Oma en kleinzoon laten met hilarische foto’s zien dat plezier maken geen leeftijdsgrens kent
Connect with us

Meest bekeken

Oma en kleinzoon laten met hilarische foto’s zien dat plezier maken geen leeftijdsgrens kent

Grootouders komen in alle maten en vormen. Sommigen zijn heel actief en anderen genieten liever rustig van een kopje thee (of doen het allebei graag). Deze oma en haar kleinzoon hebben echter een wel hele bijzondere activiteit!

Ross Smith (30) en zijn oma Pauline Kana (96) vinden het geweldig om bepaalde personages te imiteren of kostuums te dragen bij speciale gelegenheden. Omdat ze altijd foto’s en video’s ervan maken, kunnen wij nu meegenieten!

Het begon allemaal in 2013, toen Ross filmpjes postte op Vine (wat inmiddels niet meer actief is), bericht CNBC. Hij vroeg oma Pauline om een basketbalworp te blokken en sindsdien zijn ze een virale sensatie!

Het duo heeft nu meer dan 15 miljoen volgers op sociale media en hebben er zelfs een carrière van kunnen maken! Niet slecht voor Ross en Pauline, die in het begin geen idee had wat internet was.

We hebben een selectie van de leukste foto’s gemaakt! Bekijk hieronder de hilarische avonturen van Ross en Pauline! Wellicht een inspiratie?

Animals

Oudere hond wordt naar asiel gebracht voor spuitje – vindt gouden mandje nadat dierarts haar adopteert

In 2010 werd Netty naar een asiel in Philadelphia gebracht. Slechts drie dagen later werd de lieve hond geadopteerd. Maar vorige maand werd de viervoeter door haar gezin van meer dan 10 jaar teruggebracht naar hetzelfde asiel voor een spuitje.

“Ze was oud en had wat incontinentieproblemen in huis”, vertelde Maddie Bernstein van Pennsylvania SPCA aan de Washington Post. Haar voormalige baasjes waren “niet geïnteresseerd om het over andere opties te hebben, zoals medicijnen.”

Medewerkers van het asiel zagen echter al heel snel dat Netty nog heel veel te bieden had. Met medicijnen verbeterde ze zienersogen. Nu kwam het lastige gedeelte: een baasje voor de oudere hond vinden.

Vastbesloten om een liefdevol thuis voor haar te vinden, wendde Pennsylvania SPCA zich tot sociale media. Op deze manier waren ze al eerder succesvol met het plaatsen van oudere honden. Het duurde niet lang of de opvang werd overspoeld met reacties!

Een van deze reacties was van Amy Kidd (48), een dierenarts uit West Chester. Een maand eerder hadden ze hun 12-jarige hond, Monty, verloren aan kanker. Het gezin was op zoek naar een nieuwe oudere hond om thuis te verwelkomen.

De vrouw zag het lieve kopje van Netty en wist meteen dat ze haar moest adopteren. Al bijna tien jaar hebben Amy en haar man oudere honden in huis. Op dat moment hadden ze zes honden tussen de 12 en 16 jaar.

Hoewel veel van de honden die ze adopteert als “hospice honden” worden beschouwd, met een levensverwachting van slechts een maand of twee, leven sommigen uiteindelijk drie of vier jaar langer.

“We proberen te doen wat het beste voor hen is, zo lang als we kunnen”, legde ze uit. “Ons plan is om alleen oudere huisdieren in ons gezin op te nemen, of dieren die problemen hebben, medicijnen en extra zorg nodig hebben”

Vorige maand reden haar dochter en twee zonen ongeveer 65 kilometer om Netty op te halen. Ze brachten ook twee van hun oudere honden mee zodat ze kennis met elkaar konden maken.

Netty paste zich meteen aan en geniet van alle zorg en liefde! “Ik hoop dat andere mensen geïnspireerd worden door haar verhaal en volwassen honden een kans geven”, liet haar nieuwe gezin weten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder heeft meer dan 6000 tumors, na riskante operatie barst dochter van blijdschap in tranen uit

Libby Buffer heeft sinds haar jeugd altijd al meerdere tumors over haar lichaam gehad. Met meer dan 6000 tumors, waar ze zich erg voor schaamde, onderging ze een operatie die haar leven veranderde.

Toen Libby Huffer de puberteit bereikte, kreeg ze kleine belletjes over haar hele lichaam. Uiteindelijk werd ze gediagnosticeerd met neurofibromatose type I (NF1). De ziekte veroorzaakt de vorming van kleine tumoren op de huid, waardoor Libby bijna volledig bedekt was.

Gedurende haar hele leven moest ze blikken en vervelende opmerkingen van mensen aanhoren. Op 23-jarige leeftijd raakte ze zwanger van haar dochter Lindsey en door alle hormonen werden de tumoren alleen maar erger, aldus The Sun.

Libby geeft aan dat veel van de 6.000 tumors die haar huid bedekken pijnlijk zijn. Soms heeft ze zelfs moeite met slapen, ondanks de vele medicijnen die ze elke dag inneemt.

De moeder verscheen in het televisieprogramma The Doctors, waar ze haar verhaal deed. Een chirurgische ingreep zou erg duur zijn en maar vijf chirurgen in het land konden deze uitvoeren.

Als een geweldige verrassing lieten de dokters van het programma weten dat zij haar gratis zouden opereren!

Later keerde Libby terug naar het programma om de resultaten van de operaties te tonen. Nu ziet ze er veel gelukkiger en zelfverzekerder uit!

Het verschil is wonderbaarlijk!

Het mooiste moment is wanneer haar dochter Libby voor de eerste keer ziet en ze haar tranen niet kan bedwingen!

Nu wil Libby het bewustzijn van deze ziekte verhogen, zodat degenen die er last van hebben zich niet hoeven te schamen.

Deel het artikel als je ook gelooft dat Libby zich absoluut nergens voor hoeft te schamen!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jeroen Rietbergen betrokken in ernstig verkeersongeluk

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen hebben na een lange tijd weer een relatie met elkaar. Of toch niet. Of toch wel. Nee toch niet. Alle verschillende roddelbladen en juicekanalen weten elkaar flink tegen te spreken en het begint een beetje op de wel-of-toch-niet relatie van André en Monique te lijken. Er ontstond zelfs een soort discussie tussen Story en Privé. Story wist zeker dat de twee weer bij elkaar waren: “Linda heeft deze geruchten ook gehoord. Ze heeft Jeroen hiermee geconfronteerd en hij ontkent alles. Niemand weet of het echt gebeurd is, maar Linda gelooft Jeroen die gezegd heeft dat er nooit iets is gebeurd. Ze twijfelt niet aan hem.” Story meldde zelfs dat buren Jeroen regelmatig naar binnen hebben zien gaan Privé gelooft hier weer geen bal van: “‘Loslippige buren’… Nou, die heb je niet in het Gooi.” Echter lijkt Linda nu actie te hebben ondernomen.

Linda de Mol heeft geen zien om Jeroen Rietbergen te verzorgen!
Yvonne Coldeweijer wist onlangs te melden dat de 51-jarige componist weer bij zijn ouders slaapt. Coldeweijer wist de reden echter nog niet: “Werd het toch te heet onder Lin haar voetjes en heeft ze ‘Vieze Jeroentje’, onder druk van buitenaf, weer uit huis gekickt?” Maar de spionnen van Coldeweijer hebben niet stilgezeten en wat blijkt, Lin heeft hem tóch uit huis gezet. Volgens Coldeweijer. Coldeweijer heeft een foto van Linda ontvangen terwijl ze de hond uitlaat.

Daarbij kreeg Coldeweijer nog wat ‘side information’: “Lin was ff lekker de hond aan het uitlaten in haar straat. Inmiddels heb ik vernomen wat ‘Vieze Jeroentje’ bij zijn ouders zit, omdat hij van zijn racefiets is gevallen en zijn ribben heeft gekneusd. Denk dat Lin hem niet wilde verzorgen, dus dan maar naar mammie!” Foto’s hieronder:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending