Ongeneeslijk zieke Harry de Winter kiest voor euthanasie
Connect with us

Celeberties

Ongeneeslijk zieke Harry de Winter kiest voor euthanasie

Harry de Winter stelt het al bij al goed. Dat vertelde de tv-producent en presentator in de laatste aflevering van zijn programma Wintertijd. Onlangs kwam aan het licht dat hij ongeneeslijk ziek is. De Winter geeft aan dat pluk de dag zijn motto is.

Jeroen Pauw presenteerde de laatste aflevering van Wintertijd. Harry onthulde dat hij zijn leven zo lang mogelijk wil rekken, maar niet ten koste van alles. “Ik ga niet een lijdensweg in van jaren in een hospice of een ziekenhuisbed, of in mijn huiskamer met zes mantelzorgers. Dan neem ik het heft wel in eigen hand.”

De Winter zegt dat hij alles al geregeld heeft. Een tekst voor zijn grafsteen heeft hij echter nog niet. “Ik las laatst ergens: het belangrijkste zijn niet de jaartallen, maar het streepje ertussen.”

De Winter vervolgt: “Ik ben niet met de dood bezig.” Pas op het moment dat de dokters zeggen dat hij uitbehandeld is, gaat hij er bij stilstaan. “Ik kan toch niet de hele dag met die dood bezig zijn”, meent hij. Hij probeert nu zoveel mogelijk uit het leven te halen, nu hij zich nog goed voelt.

Celeberties

Edsilia Rombley diep in de problemen na uitspraken over Glennis Grace!

Edsilia Rombley heeft zich uitgesproken over het feit dat Glennis Grace niet (tijdelijk) uit de groep gezet is uit gelegenheidsformatie ‘Ladies of Soul’. De aantijgingen aan het adres van de zangeres zijn behoorlijk zwaar, echter gaan de shows binnenkort weer verder. Mét Glennis. Het statement van Ladies of Soul luidde: “Na een periode van zelfreflectie heeft Glennis een persoonlijke boodschap gedeeld waarin zij oprecht excuses aanbiedt aan iedereen die betrokken is geraakt bij het incident in een supermarkt.

Ook neemt zij verantwoordelijkheid voor haar eigen aandeel. Als Ladies of Soul betreuren wij uiteraard het incident en zijn wij terughoudend geweest in communicatie uit respect voor alle betrokkenen. Het is een zeer vervelende samenloop van omstandigheden die nooit had mogen plaatsvinden. Justitie doet grondig onderzoek en daar vertrouwen wij op.” Wat volgde was een stormloop aan fans die hun kaarten weer kwijt wilden: “Kan ik de kaarten nog terug brengen.”

Edsilia Rombley maakt zich niet geliefd met uitspraak over Glennis Grace!
Edsilia is vrijdag bij Eva Jinek aangeschoven om, onder andere, hier over te praten. De zangeres laat weten wat er nu écht vervelend aan de gehele situatie is, en dat is vooral wat dit met ‘de groep’ doet. Edsilia: “Het vervelende is dat het voor ons echt heel lastig en vervelend is. Juist, het is vooral vervelend dat het voor hun lastig en vervelend is. Of het vervelend is voor een in elkaar geslagen Jumbo-medewerker dat Glennis vrolijk op het podium gaat staan zingen wordt niet benoemd. Edsilia vervolgt: “En mensen, het is niet alleen collega. Het is ook natuurlijk een vriendin.” Daarnaast geeft de zangeres aan dat ze eigenlijk helemaal niet weet wat er precies gebeurd is: “Dus we weten ook het hele verhaal eigenlijk niet. We hebben haar maar één keer gezien in deze zes weken.” Hieronder meer kritiek:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Topmodel Doutzen Kroes riskeert een Instagram-verbod door bizarre steunbetuiging

Doutzen Kroes staat niet alleen bekend als een internationaal topmodel. De Friese schone houd er ook nogal afwijkende ideeën op na. De laatste tijd was het wat rustiger rondom Kroes, maar nu riskeert ze verstoten te worden van Instagram, door een opmerkelijke foto en steunbetuiging.

Wappie
Kroes staat sinds de uitbraak van het coronvirus in de volksmond bekend als een ‘gekkie’ of een zogenoemde’wappie’. Die titel is haar door veel mensen gegeven door haar complotuitspraken over het virus, de maatregelen en eigenlijk over de volledige crisis. Veel mensen vroegen zich destijds af wat er met Kroes aan de hand was.

De laatste tijd leek Kroes hier een beetje vanaf gestapt te zijn. Haar Instagram-posts waren voornamelijk verbroederend en positief van aard. Tot nu.

Steun aan omstreden Isa Kriens
Want out of the blue dropt Kroes een complotbom. In een Instagram-verhaal deelt ze een foto van zichzelf. Ze heeft een shirtje aan waarop ‘zelf nadenken’ staat. Ze plaatst daarbij haar wijsvinger tegen haar slaap (dat beeld nadenken uit) en voegt de volgende tekst bij de afbeelding:

”Jammer dat ik Isa Kriens niet kan taggen. Ze heeft een andere mening dan de mainstream en ze wordt gecensureerd. Als dat geen stof tot nadenken is.”

 

Wie is Isa Kriens?
Dat Doutzen haar vriendin Kriens niet kan taggen, is omdat Instagram blijkbaar heeft ingegrepen en haar van het sociale netwerk heeft afgegooid.

Dat is ook niet zo gek, als je beseft dat Isa Kriens roept dat je leukemie moet bestrijden zonder officiële behandeling. Dat gaat nog veel verder dan een complotdenker.

Anyway, door het openlijk steunen van Kriens riskeert Doutzen Kroes nu zelf een Instagramverbod. De vraag is wat zij dan gaat doen om haar volgers op de hoogte te stellen van haar afwijkende ideeën.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige ziekte voor Trijntje Oosterhuis (49)

Trijntje Oosterhuis (49) testte een week geleden positief op het coronavirus en voelt zich nog niet de oude. Op Instagram schrijft de zangeres dat het virus haar ‘echt flink te pakken’ heeft.

“Ik voel me zó bezwaard tegenover iedereen die tickets heeft gekocht voor vandaag of voor shows dit weekend”

‘Was corona maar een 1 aprilgrap.. dan kon ik vanavond en dit weekend gewoon lekker optreden! Het heeft me echt flink te pakken gekregen… maar gelukkig voel ik me al een stuk beter dan begin deze week’, laat ze weten.

Ze baalt dat ze ook dit weekend mensen teleur moet stellen. ‘Ik voel me zó bezwaard tegenover iedereen die tickets heeft gekocht voor vandaag of voor shows dit weekend’, zegt ze. ‘Ik waardeer jullie geduld en veerkracht echt ontzettend.. en ook dat van mijn lieve crew en bandleden.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending