Oma neemt babyfles uit koelkast maar melk ziet er ‘donker’ uit – ziet groene ring en panikeert
Connect with us

Lifestyle

Oma neemt babyfles uit koelkast maar melk ziet er ‘donker’ uit – ziet groene ring en panikeert

Soms lees je verhalen die zo ziekelijk zijn dat ze bijna niet waar kunnen zijn. Behalve dit verhaal.

Het maakt me triest om te weten dat er mensen zijn zoals deze jonge vrouw. Gelukkig geraakte niemand gewond door haar gruwelijke plan.

Lees het volledige verhaal hieronder.

De 19-jarige Sarai Rodriguez-Miranda woonde bij haar moeder in Indiana, Verenigde Staten. Een jaar geleden had Sarai’s broer een plek nodig om te logeren. Samen met zijn verloofde en hun 11 maanden oude dochtertje trokken ze in bij Sarai.

Sarai’s moeder heeft een groot hart en wilde helpen. Dus toen haar zoon langer dan verwacht zocht naar een nieuwe woonplaats, liet ze hem en zijn familie wat langer blijven. Maar daar was Sarai niet gelukkig mee.

Ze moest niets hebben van de familie van haar broer, en al zeker niet haar nichtje.

Op de een of andere manier kon Sarai’s moeder haar haat voor het kleine meisje voelen. In januari 2017, besliste ze om de mobiele telefoon van Sarai te controleren, om te zien of ze iets kon vinden.

Toen zag ze een sms-gesprek die haar deed bevriezen.

Sarai had verschillende sms’jes gestuurd naar haar vriendje over hoe ze wenste dat het dochtertje van haar broer dood was. Ze maakte zelfs een gruwelijk plan om het 11 maanden oude kindje te doden.

“Ik hoop dat ze sterft”, schreef ze. “Ja, ik vind het grappig dat ik geen greintje schuldbesef heb.”

Ik kan me zelfs niet inbeelden hoe Sarai’s moeder zich moest gevoeld hebben. Haar eigen dochter wou haar kleindochter vermoorden. Daar zijn geen woorden voor!

Ze handelt onmiddellijk
Sarai’s moeder besefte dat ze iets moest doen. Haar dochter had het plan al misschien in gang gezet. Ze nam foto’s van haar sms-gesprekken als bewijs en toen ging ze naar de koelkast waar de babyflesjes met melk bewaard stonden.

Er stonden twee flesjes in de koelkast, en Sarai’s moeder merkte op dat eentje donkerder was dan de ander. Ze zag ook dat een groene ring zich vormde in de bodem van de donkergekleurde fles.

Ze verdacht Sarai ervan haar kleindochter te vergiftigen, dus besliste ze om de baby naar het ziekenhuis te brengen om zeker te zijn dat ze in orde was. Gelukkig bleek het meisje niets gedronken te hebben van het mengsel in de fles.

Toen de moeder besefte dat haar kleindochter in gevaar was, ging ze naar de politie en toonde ze de sms-berichten en een mortel en stamper uit de keuken. Ze vermoedde dat Sarai deze had gebruikt om enkele pillen plat te stampen en hen te mengen in de melk.

De laboresultaten onthulden dat de mortel en stamper gebruikt waren om een grote hoeveelheid migrainetabletten te pletten. De 9 pillen medicatie die in de fles te vinden waren, waren genoeg om een volwassene te doden.

Toen Sarai besefte dat haar moeder de politie verteld had over de vergiftigingspoging, liep ze weg van huis.

Sarai kon de politie 9 maanden lang ontwijken, maar vorige week werd ze gevonden. Op 29 september, werd Sarai aangehouden in Michigan op verdenking van moord.

Ik ben dolblij dat Sarai’s moeder haar afschuwelijke plan ontdekt heeft voor het te laat was. Nu kan Sarai gestraft worden. Dit is een extreem tragisch verhaal en ik heb te doen met de moeder, die alles deed om haar kleinkind te beschermen. Zelfs al moet ze daarvoor haar eigen dochter laten inrekenen. Deze moeder is een echte heldin!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending