OMT-lid: Nog ruim 2 maanden wachten met versoepelen
Connect with us

Lifestyle

OMT-lid: Nog ruim 2 maanden wachten met versoepelen

Zondagmorgen liet viroloog en lid van het Outbreak Management Team (OMT) Menno de Jong al weten dat hij weinig reden tot versoepelen van de coronamaatregelen zag. Viroloog en OMT-lid Marion Koopmans sluit zich daar volledig bij aan.

In het programma Met het Oog op Morgen liet ze weten dat het zelfs nog een maand of twee kan duren voor het OMT zal adviseren om de coronamaatregelen te versoepelen.

„Ik denk dat we ons dat niet of nauwelijks kunnen permitteren. We moeten echt nog even geduld hebben”, zei Koopmans. „Het is een maand of twee, dan zitten we echt in een andere situatie.”

De afgelopen week liep het aantal coronabesmettingen op. Gisteren waren het er 7668, het hoogste aantal sinds januari. ’Ik vind de cijfers te hoog, omdat de voorspellingen laten zien dat het aantal opnames en ook de IC-opnames naar verwachting omhoog gaan’, zei Koopmans.

Celeberties

Zien: Tijd voor Hélène Hendriks in bikini, met een flinke bos hout voor de deur! |

Hélène Hendriks is een presentatrice die je misschien wel kent van ESPN. Daarnaast is ze zo af en toe ook te zien op de Champions League avonden van Veronica.

Dan kijkt de voor- en nabeschouwing toch een stukje lekkerder weg dan wanneer we naar Wilfred Genee moeten kijken als we eerlijk moeten zijn. Wist je trouwens dat Hélène ruim tien jaar lang op het allerhoogste niveau Hockey heeft gespeeld in Nederland?

Hélène Hendriks in bikini
Wie vaker naar Hélène kijkt is het vast wel opgevallen dat de blondine een goed stuk hout voor de deur heeft liggen. Tijd om even een foto in bikini op te zoeken:

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes vindt troost bij bloedmooie influencer: ‘Sluit relatie niet uit’

De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg is nu ‘echt definitief’. Dat meldt de zanger in een eerste directe reactie op zijn Instagram. André ontkent een nieuwe liefde te hebben, maar zegt dat hij troost vindt bij model en influencer Sarah van Soelen (25). Hij sluit een toekomstige relatie met haar niet uit.

André lucht zijn hart op Instagram: “In mijn werk kan ik veel van mijzelf kwijt. Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken.”

Voorgoed voorbij

Nu valt het doek tussen hem en Monique definitief. André legt uit: “Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.”

In de armen van mooie Sarah

Monique Westenberg van haar kant liet uitschijnen dat er opnieuw een andere vrouw in het spel is. Er circuleerden geruchten dat het ging om influencer en model Sarah van Soelen. De zanger ontkent de geruchten, maar hint toch op een toekomstige relatie. Daarover schrijft André: “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat.”

“Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb”, gaat de zanger verder. André Hazes beklemtoont dat hij vooral in het leven van zijn zoontje wil blijven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes aan de anabolen? ‘Agressie reden door breuk’

Het lichaam van André Hazes is binnen een jaar of twee drastisch veranderd. Van tenger jochie is hij een gespierde man geworden. Zó gespierd dat er wordt gezegd dat dat niet allemaal van trainen alleen kan komen. Gebruikt André middelen om er zo groot uit te zien?

‘Lekker opgepompt’

Bijna iedere dag is hij te vinden in de sportschool en als het even kan trekt hij zijn shirt uit en poseert hij voor een foto op Instagram. Zijn borstkas is indrukwekkend, net zoals zijn rug en bovenbenen. Is dat allemaal natuurlijk, of krijgt hij wat hulp van middelen? Sportschoolhouder Radmilo Soda, bekend als trainer in het programma Obese, zegt het volgende tegen weekblad Weekend: ,,Als ik de foto’s zie, is hij lekker opgepompt. Dat komt door het gebruik van creatine en eiwitshakes, dat houdt vocht vast. Hij is daardoor een beetje opgeblazen.” Volgens hem gebruikt André geen anabolen, want dan zou hij er heel anders hebben uitgezien.

Gevaar voor stem?
Het gebruik van creatine is alleen niet compleet zonder gevaar. Er wordt gezegd dat de stem door het middel zwaarder wordt, wat een ramp kan zijn voor de zangcarrière van André. Een andere is dat wie stopt met het middel meteen verandering zal merken. ,,Dan word je gelijk dunner.”De trainer raadt mensen niet aan het middel te gebruiken, omdat door gezond te eten en genoeg eiwitten binnen te krijgen er ook al een mooi resultaat bereikt kan worden.

Doorgaan met lezen

Trending