Oma heeft het lastig met 6 kleinkinderen, maar nu geniet ze van een kerstmis wonder.
Connect with us

Meest bekeken

Oma heeft het lastig met 6 kleinkinderen, maar nu geniet ze van een kerstmis wonder.

Nadat ze haar eigen kinderen en enkele van haar kleinkinderen had opgevoed, dacht Ella dat het erop zat. Maar toen ze dacht dat ze eindelijk wat kon relaxen, mocht ze nog eens 6 achterkleinkinderen grootbrengen.

De 72-jarige vrouw, weduwe van een oorlogsveteraan, staat helemaal alleen voor de opvoeding van haar achterkleinkinderen. Niemand helpt haar in haar bouwvallige huisje.

Maar dankzij haar beste vriend, gebeurde er een mirakel in het huis van mevrouw Ella.

En hoewel haar beste vriendin Alicestine Miller, in Californie woont, blijft ze denken aan haar beste vriendin.

Alice, zo heet ze voor haar vrienden, contacteerde de Fox 5 Surprise Squad om haar vriendin in nood te helpen en te verrassen.

Toen de “verrassingsdienst” haar oproep beantwoordde, en voor de deur stond van Ella, was ze overweldigd door emoties.

“Oh God, ze betekenen zoveel voor me,” vertelde ze aan de Surprise Squad toen ze werd gevraagd naar haar achterkleinkinderen. “Ze zijn alles voor me.”

Ella wilde niet vertellen waarom ze haar achterkleinkinderen in huis had genomen, maar ze vertelde wel dat ze hen wilde redden van iets.

De Verrassingsdienst betaalde een vliegticket voor Alice, en de twee vriendinnen mochten een dagje genieten van een dagje in een spa. Terwijl ze daaraan genoten, werkte een team van bouwvakkers hard om het huis op te knappen.

De mannen kwamen toe met een vrachtwagen vol nieuwe meubelen, tapijten, bedden en zelfs Kerstdecoratie.

Het huis van de overgrootmoeder werd opgevuld met nieuwe meubelen, bedden voor de kinderen en een bon van 500 dollar voor elk kind.

“Kerstmirakel”
“Ze zullen nogal schrikken,” huilde Ella.

“Het is een waar Kerstmirakel,” zei Ella’s achterkleindochter toen ze haar nieuwe huis zag.

Maar dat was nog niet alles. Het team zorgde er ook voor dat de huur van het huis volledig betaald is voor het nieuwe jaar.

Bekijk Ella’s ongelofelijke reactie in de video hieronder.

FOX5 Surprise Squad: Great granny raising 6 kids alone, receives Christmas miracle

#SURPRISESQUAD: “I had to rescue them. They are my heart” This is one amazing great-grandmother doing it all by herself, until now. Best friends can be a true blessing. #tissuesneededA huge thank you to our Squad partners United Nissan, America First Credit Union and Albertsons & Vons. https://bit.ly/2CrabrH

Publiée par FOX5 Las Vegas sur Jeudi 20 décembre 2018

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

De ernstig zieke Riny (58) moet kiezen tussen vreselijke pijn of een hogere energierekening

Riny Smits (58) uit Eindhoven is chronisch ziek. Voor de aan zijn rolstoel gekluisterde man is het geen optie om zijn verwarming lager te zetten. Als hij dat wel doet, vergaat hij van de pijn dankzij spasmen. ”Ik zit hartstikke klem.”

In zijn jongere jaren kwam Smits ongelukkig ten val, waardoor hij verlamd raakte. ”Ik heb een uitkering van het UWV. Rondkomen gaat net, maar nu maak ik me grote zorgen.”

 

Smits kan zijn verwarming niet lager zetten. ”Als het te koud wordt, krijg ik pijnlijke spasmes in mijn spieren. Mijn benen gaan dan schudden, en mijn spieren spannen zich aan om mijn hele lichaam te doen strekken.” Ook kort douchen is geen optie, dat moet minimaal 20 minuten duren. ”Warm water is essentieel om te voorkomen dat mijn spieren verstijven.”

Hoog verbruik

Al met al heeft Smits een hoog verbruik. Als flatbewoner maakt hij gebruik van blokverwarming. Het is momenteel niet duidelijk of en wat de regering aan tegemoetkoming gaat bieden. ”Stel dat er ook voor ons een prijsplafond komt. Dan is het is heel goed mogelijk dat ik door mijn hoge verbruik daar overheen kom.”

Geen energietoeslag

Tot afgelopen zomer betaalde Smits ongeveer 80 euro per maand aan energiekosten. Hij is bang dat het bedrag veel hoger gaat worden en vreest in de schulden te komen.

Het kabinet biedt minima weliswaar een energietoeslag van 1.300 euro, maar Smits krijgt dit niet. Zijn uitkering is exact €7,82 te hoog en de regering is onverbiddelijk. Dat geldt overigens ook voor bijzondere bijstand.

Brief

De zieke Smits is ten einde raad en daarom klom hij in de pen. Hij heeft zijn situatie uitgelegd een de burgemeester van de stad, Jeroen Dijsselboem en aan andere Kamerleden.

Niemand heeft op hem gereageerd, behalve Fleur Agema van de PVV. Ze schreef dat de al eerder Kamervragen stelde over de positie van chronisch zieke mensen. Smits hoopt dat het gemeentebestuur het belangrijk genoeg vindt om op zijn brief in te gaan. ”Het gaat niet alleen om mij, maar om de hele groep chronisch zieken.”

 

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Emile Ratelband stond vroeger bekend als een positiviteitsgoeroe die tegen iedereen die het wilde horen TSJAKKA schreeuwde. Tegenwoordig is Emile wat minder positief, zo blijkt uit een tweet.

Ratelband heeft het nieuws gevolgd en heeft gezien dat er in Duitsland iets aan de hand is. Schijnbaar wilden ’tientallen rechts-extremisten’ de regering bij onze oostburen omver werpen. In totaal zijn er 22 mensen opgepakt. Zij worden allen verdacht van lidmaatschap van terroristische organisatie.

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending