Ontwikkelingen gaan razendsnel in leven zanger: André Hazes gaat trouwen met Sarah?
Connect with us

Celeberties

Ontwikkelingen gaan razendsnel in leven zanger: André Hazes gaat trouwen met Sarah?

De afgelopen twee weken kon Story exclusief onthullen dat André Hazes (27) en Monique Westenberg (43), de moeder van zijn zoontje André jr. (4), definitief uit elkaar zijn, en de eerste foto’s publiceren van de zanger met Sarah van Soelen (25), de vrouw die hij de laatste tijd als zijn steun en toeverlaat zag.

De twee leerden elkaar kennen op een voor beiden donker moment in hun leven, onder meer door een verslavingsprobleem van Sarah, dat inmiddels met veel discipline en wilskracht overwonnen is. Er werd een innige band gesmeed, die zoals André vertelde na de Story-onthulling over zijn breuk met Monique echter niet leidde tot een intieme relatie.

Schoondochter

Insiders denken echter dat de vlam inmiddels toch écht wel opgelaaid is tussen de zanger en de sexy blondine. Niet alleen straalt André van oor tot oor in het gezelschap van Sarah, hij stelde haar afgelopen week ook officieel voor aan zijn moeder Rachel. Dat gebeurde grotendeels achter gesloten deuren om het voor de achtergebleven Monique niet nóg moeilijker te maken.

Sarah is niet de reden van de breuk tussen André en zijn ex-verloofde; de oorzaak is immers dat André niet aan Monique’s verwachtingen kon voldoen. Maar het grote publiek beziet Sarah thans met argusogen – voor veel mensen is zij de gebeten hond in dit liefdesverhaal, terwijl haar toch weinig blaam zou kunnen treffen. Rachel heeft haar in potentie aanstaande schoondochter in elk geval een warm welkom in de familie Hazes gegeven; naar verluidt was de sfeer tijdens hun eerste kennismaking bijzonder ontspannen.

Celeberties

Gaby Blaaser is haar broek vergeten aan te trekken in de keuken

Wij kennen Gaby Blaaser nog van haar rol als Jolé in de kinderserie SpangaS. Het feit dat zij meespeelde in de serie was eigenlijk de enige reden voor ons om destijds te kijken.

Dat is intussen al meer dan tien jaar geleden en inmiddels is Gaby alweer 33 jaartjes oud. Dat weerhoud haar er echter niet van om een paar keer per week een nogal pikante foto online te plaatsen.

Zo staan wij ’s ochtends ook in de keuken
Ditmaal een foto vanuit de keuken. Eigenlijk staat iedereen er zo weleens bij als hij/zij koffie zet toch? Dus wat is hier raar aan?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rapper Akwasi stopt ermee: ‘Mooi!’

Akwasi stopt vanwege zijn nieuwe publieke omroep Zwart met zijn muzikale rapcarrière. Hij ziet het winnen van de Edison-prijs als een mooi sluitstuk. Dat vertelde hij gisteren in Shownieuws.

Het is voorlopig over en uit met het performen, liet Akwasi weten in de showrubriek op SBS 6. “Ik denk niet dat ik de komende tijd nog ga optreden of überhaupt de studio inga, want ik stop met muziekmaken. Ik ga me echt richten op Omroep Zwart en met dit mijlpaaltje sluit ik eigenlijk wel mijn muzikale hoofdstuk af. Het is genoeg.”

‘Mooi!’
Het besluit van Akwasi om te stoppen met muziek werd opvallend enthousiast ontvangen in de studio van Shownieuws. “Mooi”, merkte Ronald Molendijk resoluut op, waarna zijn collega’s Airen Mylene, Patty Brard en Bart Ettekoven begonnen te lachen.

Natacha Harlequin vond het minder leuk: “Nou ja, hoezo?”

Ronald: “Nou ja, dat is toch geen nieuws? Je stopt gewoon met muziekmaken. Dat is een gegeven, dat is prima.”

Patty kritisch
Natacha: “Daar geloof ik niets van, dat zit gewoon in zijn hart.”

Patty: “Als het dan in zijn hart zit, heb ik alsnog een dingetje: als je dan stopt, waarom moet je dan aankondigen dat je stopt? Dan hou je toch gewoon op en zeg je: yo, hartstikke goed het beeldje en punt?”

Natacha: “Ik kan niet voor hem spreken, maar ik denk dat het duidelijkheid schept en dat hij aangeeft dat hij zich nu gaat focussen op Omroep Zwart. Dat lijkt me ook wel van belang.”

Patty: “Nee, daar hebben we ook helemaal niets over te zeggen.”

Ronald: “Dus wat ik zei klopt als een bus: mooi!”

Bart: “Jij bent een groot fan, begrijp ik, Natacha.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Tweeling van Rico Verhoeven hebben ondraaglijke pijn

De tweeling Sharon en Esmee die Rico Verhoeven ervan beschuldigen hun te willen aanzetten tot een trio terwijl hij toen nog een relatie had met Jacky de moeder van zijn kinderen hebben een probleem. Esmee heeft namelijk ondraaglijk veel pijn in haar rechterborst. Je kunt aan beide dames zien dat ze flink wat cosmetische ingrepen hebben gehad en Esmee heeft twee borstvergrotingen gedaan. Dat heeft niet goed uitgepakt, want er schijnt iets niet helemaal goed te zijn gegaan en ze schreeuwt het nu dagelijks uit van de pijn. Esmee zegt hier zelf het volgende over:

“Hij is aan de bovenkant helemaal opgezwollen en alles trekt door naar mijn rechterschouder en rug. Ik ben er al voor de derde keer aan geopereerd om de protheser lager te zetten. Dit heeft helaas niks geholpen.”

“Waarschijnlijk heeft dit iets te maken met vet/littekenweefsel. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost, want de pijn is ondraaglijk en niemand weet hoe ze mij nog kunnen helpen.”

“Dat is wie ik ben en het maakt me gelukkig. Als ik van tevoren zou weten dat ik net pech zou krijgen met mijn rechterborst, had ik het natuurlijk nooit gedaan. Als ik geen pijn had gehad zou ik er voor kiezen om ze nog wat groter en ronder te laten maken.”

Doorgaan met lezen

Trending