Oma heeft briljante truc om oven met slechts 3 ingrediënten schoon te maken
Connect with us

Meest bekeken

Oma heeft briljante truc om oven met slechts 3 ingrediënten schoon te maken

Een vette, zwarte oven schoonmaken is wel het laatste wat veel mensen met plezier doen. Het voelt aan alsof je eeuwen loopt te poetsen en boenen, maar niets opschiet. Het lijkt erop alsof het hardnekkige vuil maar niet wil wijken, hoe erg je je best ook doet.

Maar hieronder is een eenvoudige en snelle oplossing te vinden!

Deze eenvoudige en kostenbesparende tip zorgt voor een blinkende schone oven. Op deze manier hoef je ook geen geld uit te geven aan zogenaamde ‘gespecialiseerde’ sprays en producten.

Met drie gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten, die je waarschijnlijk al in huis hebt, kun je jouw eigen superreiniger maken die alle vetvlekken in de oven verwijdert.

Dit is wat je nodig hebt:

  • bicarbonaat
  • water
  • azijn
  • sponzen

In de onderstaande video zijn de duidelijke instructies te zien hoe je de oven glanzende schoon krijgt. Met nauwelijks enkele moeite maak je de oven zo brandschoon en fris! Vergeet niet deze tip met jouw vrienden te delen!

Animals

Dierenarts onthult: Dit is wat huisdieren doen, minuten voordat ze worden ingeslapen

Afscheid nemen van een geliefd huisdier is heel zwaar. Het maakt niet uit of je harige vriend een lang en gelukkig leven leidde; als het tot een einde komt, is dat verschrikkelijk.

Je beste vriend meenemen naar de dierenarts om een ​​einde te maken aan hun lijden is het ergste wat er is.

Ik kan me levendig herinneren dat mijn familie onze hond meenam om te laten inslapen toen ik jong was. Het is een van de meest pijnlijke herinneringen die ik heb, maar ik was ten minste tot het laatst aan zijn zijde.

Ik deed mijn best om sterk voor hem te zijn, omdat ik wist dat hij anders mijn angst zou voelen.

Toen het klaar was, huilde ik een aantal dagen. Ik wist dat hij zich op een betere plaats bevond; een plek waar hij geen pijn meer zou voelen. Maar het was toch hartverscheurend.

Helaas hebben niet alle eigenaren van huisdieren de moed om bij hun dieren te blijven tot hun laatste adem. Ze zijn er niet om ze in slaap te laten vallen; ze geven er de voorkeur aan om de dierenarts de laatste momenten te laten afhandelen.

Nu heeft een dierenarts – die anoniem wil blijven – ervoor gekozen zijn gedachten erover te delen en ze zijn hartverscheurend.

De boodschap van de dierenarts:

“Wanneer je een huisdier hebt, is het onvermijdelijk dat je huisdier sterft voordat je zelf sterft. Dus als je je huisdier naar het kantoor van de dierenarts moet brengen voor een humaan pijnvrij einde, wil ik dat jullie allemaal iets weten.

Je bent het centrum van hun wereld geweest tijdens hun HELE LEVEN !!! Het enige wat ze weten is dat jij hun familie bent. Het is een zware beslissing om te nemen en het is verwoestend voor ons als mensen om ze te verliezen. Maar alsjeblieft, ik smeek je, LAAT ZE NIET ALLEEN.

Laat ze niet sterven in een kamer vol vreemdelingen op een plek die ze niet kennen. Jullie moeten weten dat ZIJ JE ZOEKEN ALS ZE JE ACHTERLAAT !!!!

Ze kijken naar elk gezicht in de kamer op zoek hun geliefde persoon. Ze begrijpen niet waarom je ze achterliet als ze ziek, bang, oud of stervend van kanker zijn en ze je troost nodig hebben.

Wees geen lafaard omdat je denkt dat het gewoon te moeilijk voor JOU is, stel je voor wat ze voelen als je hen verlaat in hun meest kwetsbare tijd en mensen zoals ik blijven achter om ons best te doen om hen te troosten, ze minder bang te maken en probeer uit te leggen waarom je niet kon blijven.

Van een vermoeide dierenarts. ‘

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Beelden: Marco Borsato op heterdaad betrapt met getrouwde vrouw!

Marco Borsato wordt sinds de verdachtmaking van grensoverschrijdend gedrag rondom The Voice vrij weinig in het wild gespot. Zo nu en dan is de zanger gefotografeerd terwijl hij zijn kinderen helpt verhuizen of boodschappen aan het doen is. De laatste keer werd de zanger in een voetbalstadion gespot met zijn zoon. In de tussentijd hebben we niet veel meer gehoord of gezien van de zanger. Gisteravond zat Marco te dineren in Restaurant Vito in Alkmaar en dat is niet ongezien gebleven. Verschillende juicekanalen hebben foto’s en bewegend beeld van spionnen binnengekregen. Juicechannel meldt bij de beelden: “Marco heeft vanavond gegeten bij restaurant Vito in Alkmaar met een onbekende dame. Volgens onze volger was hij erg oplettend dat er geen foto’s gemaakt werden. Hmmm, had hij een date?” Juicechannel wil meer weten: “Wie is deze onbekende dame met wie Marco vanavond gezellig heeft gegeten? We zijn heel benieuwd!”

Met wie zit Marco Borsato te dineren?
Ook Reality.FBI heeft foto’s ontvangen van Marco in het restaurant en weet hetzelfde verhaal te vertellen. Reality.FBI meldt onder andere: “Marco oogde wat zenuwachtig volgens bezoekers, omdat hij vaak om zich heen zat te kijken of hij niet gezien werd!” Het mag inmiddels duidelijk zijn dat dát plannetje mislukt is. Juicechannel heeft meer gehoord over de mysterieuze dame waar Marco mee aan tafel zit: “Het mysterie rondom de onbekende vrouw is ontrafeld.

Het gaat om ene Sanne en ze schijnt een goede vriendin van Marco te zijn. Verder is ze getrouwd en gaat Marco goed met haar en haar gezin om. Zo barbecueën ze ook regelmatig samen.” Een volgers meldt al snel dat Marco eerder iets gehad zou hebben met een getrouwde vrouw: “Ook had hij zo’n soortgelijke relatie met de vrouw van een goede vriend van hem!” Hier alle foto’s:

 

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

William en Kate veranderen hun naam op sociale media

Prins William en Kate Middleton hebben hun namen aangepast op de sociale media. Charles benoemde zijn zoon vrijdag immers tot prins. Het stel is nu te vinden onder de naam Prins en Prinses van Wales.

Voordien was Charles de Prins van Wales. Dit titel had hij sinds hij negen jaar oud was. Uit respect voor de overleden Diana, droeg Camila, de vrouw van Charles, nooit de titel van prinses.

William is niet alleen prins van Wales, maar ook hertog van Rothesay, Cornwall en Cambrigde, alsook graaf van Chester. Zijn vrouw Kate heeft ook alle vrouwelijke titels hiervan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending