Onbegrijpelijk: Deze politicus is dagenlang ziek maar weigert zich te laten testen
Connect with us

Meest bekeken

Onbegrijpelijk: Deze politicus is dagenlang ziek maar weigert zich te laten testen

Onlangs zijn enkele medewerkers van de Forum voor Democratie-fractie getroffen door het coronavirus. Bij klachten luidt het advies om je te laten testen, echter besluit een politicus dit niet te doen.

Thierry Baudet is ook een aantal dagen behoorlijk ziek geweest, echter besloot hij zich niet te laten testen. “Ik ben een paar dagen ziek geweest, maar heb me niet laten testen. Het kan de coronagriep zijn geweest, of een andere griep.”

Andere medewerkers van zijn fractie lieten zich echter wel testen en het resultaat bleek positief. Thierry legt in de Tweede kamer uit: “We hebben geen enkel bericht dat mensen hier grieperig waren, binnen in het gebouw.”

Half april organiseerde Baudet een wijnproeverij op de FvD-fractie, niet veel later waren enkele mensen ziek. Baudet neemt de situatie niet heel serieus daar hij wat lacherig reageert. “Er zijn wel eens eerder mensen van ons grieperig geweest, dat hoort bij het leven toch?”

Kamervoorzitter Vera Bergkamp riep tijdens een debat over de formatie de partijleider op het matje. Daar er kamerleden zijn die zich toch zorgen maken vroeg ze de partijleider om een verklaring. Baudet zijn verklaring was kort: “Naar mijn weten heb ik geen corona en ik voel me kiplekker.”

Celeberties

Zien: Foto Bridget Maasland in te kleine bikini en je snapt alle jonge mannen wel!

Het is nu al de soap van het jaar. De break-up van André Hazes en Bridget Maasland. En daaropvolgend weer de terugkeer van de zanger bij zijn oude liefde Monique. Maar waarom werd Dreetje ooit verliefd op de blonde presentatrice? Nou, dat kunnen we je wel even vertellen.

Bridget mag dan wel 45 jaar oud zijn, we kunnen wel stellen dat ze er behoorlijk goed uitziet voor haar leeftijd. Hoewel Monique dezelfde goede genen lijkt te hebben konden we de keuze van Hazes wel begrijpen.

Bridget Maasland ziet er gewoonweg goed uit!

Zo nu en dan trakteert de blonde presentatrice ons op een fijn vakantiekiekje aan het zwembad of op het strand. En we moeten zeggen dat we André volledig begrijpen in zijn keuze!

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

 

Bron: RTL

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sarah van Soelen blijft Monique keer op keer kopiëren

Het lijkt erop dat Sarah van Soelen een obsessie begint te ontwikkelen voor de ex van André Hazes. Het is al verschillende keren voorgevallen dat Monique op Instagram iets draagt en dat Sarah haar dan gelijk na-aapt.

En dat begint ook heel wat volgers op te vallen. Ook nu is het weer van dat. Een week geleden verfde Monique haar kapsel iets donkerder en ja hoor. Daar is ook Sarah met donkerdere lokken. Sarah droeg ook nog eens bijna dezelfde blouse als Monique. Daarover maakte André dan nog uitgebreid grapjes. Helemaal bizar was toen Monique en Sarah de neef van André Hazes op identieke dezelfde manier feliciteerden.

Sarah van Soelen pest Monique

Pesterijen over en weer

Het bleef echter niet bij deze drie schijnbaar toevalligheden. In april postte Monique een foto met een rood jack, met specifieke tekst en opvallend motief. Even later kwam Sarah van Soelen dan aanzetten met hetzelfde jack!

Je kunt er ook niet omheen dat de vrouwen bijzonder veel op elkaar lijken. Oordeel zelf maar op basis van de onderstaande foto’s.

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending