Ongelooflijk: Married At First Sight-Dirk en Anneke weer bij elkaar
Connect with us

Entertainment

Ongelooflijk: Married At First Sight-Dirk en Anneke weer bij elkaar

Anneke en Dirk vormen het perfecte voorbeeld van twee mensen die ogenschijnlijk niet bij elkaar passen.


Anneke heeft Dirk herhaaldelijk vernederd, en men zou denken dat hij niets meer met haar te maken wil hebben.

Echter, tot ieders verbazing blijkt het tegenovergestelde waar te zijn: Dirk wil Anneke terug.

In een door Dirk zelf geposte video onthult hij dat hij weer contact heeft met Anneke. Dirk beschrijft de ontmoeting als erg leuk en onthult dat ze samen koffie hebben gedronken.

“We sturen ook berichten naar elkaar en het voelt best gezellig,” voegt hij eraan toe. De experts van Married At First Sight staan versteld van deze wending.

Het initiatief om koffie te gaan drinken blijkt van Anneke te komen. “We hebben gesproken en toen zei ze plotseling: ‘Ik zie nu een heel andere Dirk! Toegankelijker, zachter en opener’,” deelt Dirk over de woorden van Anneke.

Desondanks is Anneke duidelijk en laat ze weten dat ze geen relatie meer met Dirk wil. “Hij is wel aardig, maar op relationeel vlak haak ik af. We passen niet bij elkaar.”

Ondanks deze afwijzing is Dirk vastberaden. In het programma zagen we al hoe hij continu zijn best deed om Anneke te behagen.

Hij accepteert de afwijzing niet en is vastbesloten de mogelijkheid open te houden om gelukkig te worden met Anneke.

“We zullen zien of we elkaar kunnen vinden. En op welk niveau dat ook is: kennissen, vrienden, goede vrienden of… nou ja.”


Dirk’s vastberadenheid om Anneke terug te winnen is duidelijk te zien, zelfs na haar duidelijke afwijzing.

Hij lijkt vastbesloten om te bewijzen dat hij veranderd is en dat ze wel degelijk bij elkaar passen.

Voor hem lijkt de mogelijkheid om Anneke terug te krijgen belangrijker dan de kans op afwijzing.

Het is echter duidelijk dat Anneke haar standpunt heeft ingenomen en niet van plan is om van gedachten te veranderen over het hervatten van een romantische relatie met Dirk.

Haar opmerkingen suggereren dat ze zich bewust is van de verschillen tussen hen en dat ze geen toekomst ziet voor hun relatie.

Deze situatie illustreert de complexiteit van menselijke relaties en de uitdagingen waarmee koppels geconfronteerd worden, vooral na een ervaring zoals die bij Married At First Sight.

Hoewel Dirk en Anneke misschien niet de perfecte match zijn, lijkt Dirk vastbesloten om te proberen hun relatie te herstellen, terwijl Anneke duidelijkheid en afstand lijkt te verkiezen.

Het is afwachten hoe deze situatie zich zal ontwikkelen en of Dirk erin slaagt Anneke’s hart terug te winnen.

Wat de uitkomst ook is, het is een interessante wending in het verhaal van dit Married At First Sight-koppel.


Entertainment

Emily vindt zichzelf veel te knap om huur te betalen: “Als je zo mooi bent als ik, is het niet nodig”

Als je het hebt over de huizenmarkt dan is er een grote groep Nederlanders die gelijk een migraine aanval krijgen. Met name starters kunnen maar niet aan huisvesting komen. Of het nou koop is of huur, alles rijst de pan uit.

Om aan een dak boven je hoofd te komen, heb je eigenlijk maar twee opties. Je moet óf geluk hebben óf veel centjes verdienen. Emily is van mening dat er nog een derde optie is.

Huurprijzen

Het woningtekort speelt eigenlijk in de hele wereld. Door het tekort aan woningen stijgen de huurprijzen als malle, en wordt zelfstandig wonen steeds lastiger. Met name jongeren lopen hier erg hard tegen de lamp. Emily niet. Emily is namelijk van mening dat ze helemaal geen huur hoeft te betalen. De reden? Omdat ze zo knap is, zegt ze zelf.

“Als je mooi bent, hoef je nooit huur te betalen.” zegt ze. Ze noemt dit zelf het ‘pretty privalage’. Ik hoor je denken; hoe kom je dan aan een huis? Maar daar heeft mevrouw de oplossing voor.

Dakloos

Emily is hartstikke dakloos. Dat wil niet zeggen dat ze op straat slaapt, maar dat ze gewoon geen eigen dak heeft. Om toch in een zacht en warm bedje te slapen, zet ze haar looks in de strijd.

Ze vind zichzelf zó mooi, dat ze gewoon telkens een gozer opzoekt om bij te kunnen slapen. Zo hoeft ze geen huis te onderhouden voor zichzelf, en kan ze profiteren van haar korte termijn relaties.

Reacties

Ze maakte een filmpje over haar visie op huisvesting en kon daar op behoorlijk veel kritiek rekenen. Mensen vinden het oneerlijk dat ze misbruik maakt van mannen om er te kunnen wonen.

Andere vinden het juist weer geen enkel probleem: “Boeie, het is toch een behoorlijk lekker wijf. Bij mij mag ze komen slapen wanneer ze wil.” Bekijk het filmpje en wat kiekjes van Emily hieronder.
Doorgaan met lezen

Entertainment

LLDL-Julia schokt zowel de kijkers als Angelo met het cadeautje dat ze meegebracht heeft

Het lijkt wel verplicht om een cadeautje mee te nemen voor je date als je meedoet aan Lang Leve de Liefde. Of dat echt zo is weten we niet, maar het valt wel op dat alle deelnemers áltijd een cadeautje bijhebben.

Waar Angelo een doordacht cadeautje heeft, heeft Julia iets anders in petto. Ze heeft er namelijk voor gekozen om Angelo een soort eitje te geven, dat hij in bed kan gebruiken.

Eitje in bed

Wat moet een kerel met een eitje in bed, hoor ik je denken. Maar dit eitje is een bijzonder eitje, dat je handen beschermt tegen alle viezigheid wanneer je er een slinger aan geeft. Angelo kijkt een beetje raar naar het voorwerp in zijn handen en kan zich niet goed bedenken hoe dat dit nou zou moeten werken. Julia is ondertussen dolenthousiast.

Kijkers reageren verdeeld op het cadeau. De één kan er wel om lachen maar de ander verbaast zich om waarom je zoiets in vredesnaam mee zou nemen op een eerste date.Vreemde trekjes

De kijker is niet alleen onder de indruk van het cadeautje, maar ook van de vreemde trekjes die Julia heeft. Zo praat ze alsof ze in een natuurfilm speelt en kreunt achter vrijwel iedere zin. Daarnaast lijkt ze niet echt te luisteren naar wat Angelo te vertellen heeft.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Dame gaat knetterviral na antwoord op deze vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Op YouTube of TikTok zie je geregeld straatinterviews voorbij komen. Vooral als je eerlijke antwoorden krijgt, kunnen deze interviews smullen zijn. We zien dit niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Onlangs ging er een straatinterviewer in Amerika de straat op, waarbij hij heel eerlijk antwoord kreeg op de vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Goudeerlijke antwoorden

De interviewer is duidelijk in zijn vraagstelling. Hij windt er geen doekjes om en wil van de dame weten hoe de vrouw een man helemaal gek maakt tussen de lakens. De dame vertelt luid en duidelijk: “You gotta give him a hawk tuah spit on that thang.” Haar antwoord ging in een paar uur knetterviral en is nu trending op het wereldwijde internet.

Memes van de dame

Wanneer je iets bijzonders doet op camera, kan je tegenwoordig verwachten dat het viral gaat. Inmiddels gaan er ook al memes rond van de dame.

Deze memes staan vooral in het teken van hoe geweldig haar reactie is. Bekijk hier de memes die nu al circuleren. Onderaan het artikel vind je het filmpje waar iedereen zo van onder de indruk is.
Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending