Connect with us

Lifestyle

Ontroerend nieuws over Borsato-gezin in verdrietige tijd

Middenin de vreselijke storm waarin de familie Borsato zich door de scheiding van Marco en Leontine bevindt, komt er ineens prachtig nieuws binnen over het gezin.

Jada Borsato treedt definitief in de voetsporen van haar vader en richt zich op een zangcarrière…

De 17-jarige Jada heeft dan ook haar eerste platencontract getekend! Op Instagram is te zien dat dit is bij artiestenbureau NAMAM, waar onder andere Lil’ Kleine, Gaby Blaaser en Geza Weisz ook furore maken. Het is de bedoeling dat zij niet alleen liedjes gaat maken, maar ook films gaat inspreken.

Jada wordt door verschillende volgers gefeliciteerd. ”Hartelijk gefeliciteerd. Een carrière verdien je echt!” schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: ”Veel succes.

Schrijf ideeën/problemen op…” suggereert iemand ander, die waarschijnlijk ook weet dat Jada wat dat betreft op dit moment veel te noteren heeft.

De Borsato-telg heeft natuurlijk al een dikke hit op haar naam staan. Samen met haar vader heeft ze het nummer Samen Voor Altijd gemaakt, een nummer dat zij in de Kuip-concerten van Marco in 2019 nog ten gehore brachten.

Scheiding

Jada’s ouders Marco en Leontine maakten vorige week bekend dat zij gaan scheiden. Jada reageerde op Leontine’s statement met het trieste nieuws en de reacties op hun reacties hierop waren hartverwarmend…

”Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan,” viel te lezen op Leontine’s social media.

”We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.”

Het bericht kon rekenen op talloze reacties, maar die van haar kinderen waren het mooist en meest veelzeggend. Luca reageerde met een hartje op het bericht en Jada zelfs met vijf hartjes! Alleen maar liefde voor hun moeder…

De steunbetuigingen van Jada en Luca konden op hun beurt rekenen op veel prachtige reacties van mensen die meeleven met de Borsato-kids.

”Jij ook heel veel sterkte lieverd, zal voor jou ook niet makkelijk zijn,” stuurde iemand bijvoorbeeld naar Jada. ”Sterkte.. pff.. Zo verdrietig en dan zo publiek zichtbaar zijn;

het lijkt mij niet makkelijk voor jullie… Sterkte!” schreef een ander. Luca kreeg dezelfde berichten, waaronder: ”Heel veel sterkte, ook voor jullie.”

Lifestyle

Ex-vriendin onthult: ‘Rico stuurde bloemen naar Yolanthe’

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne zijn niet langer een koppel. Ze zijn na dertien jaar uit elkaar gegaan. De twee zouden uit elkaar gegroeid zijn. Maar nu lijkt er een hele andere reden aan het licht te komen, namelijk dat Rico met een andere bekende Nederlander zou flirten!

‘Bofkont’
Yolanthe postte vorige week een filmpje op Instagram waarin haar zoontje Xess Xava bloemen legt bij de familietombe van de familie Cabau. Ze kreeg er veel reacties op, waaronder een van Jacky. Zij schreef het volgende: ,,Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!” Ze post er wel twee smiley’s bij, maar het is een bijzondere grap omdat de twee een aantal dagen later uit elkaar zijn gegaan. Jacky heeft de Instagrampost dan ook verwijderd, maar Shownieuws heeft er nog een foto van.

Loslaten bij trainen
,,Ik kon het alleen even loslaten als ik aan het trainen was, dat was de plek waar ik me volledig vrij voelde. Maar zodra ik weer in de auto stapte om naar huis te rijden, ging het weer malen in mijn hoofd”, vertelt Rico over de huwelijksproblemen met Jacky aan De Telegraaf. De twee zaten al een tijd in relatietherapie, maar dat heeft niet mogen baten. Verschrikkelijk vindt Rico de scheiding, zeker voor zijn drie jonge kinderen.

Bron: Ditjesendatjes

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Moeder Wesley Sneijder komt met opvallend gerucht over Yolanthe

Wes en Yo zijn zoals bekend al een tijdje niet meer bij elkaar. Hoewel de twee wel gescheiden leven zijn ze nog niet officieel volgens de wet gescheiden.

Yolanthe en Wesley Sneijder zijn namelijk getrouwd in gemeenschap van goederen en geruchten gaan dat de brunette een flinke som met geld krijgt bij een scheiding. Het zou gaan om een bedrag van zo’n 19 miljoen euro. Maar om de een of andere reden zijn de twee nog steeds getrouwd. Of ze hun ringen ook dragen, dat weten we niet.

De brunette zou de scheiding nog niet doorzetten omdat de vader van de voetballer ernstig ziek is. Ze zouden zelfs weer aan een goed huwelijk proberen te werken.

Yolanthe en Wesley Sneijder toch weer bij elkaar?
De moeder van de oud-voetballer, Sylvie, reageert nu op die geruchten. Ze geeft aan in weekblad ‘Party’ dat haar zoon met zijn vrouw zou kijken naar een mogelijkheid om het huwelijk te redden. Een reden daarvoor zou ook hun kind Xess Xava zijn.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

‘Maddie McCann is overleden’ – Ouders wijzen hulp af

Het is een van de grootste onopgeloste verdwijningsmysteries van de afgelopen jaren: Wat gebeurde er in 2007 met de verdwenen peuter Madeleine McCann uit Engeland?

Is het 3-jarige meisje ontvoerd of door haar ouders om het leven gebracht? Privédetective Nico van den Dries deed in Portugal onderzoek naar de zaak, en komt met een schokkende conclusie.

Maddie zou zijn overleden in een appartement, en de detective vertelt hoe dit mogelijk gebeurd zou zijn en waarom hij daar zo zeker van is. Bekijk het item van De Telegraaf hieronder:

Maddie McCann was vorige week precies twaalf jaar vermist. Haar ouders en familie blijven hoop houden en zetten alles op alles om het inmiddels zestienjarige meisje terug te vinden. Toch hebben Kate en Gerrie meerdere malen hulp afgeslagen.

Politie
De zaak rondom Madeleine is wereldwijd bekend. Van over de hele wereld hebben mensen dan ook hun hulp en diensten aangeboden. De ouders van het meisje zijn alleen niet zo enthousiast daarover. Veel behulpzame mensen zijn namelijk paragnosten, en daar lijken Gerrie en Kate niet in te geloven. Meerdere mensen hebben het stel aangeraden om met een helderziende samen te werken. Daar gaan ze niet op in. De officiële Facebookpagina van de zoektocht naar het meisje laat weten dat Gerrie en Kate niet geloven in helderziende en dat ze het volle vertrouwen hebben in de politie van Scotland Yard.

Seriemoordenaar
Vorige week werd bekend dat er een nieuwe verdachte in de vermissingszaak is. Het zou gaan om een Duitse seriemoordenaar en pedofiel. Ten tijde van de verdwijning van Maddie was de man, Martin Ney, ook in Portugal. Snel daarna kwam het nieuws. De bijnaam van Martin in ‘de gemaskerde man’, omdat hij soms bij het binnentreden van appartementen en slachtoffertjes een masker droeg. De politie heeft echter nog 13 andere mensen op hun verdachtenlijstje staan. Zij zijn allemaal destijds gezien in Praia da Luz of zijn pedofielen die destijds in Portugal waren.

In 2012 werd Martin veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor het doden van drie kinderen.

Bron: De Telegraaf

Doorgaan met lezen

Trending