Oma investeert al haar spaargeld in het laten bedekken van haar hele lichaam met tatoeages
Connect with us

Nieuws

Oma investeert al haar spaargeld in het laten bedekken van haar hele lichaam met tatoeages

In een wereld waar persoonlijke expressie en identiteit steeds meer via visuele media wordt gecommuniceerd, is het verhaal van Kerstin Tristan, een voormalige taxichauffeur uit Leipzig, Duitsland, een inspiratie voor velen.


In slechts vijf jaar tijd heeft ze haar lichaam omgevormd tot een levendige tapestry van tatoeages, waarmee ze een krachtig statement maakt over individualiteit en zelfexpressie.

In 2015 markeerde een keerpunt in Tristan’s leven. Tot dan toe was haar bestaan ver verwijderd van de wereld van lichaamskunst.

Maar haar besluit om een ​​tatoeage te nemen, was meer dan een impuls; het was een bewuste keuze om kleur en vitaliteit in haar leven te brengen.

Wat begon als een enkel stuk lichaamskunst groeide uit tot een levensveranderende obsessie.

Binnen vijf jaar evolueerde haar huid in een canvas voor kunstenaars, met een financiële investering van rond de 30.000 euro.

Voor Tristan zijn haar tatoeages veel meer dan esthetische versieringen.

Ze vertegenwoordigen momenten van vreugde, periodes van reflectie en de overbrugging tussen haar innerlijke en uiterlijke zelf.


Tristan deelt haar transformatieproces op sociale mediaplatformen zoals Instagram en TikTok, waar ze een bron van inspiratie is voor velen.

Met meer dan 190.000 volgers en miljoenen views op haar content, is ze het levende bewijs dat het nooit te laat is om je ware zelf te omarmen en te uiten.

De collectie tatoeages op Tristan’s lichaam varieert van levendige flora en fauna tot intrigerende portretten en abstracte patronen, elk met zijn eigen verhaal en betekenis.

Deze persoonlijke galerij van kunstwerken onderstreept haar toewijding aan zelfexpressie en de overtuiging dat ons lichaam een canvas is voor onze verhalen, dromen en identiteiten.

Een van de meest inspirerende aspecten van Tristan’s verhaal is haar vermogen om voorbij de conventionele verwachtingen van leeftijd en sociale normen te kijken.

Als moeder en grootmoeder heeft ze laten zien dat passie en zelfontdekking geen leeftijdsgrenzen kennen.

Kerstin Tristan’s transformatieve reis van een onopvallende taxichauffeur naar een internationaal erkend icoon in de wereld van tatoeagekunst is een verhaal van moed, zelfontdekking en de kracht van zelfexpressie.

Het herinnert ons eraan dat het nooit te laat is om te veranderen, te groeien en het leven te leiden dat we voor onszelf wensen, versierd met de kleuren en patronen die ons verhaal het beste vertellen.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending