

Gelukkig kon Geneva snel aan haar revalidatie beginnen en herstelde ze snel. Als gevolg van haar harde werk en doorzettingsvermogen, kon Geneva opnieuw wandelen, haar rechterarm gebruiken en praten.

Volgens haar kleindochter Cami Neidigh had het personeel gezegd dat ze binnen enkele dagen weer naar huis zou mogen.

Maar dan kreeg Geneva opnieuw vreselijk nieuws te verwerken. Haar verzorgingstehuis ging in lockdown vanwege een geval van coronavirus in de instelling.

Cami vertelde: “Precies toen ze het ene had overwonnen, kreeg ze dat andere ding.” Eerder deze maand kreeg Geneva zelf ook het coronavirus en het zag er niet goed uit. De dokters zeiden de familie dat ze zich op het ergste moesten voorbereiden.

 

De familie haastte zich naar het verzorgingstehuis om afscheid te nemen. Ze brachten haar favoriete aardappelsoep en de familieleden waren er zeker van dat het de laatste keer was dat ze haar zouden zien.

Geneva vertelde aan Cami: “Ik ga hier tegen vechten voor de familie en iedereen trots maken.” En opnieuw zou de kranige 90-jarige haar familie en de dokters verbazen. Plotseling begon ze te verbeteren en te genezen.

Geneva werd weer de oude en begon drankjes en aardappelsoep te vragen. Vandaag heeft ze nog altijd lichte symptomen, maar het lijkt erop dat ze ook de strijd tegen het coronavirus zal winnen.

Laten we Geneva veel beterschap toewensen!

Lifestyle

Onwijs pijnlijk: “Het gaat héél slecht met Bridget Maasland!”

Bridget Maasland is natuurlijk net uit een flink roerige periode gestapt. Ze is aan de kant geschoven door André Hazes die weer terug is bij zijn ex, Monique Westenberg. Hoe moeilijk het ook is voor haar, ze moet natuurlijk weer door.

Gelukkig heeft ze het druk genoeg met presenteren. Ze is namelijk nog steeds bezig voor RTL Boulevard. Maar De Zwakste Schakel is er ook nog. Nu is ze ook nog eens begonnen met het programma ‘Hotter than my Daughter’. Maar dat verloopt niet helemaal lekker kunnen we wel stellen. Daarnaast is haar familiebedrijf in De Pijp ook zwaar geraakt door de maatregelen omtrent het coronavirus laat ze weten.

Bridget Maasland haalt laagterecord
Wanneer we kijken naar de tijd dat Gordon dit programma presenteerde, toen scoorde hij nog weleens 2 miljoen kijkers. De blondine heeft een nieuw laagterecord gehaald afgelopen maanden met 296.000 kijkers.

https://www.instagram.com/p/ByYFcPlI0Ag/?utm_source=ig_embed

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Ai: Slaande ruzie tussen Jan Smit en Nick & Simon!

De slaande ruzie tussen jeugdvrienden Jan Smit en aan de andere kan Nick, Simon én Kees Tol is hét gespreksonderwerp in Volendam. De vier kennen elkaar al vanaf jeugd af aan. Ze hebben jaren terug met zijn alle de showbizz wereld in Nederland om hun weten te laten draaien. Best een prestatie natuurlijk.

Maar helaas, de vriendschap is nu ten einde, lijkt het. Het is allemaal met een programma begonnen van Jan Smit. Namelijk het programma De Zomer Voorbij. Zangduo Nick en Simon hebben destijds aangegeven niet meer mee te doen aan het programma. Dit was omdat het te veel tijd in beslag zou nemen. De agenda van het duo was er gewoonweg te vol voor. Meneer Smit had hier in eerste instantie wel begrip voor. Toen het tweetal hun eigen programma begonnen is er toch iets geknapt bij Jan.

Jan Smit was woedend
Hij was namelijk woedend op de het zangduo dat het “te druk” had voor hem. Ook van de vriendschap met Kees Tol is weinig over. Dit omdat hij nooit werd uitgenodigd in het programma Talenten Zonder Centen. Dit is de reden dat hij de vader van Kees, Thomas Tol, aan de kant heeft gezet. De man die jarenlang de hitjes van Jan heeft geschreven.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Volgers geschokt door foto Doutzen Kroes: “Dit is niet gezond!”

In 2005 brak ze internationaal door als model via de Victoria’s Secret modeshow. In 2011 speelde ze in een Nederlandse film haar eerste rol als actrice. We hebben het natuurlijk over Nederlands grootste trots, Doutzen Kroes!

Ze is inmiddels 35 jaar maar nog steeds zo mooi als toen ze 20 was, misschien nog wel mooier. Het is dan ook de droomvrouw van heel mannelijk Nederland en Sunnery James is de gelukkige onder ons sinds 2010. Maar niet iedereen vindt de blondine even mooi kunnen we je vast verklappen. Ze krijgt namelijk regelmatig kritiek op haar voorkomen op foto’s. En dat is nu ook weer het geval.

Doutzen Kroes krijgt kritiek op figuur
Gisteravond plaatste het topmodel namelijk een reeks aan kiekjes waarop ze op het strand in de branding ligt. Op de foto’s is goed te zien hoe afgetraind het lichaam van mevrouw Kroes is en dat wekt nogal wat kritiek op bij haar 6,3 miljoen volgers:

Doorgaan met lezen

Trending