Onverwachts dramatisch nieuws voor Ali B: ‘Dit zag niemand aankomen’
Connect with us

WOW

Onverwachts dramatisch nieuws voor Ali B: ‘Dit zag niemand aankomen’

Ali B is één van de hoofdpersonen te zijn in het schandaal van The Voice of Holland. Er is inmiddels een tweede aangifte bij de politie tegen Ali B gedaan door een nieuw slachtoffer. Zijn vrouw Breghje kwam eerder met een statement na deze onthullingen dat ze nog bij elkaar zijn, maar dat lijkt een rookgordijn te zijn.

Wij krijgen namelijk verschillende signalen binnen dat Ali B in een vechtscheiding zit met zijn vrouw. Ali B werd al eerder beschuldigd van vreemdgaan. Dennis Schouten liet zelfs een heel opmerkelijk geluidsfragment horen waar Ali B drugs bestelde bij één van de dames met wie hij vreemd ging. Ook gingen er verhalen dat Ali B zijn huwelijk een schijnhuwelijk was en dat zijn vrouw allang klaar met hem was, maar dat ze enkel nog voor de zaken bij elkaar bleven.

Maar Breghje schijnt er nu wel helemaal klaar met te zijn. De onthullingen over Ali B en de aangifte die tegen hem gedaan is lijken de druppel te zijn geweest voor Breghje.

Ook hebben wij te horen gekregen dat Ali B heeft gezorgd dat zijn vrouw niet meer bij zijn bankzaken kan en dat is toch wel een teken dat over en uit is.

WOW

Net binnen: ‘Jeroen Rietbergen met grote spoed opgenomen’

Volgens een spion heel dichtbij familie de Mol checkt Jeroen Rietbergen deze kliniek in Amerika, Tennessee. Wat hij daar gaat doen is nog precies onbekend, maar waarschijnlijk wordt hij met spoed behandeld aan zijn heftige s*ksverslaving.

De kans is dan ook heel groot (wat meestal normaal is bij de Gooische familie) dat hij weer terug mag komen bij Linda de Mol en familie, want dan heeft hij toch aan zichzelf gewerkt.

 

Wie is Rietbergen?

Rietbergen werd geboren in Vlissingen, waar hij op tienjarige leeftijd met pianoles begon. Na zijn opleiding aan de Havo voor muziek en dans, ging hij in 1989 naar het Rotterdams Conservatorium. Hij werd na twee jaar weggestuurd omdat hij te veel speelde en te weinig studeerde. Als sessiemuzikant speelde Rietbergen bij verschillende bandjes, waaronder in 1994 bij Rick DeVito als achtergrondzanger en toetsenist. In 1995 was hij twee jaar toetsenist bij Ruth Jacotts nieuwe begeleidingsband waarmee hij twee theatertournees deed. Bij Candy Dulfer speelde hij op het album For the Love of You dat in 1997 uitkwam en met Dulfer maakte hij verschillende tournees door Europa, Amerika en Japan. Doordat de drummer Ton Dijkman destijds bij Dulfer en Jan Akkerman speelde, werd Rietbergen in 1999 bij Akkerman geïntroduceerd. Rietbergen ging dat jaar mee op tournee en speelde ook op Akkermans album Live at Alexander’s.

Als muzikant was hij in 2001 vast bandlid van Marco Borsato. In die tijd speelde hij voor Borsato en Akkerman, maar richtte samen met Ronald Molendijk ook de danceact Soulvation op, die met het nummer Reset Your Brain in 2003 de top 10 van de Nederlandse Top 40 behaalde. Ook produceerde hij samen met Paskal Jakobsen voor Roel Felius het winnende liedje Mijn ogen zeggen alles dat voor de eerste Nederlandse editie van het Junior Songfestival werd gemaakt. In 2004 was hij actief voor Borsato met wie hij tien keer in het Sportpaleis in Antwerpen en zes keer in Stadion Feijenoord speelde. In 2007 kreeg Rietbergen een relatie met Linda de Mol. Twee jaar later componeerde hij de filmmuziek voor de film Terug naar de kust waarin De Mol de hoofdrol speelt. Rietbergen componeerde later voor regisseur Will Koopman nog meer filmmuziek. Van 2010 tot 2022 was hij toetsenist bij de Edwin Evers Band.[1]

Grensoverschrijdend gedrag

In januari 2022 nam hij ontslag als bandleider bij The voice of Holland wegens aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Nieuwe aangifte van oud-deelnemer The Voice tegen regisseur vanwege aanranding’

Een oud-deelnemer van The Voice of Holland gaat aangifte van aanranding doen tegen een regisseur van het programma. Dat zegt een belangenbehartiger van de vrouw tegen RTL Boulevard.

Het gaat om een zogenoemde itemregisseur, oftewel iemand die bijvoorbeeld korte filmpjes tussen optredens door regisseert. Om wie het gaat, is niet bekend. Het is ook niet duidelijk wanneer de aanranding zou hebben plaatsgevonden.

In de Boos-aflevering over The Voice kwamen aantijgingen aan bod rond seksueel grensoverschrijdend gedrag door een regisseur die niet bij naam genoemd werd. De naam ontbrak omdat de regisseur geen publiek persoon is, liet omroep BNNVara weten aan NU.nl. Of de aangifte over dezelfde persoon gaat, is niet duidelijk.

Het programma ontving vijftien meldingen over de regisseur. ,,Deze man zou vaak ongepaste seksuele opmerkingen maken en ongewenst handtastelijk zijn’’, zei presentator Tim Hofman in de uitzending.

 

Bron: Ad.nl , Reality.fbi (Instagram) , Lifeofyvonne (Instagram)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: veel ophef over deze foto van Bridget Maasland in té kleine bikini

Nadat André vaak in het nieuws is geweest mag Bridget natuurlijk niet achterlopen. Veel mensen vragen zich namelijk af waarom André zo verliefd is geweest op Bridget maar veel mensen snappen inmiddels waarom na het zien van de foto hieronder.

Bridget is al eenbeetje op leeftijd want ze is 45 jaar oud. Toch kunnen veel mensen wel stellen dat ze er erg goed uitziet op haar leeftijd. Ze begrijpen dan ook dat hij ook ooit een relatie met Bridget heeft gehad want die heeft namelijk dezelfde genen als Monique en Sarah van Soelen.

Bridget

Bridget deelde een foto waar ze heerlijk aan het genieten was in de zon en veel mensen zijn erg blij met deze foto maar er is ook wat ophef over ontstaan. Iemand reageerde namelijk op de foto met: ‘Deze bikini kan echt niet voor een vrouw op haar leeftijd!’. Ook iemand anders reageerde niet heel erg positief: ‘Bridget, ben je niet eenbeetje oud voor zo’n bikinitop?’.

Er was nog iemand die zei: ‘Je lijkt wel een tiener, Bridget!’.

Wij vinden in ieder geval dat de foto erg mooi gelukt is en je kan deze hieronder bekijken:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending