Ontroerend afscheid Rob de Nijs (79)
Connect with us

Meest bekeken

Ontroerend afscheid Rob de Nijs (79)

Rob de Nijs hield gisteravond zijn laatste concert in de Ziggo Dome. De 79-jarige zanger is niet zo droog als veel kijkers.

Het Nederlandse icoon lijdt aan de ziekte van Parkinson en is daardoor zo verzwakt dat hij niet meer kan presteren. De Nijs kan terugkijken op een carrière van meer dan 60 jaar.

Het publiek begroette Rob de Nijs met een staande ovatie. Tijdens zijn optredens trekt hij ook fans naar de bank met klassiekers als Malle Babbe en Foto van Early.

Tijdens het concert traden ook verschillende gastartiesten op. Onder anderen Trijntje Oosterhuis, Danny Vera, Paskal Jakobsen en Claudia de Breij beklommen het podium.

Celeberties

Intieme beelden van zangeres Maan en Freek: ‘Bezemkast niet eerste ontmoeting!’

Maan de Steenwinkel is erg populair in Nederland, maar wordt de laatste tijd negatief bekeken door de media. Zo zou haar optreden op Pinkpop ondermaats en een beetje zwak zijn. De zanger arriveerde na een wervelwind genaamd Joost Klein en het ging daar behoorlijk ruw. Joost bijvoorbeeld stond midden in het publiek en hield daar een moshpit.

Dan is er nog de Steenwinkel, een hele slechte keuze vanwege de enorme energietransitie. Bezoekers klaagden op Twitter: “Maan is als Sam Larsson, op YouTube weet je niet wat je doormaakt, maar in het echte leven is het rotzooi.” en “Ik ging naar een begrafenis die leuker was dan dat optreden op Pinkpop.” en “pijnlijk, smakeloos en commercieel”. kan worden gelezen. Steenwinkel vroeg ook aan het publiek: “Vind je het sexy? Iets wat niemand van nature voelt na een zweterige reis.

Maan en Freek gaan “samen naar huis”!

Nou, er is meer aan de hand dan dat. Bijvoorbeeld de geruchten over Freek van Suzan en Freek. De Steenwinkel zou op heterdaad zijn betrapt in een van de bezemkasten van Vrienden van Amstel Live. Juicechannel meldt: “Volgens onze bronnen ging het gerucht dat Freek Suzan na een show afzette bij een hotel en vervolgens terugreed naar Ahoy, waar op dat moment een crewparty was. De Steenwinkel was ook op het feest en De Steenwinkel en Freek moeten daar een geweldige tijd hebben gehad. Het verhaal gaat dat ze het allebei samen in de bezemkast hebben gedaan. Het was gezellig bij De Vrienden van Amstel Live! Het lijkt erop dat de twee elkaar al heel lang kennen en Shownieuws heeft vond voor de gelegenheid oude foto’s. Suzanne is er nog. Video onder bericht van Juicechannel:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Extreme hitte in Nederland opkomst: ‘Temperaturen tot wel 43 graden’

Het is de afgelopen dagen al ontzettend warm in Nederland met gevoelstemperaturen die kunnen oplopen tot boven de 30 graden. Als het echter aan ‘Weerkundig strateeg’ Marc E. Putto ligt kan het de komende tijd zelfs boven de 40 graden en warmer worden. Dit zijn temperaturen die zelden in ons land zijn voortgekomen maar nu toch steeds dichterbij lijken te komen.

In Spanje en andere landen als Italië zijn er al records verbroken als we kijken naar hoe warm het daar is, er zijn daar namelijk al meerdere hittegolven geweest.

Maar volgens Putto zal het in heel Europa de komende tijd een stuk warmer worden, ook in Nederland. Marc denkt dat we vooral in de maand juli extreme hitte kunnen verwachten met temperaturen tot wel 43 graden in Nederland! De strateeg zegt dat het op 14 juli 43 graden zal worden, 16:40 om precies te zijn.

Warmer dan 40 graden in Nederland

Marc E. Putto heeft wel vaker gelijk gehad met zijn weersvoorspellingen en heeft dan ook maar liefst meer dan 10.000 volgers op Twitter.

Zoals je hierboven hebt gezien heeft Putto zijn eigen weerkaart gemaakt en zal het in het Zuiden van Nederland misschien wel 43(!) graden worden. Uiteraard is het een schatting maar ook wij verwachten dat het de komende tijd erg warm zal worden.

Of het warmer dan 40 graden zal worden is nog maar de vraag maar houd zeker rekening met extreme hitte komende maand!

Misschien eens tijd om toch een airco aan te schaffen? Wist je dat je bijvoorbeeld al een prima mobiele airco hebt voor minder dan 200 euro die ontzettend veel goede recensies heeft? Hier vind je de beste deals.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw ontdekt na tien maanden dat haar man eigenlijk een vrouw is

Pas na tien maanden huwelijk kwam een Indonesische vrouw van 22 erachter dat haar men eigenlijk een vrouw is. Het bedrog kwam aan het licht nadat de moeder van de vrouw haar schoonzoon had gedwongen om zijn kleren uit te trekken.

Ze hadden tijdens de korte periode van hun huwelijk wel het bed gedeeld, maar de man stond erop alleen zijn handen te gebruiken. Alles gebeurde ook in het donker. Daarom wist de vrouw genaamd Nur Aini niet dat haar man eigenlijk een vrouw was. Ze onthult in de lokale media: “Ik had een relatie als man en vrouw, maar ik wist niet dat degene met wie ik sliep een vrouw was.”

Schadevergoeding

De vrouw eist nu een schadevergoeding. De partner loog niet alleen over zijn gender, maar beweerde ook dat hij een in New York afgestudeerde neuroloog was. Ook dat bleek een grove leugen te zijn.

De twee leerden elkaar kennen via een datingapp en even later begonnen ze ook fysiek te daten. De partner genaamd Ahnaf Arrarif bleef zelfs een week bij zijn aanstaande echtgenote slapen om te helpen zorgen voor haar zieke ouders. Even later deed hij een aanzoek en het stel stapte op 18 juli 2021 in het huwelijksbootje.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending