Ongelofelijke reactie van depressieve ezel die zijn gemiste moeder terugziet gaat de wereld over.
Connect with us

Meest bekeken

Ongelofelijke reactie van depressieve ezel die zijn gemiste moeder terugziet gaat de wereld over.

De band tussen een ouder en zijn kind is de sterkste band die er is. En niet alleen bij mensen, ook bij dieren.

Het is dan ook hartverscheurend om verhalen te horen waar ouders gescheiden worden van hun kinderen. De droefheid en de pijn moet ondraaglijk zijn.

In het Speranza dierenpark in Pennsylvania kwam op een dag een schattige ezel binnen. Al snel merkten de verzorgers dat er iets niet ok was met het dier, het leek een eenzaam beestje te zijn. Hij kreeg de naam ‘Colonel’.

Er waren dagen waarop Colonel begon te huilen om zijn mama. The Dodo vertelt dat het voor de dierenverzorgers een heel triest beeld was om te zien.

Colonel voelde zich thuis in het dierenpark, waar hij vrij kon rondlopen.

Maar hij bleek wel een beetje eenzaam te zijn, en wilde niet bij de andere dieren zijn.

“Eerst was hij echt een eenzaat, zeer timide, niet zo persoonlijk. Je kon duidelijk zien dat hij zijn mama miste,” vertelt Janine Guido van de organisatie aan The Dodo.

Colonel werd gered samen met zijn mama, maar de mensen die hen hadden gered konden hen niet houden, dus waren ze genoodzaakt om de beestjes te scheiden van elkaar, waarop ze naar twee verschillende parken werden gebracht.

Janine zei dat ze had vernomen dat Colonel’s mama Mary nooit was opgenomen in een dierenpark. Dus besloot de organisatie om deze kans te gebruiken om de baby te herenigen met zijn mama in hetzelfde park.

“Zeven dagen van elkaar gescheiden worden lijkt niet veel, maar toen ik hun hereniging zag begreep ik hoe belangrijk het was dat ze weer bij elkaar zijn,” zei Janine.

Twee Alpaca’s
De reünie van deze twee ezels is zo ontroerend! Ze zijn zo blij om elkaar terug te zien, de geluidjes die ze maken zegt genoeg! Hoor zelf maar!

Nu leven ze samen met twee Alpaca’s, en nog nooit zijn ze zo gelukkig geweest!

Bekijk hun ontroerende reünie in de video hieronder.

Meest bekeken

Maarten van Rossem snoeihard over André Hazes: ‘Hij moet in een psychiatrische inrichting’

Hoewel André Hazes er alles aan doet om buiten de schijnwerpers te blijven, blijft hij hét onderwerp op juicekanalen. Ook Maarten van Rossem krijgt weleens de nieuwste roddels over André mee, maar begint zich ernstige zorgen te maken. ,,Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen?”

De ‘juice’ over André lijkt maar niet op te houden. Hoewel hij al een tijd lang onder de radar probeert te blijven, wordt er nog altijd veel over de zanger gemeld. Maarten van Rossem vindt alle geruchten over André onzin, zo vertelt hij in zijn podcast.

‘André moet in psychiatrische inrichting’

,,Al die rare mensen waar het over gaat… Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen? Dat lijkt mij van wel. Maar hij speelt in deze wereld een prominente rol”, zegt Maarten.

‘Niet goed snik’

Van Rossem heeft sowieso niets aardigs te zeggen over de juicekanalen. Ook de ‘juice’ over andere artiesten hoeft hij niet te weten. ,,Zal ik je zeggen wat ik ervan vind? Het interesseert me totaal niks. Totaal nul. Iedereen mag van mij vreemdgaan totdat hij er ondersteboven van hangt”, zegt Maarten. ,,Wat kan het ons ook in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat? Dat ben je toch knetter als je dat interessant vindt? Dan ben je toch niet goed snik?”

Giftig sap

Volgens Maarten is de rol van de media de afgelopen tijd totaal veranderd. ,,RTL Boulevard en Shownieuws bleken dus gewoon nog te netjes te zijn en dit is dan weer helemaal zonder enige vorm van check of dubbelcheck”, vindt hij. ,,Yvonne Coldeweijer is een prominente Nederlandse vrouw geworden. Juice, dat betekent sap. Dat klopt ook, het is onaangenaam sap, giftig sap.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending