Oma belt man als zij en achterkleinkinderen gevangen zitten in dodelijk vuur
Connect with us

Lifestyle

Oma belt man als zij en achterkleinkinderen gevangen zitten in dodelijk vuur

De branden die dit jaar hebben gewoed hebben miljoenen mensen over de hele wereld getroffen.

Een combinatie van weersomstandigheden die bosbranden aanwakkeren, maar ook mensen die zich niet houden aan de voorschriften, hebben ertoe geleid dat deze hete zomer als herinnering zal beklijven… en niet noodzakelijkerwijs om de juiste redenen.

We hebben allemaal de tragische scènes in Griekenland gevolgd, waar 91 mensen al hun leven hebben verloren vanwege de branden.

Het is echter een ander verhaal dat me echt hard raakte. Uit Californië …

Ed Bledsoe woonde met zijn vrouw, Melody, in Noord-Californië. Samen zorgden zij voor hun twee achterkleinkinderen, Emily, 4 en James, 5. Zij waren vanaf de geboorte hun verzorgers.

De afgelopen weken werden de gebieden rond hun woonplaats aangetast door de Carr Fire – een van de negen grote bosbranden die in Californië brandden – maar hun huis was niet in gevaar. Of dat dachten ze.

Volgens CBS News had Ed geen idee dat er gevaar was. Hij verliet Melody, Emily en James en ging een boodschap doen. Hij dacht niet aan het vuur, of hoe dicht het zou kunnen zijn. Niemand had hem gewaarschuwd.

Korte tijd later ontving hij een telefoontje dat niemand ooit zou moeten krijgen. Het was zijn vrouw. Het vuur was overal om hen heen; ze zaten vast.

Ed draaide onmiddellijk zijn auto om en snelde terug naar zijn huis in paniek. Door de branden moesten mensen echter de omliggende gebieden ontvluchten en werden de wegen afgesloten voor verkeer. Ed verliet zijn auto en rende naar huis. Ondertussen bleef zijn vrouw aan de telefoon.

Kinderen die om hulp roepen
Terwijl hij onderweg was, kon Ed de kinderen horen roepen om hulp aan de telefoon. Hij zei dat zijn achterkleinzoon hem smeekte om hen te redden.

Hij deed er alles aan om bij hen te komen, maar het was al te laat. Het vuur had alles omringd.

Hun lichamen werden later teruggevonden in de ruïnes van wat Ed’s huis was geweest. Melody had de kinderen in natte dekens gewikkeld, maar ze waren alle drie omgekomen.

Nu blijft Ed zich afvragen waarom niemand hem vertelde over het dreigende gevaar dat zijn familie had. Had iemand hem laten weten dat er enig risico was, dan zou hij zijn familie onmiddellijk hebben geëvacueerd.

Toen hem werd gevraagd of hij informatie had ontvangen, zei hij: “Niets. Absoluut geen woord, “zei Bledsoe. “Niemand heeft ons niets verteld. Als ik een waarschuwing zou hebben, zou ik mijn familie nooit in dat huis hebben achtergelaten. ‘

Ik kan me niets ergers voorstellen dan praten met een geliefde aan de telefoon en weten dat ze zullen sterven.

Ed’s leven is nu kapot – het zal nooit meer hetzelfde zijn als het ooit was.

Deel dit verhaal met je vrienden op Facebook, zodat iedereen de ernst van deze branden begrijpt en niet meer zomaar vuurtjes stookt in de bossen.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending