Onbekende ziekte laat vierjarige op oude man lijken
Connect with us

Lifestyle

Onbekende ziekte laat vierjarige op oude man lijken

De vierjarige Bayzid lijkt niet op zijn vrienden. Zijn hangende huid en rimpels doen hem op een oude man lijken.

Mara de reden achter de afwijking van Bayzid is onbekend. Voor de afgelopen vier jaar hebben dokters zijn conditie maar niet kunnen vaststellen.

We zien er allemaal anders uit en het is belangrijk te onthouden dat het om de binnenkant gaat. Maar toen Tripty Begum en Lavlu Sikder vier jaar geleden een zoon kregen, zagen ze al snel dat iets niet klopte. Hun kleine Bayzid was zwak en leek op een oude man.

Vandaag de dag is Bayzid vier jaar en woont in Magura, Bangladesh. Hij is nu sterker, maar zijn ouders weten nog steeds niet waar hij aan leed. Thuis krijgt hij een hoop liefde en zijn ouders doen alles om hem gelukkig te maken. Maar helaas krijgt Bayzid ook ongewilde aandacht omdat hij er anders uit ziet.

¨Als ik of mijn echtgenoot Bayzid naar de markt meenemen, of een andere plek met veel mensen, kijken ze geamuseerd of verbaasd naar Bayzid,¨ zegt Bayzid´s moeder Tripty.

Gelukkig is Bayzid´s huis en buurt een veilig plek. Daar kent iedereen hem en houdt van hem, hoe hij ook mag zijn.

Bayzid is een leuk klein jongetje die van voetbal houdt en graag met zijn neven speelt. Maar zijn ziekte heeft niet alleen effect op zijn verschijning. Hij heeft verschillende complicaties gehad en wordt snel ziek. Hij had problemen met zijn bloeddruk, lever, en nieren.

“Dagelijks voelt Bayzid de effecten van zijn conditie,¨ zegt Bayzid´s vader Lavlu.

Bayzid en zijn ouders hebben een hoop tijd in het ziekenhuis doorgebracht en hebben talloze dokter gezien. En nu is er eindelijk hoop.

Recentelijk hebben dokters een behandeling gevonden die de symptomen van de ziekte van de jongen verlicht. Maar de behandeling is duur en het is onduidelijk of de familie het kan betalen.

¨Ik voel me slecht dat ik de kosten van Bayzid´s behandeling niet kan betalen,¨ zegt zijn vader.

En hoewel de behandeling en medicatie duur zijn, zijn de ouders van Bayzid hoopvol en voorspellen ze een mooie toekomst. Ze denken dat er op een dag een middel zal zijn wat hun zoon helemaal gezond kan maken.

¨Ik geloof dat de behandeling van mijn zoon mogelijk is en ik zal alle opties proberen om hem te laten genezen zodat ik hem kan zien leven als elk ander kind,¨ zegt Bayzid´s moeder.

Kijk hier een video over Bayzid:

We hopen dat Bayzid de behandeling krijgt die hij nodig heeft. Deel dit verhaal zodat meer mensen leren over zijn ongebruikelijke ziekte.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending