Ongemakkelijk: André Hazes én Bridget komen elkaar tegen en krijgen ruzie
Connect with us

Celeberties

Ongemakkelijk: André Hazes én Bridget komen elkaar tegen en krijgen ruzie

Vanavond wordt ‘Getekend voor het leven’ uitgezonden, het nieuwe programma van André Hazes waarin hij mensen volgt die hun tattoo willen laten weghalen. Gisteravond werd André daarover geïnterviewd in RTL Boulevard. De presentatrice die de eer had om het item te behandelen? Zijn ex-vriendin Bridget Maasland…

In Jinek sprak André afgelopen vrijdag over zijn nieuwe programma. Hierin liet hij weten zelf geen spijt te hebben van een zijn tatoeages, maar dat hij over één exemplaar wél beter na had kunnen denken. De zanger haalde de tattoo aan die hij op zijn onderarm liet zetten in New York: een afbeelding van de Brooklyn Bridge. In die tijd had hij een relatie met Bridget en werd al snel het optelsommetje gemaakt. Brug, bridge, Bridget. Door juist dat plaatje aan te wijzen als tattoo waar hij beter over na had moeten denken, leek hij een steek onder water uit te delen aan Maasland. Maar daarbij liet zij het op haar beurt niét zitten.

Sneer terug

Zondagavond werd in RTL Boulevard ook het nieuwe programma van de zanger behandeld. Wie er achter de desk stond en het item behandelde? Onder meer Bridget Maasland. Zij praatte met Miljuschka Witzenhausen en Diederik Jekel over tatoeages die je liever weg zou willen laten halen. ‘Soms wil je het ook weg hebben en later weer terugzetten’, begon Bridget. Ze grapte: ‘Ik weet niet of jullie het mee hebben gekregen, maar eerder dit jaar ging ik een beetje met André Hazes om. Hij had in zijn nek ook iets staan wat hij toentertijd weg heeft laten halen.’

‘Nieuwe’ Monique

Hiermee doelde de blondine op de tatoeage die André in zijn nek had staan, waarvan ook een foto in beeld verscheen. ‘En het is nu nog steeds weg, als we de foto’s van de afgelopen vakantie zien.’ Dat hij het inktplaatje – op onderstaande foto te zien – weg heeft laten halen, betekent echter niet dat de naam van Monique nergens meer op zijn lichaam te vinden is. Slechts drie weken nadat de twee weer bij elkaar waren, liet de zanger opnieuw de naam van zijn vriendin in zijn nek vereeuwigen. Aan de brug-tattoo van André maakte Bridget overigens geen woorden vuil in het entertainmentprogramma.

‘Ongemakkelijk en vals’

Kijkers van RTL Boulevard raken niet uitgepraat op Twitter. Zo zegt iemand last te hebben van plaatsvervangende schaamte en noemt een ander het item ronduit ongemakkelijk. Ook vindt iemand de sneer van Bridget ‘vals’.

Bron: Story Beeld: Youtube, Instagram

Celeberties

KEIHARD: Frank en Rogier halen snoeihard uit naar Bridget Maasland!

Frank en Rogier zijn goed bevriend met Rachel Hazes. Ook haar zoon André vinden ze een geweldige jongen, zo schrijft Ditjes & Datjes. Maar over zijn ex-vriendin hebben ze weinig goeds te zeggen weten we nu. We hebben het natuurlijk over Bridget Maasland waar de zanger kortstondig een relatie mee heeft gehad.

In het weekblad Weekend halen ze namelijk flink uit naar de blonde presentatrice. Ze geven aan dat ze vermoeden dat de blondine gewoon op de bekendheid en populariteit van de zanger is gevallen. “Zij heeft meteen de furore van die jongen gepakt. Ik denk dat zij zijn populariteit wel leuk vond. Volgens mij solliciteert zij naar iemand die bekend is.” geeft Frank aan in het blad.

Frank en Rogier halen uit naar Bridget Maasland

Hij geeft ook aan dat hij denkt dat de blonde presentatrice nooit op de zanger was gevallen als hij niet zo populair geweest was. De jonge zanger zou dat volgens hem op een gegeven moment door hebben gehad.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter R. de Vries is helemaal klaar met koning Willem-Alexander: ‘Arrogante kl**tzak’

Dat Peter R. de Vries (63) geen groot fan is van het Nederlandse koningshuis is geen geheim. Door de recente ophef rondom de Oranjes stelt Peter R. nog meer vraagtekens bij de positie die ze bekleden. Nu haalt hij hard uit naar koning Willem-Alexander (53).

“Zal wel over de kerstvakantie gaan”

De afgelopen dagen is er ophef ontstaan rondom Willem-Alexander en Máxima omdat zij ondanks de huidige coronacrisis tóch besloten om op vakantie te gaan. Toen daar veel kritiek op kwam, braken zij hals overkop hun vakantie af en keerden ze terug naar Nederland.

Peter R. ziet het als voer om nog eens hard uit te halen naar de koning. ‘Aanstaande maandag heeft premier Rutte weer voor het eerst overleg met Koning Willem-Alexander, na diens Griekenlandtripje: zal wel over de kerstvakantie gaan’, schrijft hij op Twitter.

In RTL Boulevard ging het ook over de acties van het Nederlandse koningshuis. En of het besluit om op vakantie te gaan de monarchie in Nederland aan het wankelen bracht. Ook in die discussie was Peter R. flink uitgesproken over de Oranjes.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wauw: Na deze foto’s van Estavana Polman snappen we Rafael van der Vaart wel!

Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn al sinds 2016 een setje. Dan voel je als vriendin, zeker in het begin, toch een behoorlijke druk wanneer de ex-vrouw van je nieuwe vriend Sylvie Meis is. Maar we kunnen na deze fotoreeks toch wel stellen dat de handbalster net onder doet voor Sylvie, zeker niet op sportief vlak. En dat is vast en zeker een betere match voor de oud-voetballer dan zijn vorige liefde.

Trouwen zit er voorlopig niet in voor de twee zegt de voetballer. Zijn vriendin zegt namelijk altijd: “Het is Estavana die tegen mij roept: ‘Je trouwt maar 1 keer en dat huwelijk heb je al verkloot!’ Dat vind ik humor. Eigenlijk zou ik dat moeten zeggen. En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord.”

Estavana Polman, dat heeft Rafael van der Vaart goed voor elkaar!

Maar of de twee tortelduifjes nu gaan trouwen of niet, daar zijn we hier natuurlijk niet voor. We willen foto’s zien van deze prachtige handbalster. De 28-jarige dame heeft ook al verschillende keren in de FHM top 100 gestaan.

View this post on Instagram

On my way to Denmark 💪🏻🇩🇰 #normallife

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

View this post on Instagram

My crew ❤️ @sannevanolphen

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending