Onwaarschijnlijke verrassing: 'Marco Borsato en Leontine zijn weer samen!'
Connect with us

BNers

Onwaarschijnlijke verrassing: ‘Marco Borsato en Leontine zijn weer samen!’

Recentelijk vierde de wereldberoemde Nederlandse zanger Marco Borsato zijn 57e verjaardag in het gezelschap van zijn kinderen en Leontine. Dit warme familiemoment heeft aanleiding gegeven tot speculatie over de huidige status van hun relatie.


Dochter Jada deelde op Instagram Stories een video waarin het gezin te zien is tijdens een diner bij Mr. Porter in Amsterdam. Deze gebeurtenis trok de aandacht van fans en media, die begonnen te speculeren over de relatie tussen Marco en Leontine.

Het Instagram-account Realityfbi voedde de geruchten door een bericht te plaatsen met de opmerking: “De manier waarop Leontine naar Marco kijkt… Zouden ze weer bij elkaar zijn?”

Eerder op die dag had Jada een foto van het gezin gedeeld met het bijschrift: “Just the five of us.” Leontine heeft onlangs in een interview met Nouveau gesproken over de gezinssituatie en haar steun voor Marco uitgesproken. Ze zei: “Wij staan allemaal achter Marco.

Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet.” Leontine voegde eraan toe: “Het moment zal echter komen waarop hij dat wel gaat doen, en dan is het aan hem om daarover te vertellen. Hopelijk keert vooral de rust terug in ons gezin.”

Ze sprak ook over de hoop om in de toekomst opa en oma te worden van hun kleinkinderen en dat haar kinderen zich kunnen ontplooien, ondanks de situatie rond hun vader.


De recente gebeurtenissen rond Marco Borsato’s verjaardag en de mogelijke verzoening met Leontine blijven onderwerp van gesprek in de entertainmentwereld en houden de gemoederen bezig.

Deze familiebijeenkomst heeft veel vragen opgeroepen over de huidige status van Marco en Leontine’s relatie. Fans en media zijn nieuwsgierig naar de aard van hun band en of er een mogelijke verzoening in de lucht hangt.

Marco Borsato, de bekende Nederlandse zanger, en Leontine Ruiters, voormalig televisiepresentatrice, hebben in het verleden een relatiecrisis doorgemaakt, wat leidde tot tijdelijke scheiding.

Hoewel Marco en Leontine beiden gereserveerd zijn geweest over hun persoonlijke leven, hebben ze altijd benadrukt dat hun gezin en kinderen voor hen van het grootste belang zijn. Deze recente bijeenkomst heeft de speculaties doen oplaaien over de mogelijkheid van een hernieuwde romance tussen het voormalige echtpaar.

Het publiek blijft aandachtig volgen wat er in het leven van Marco en Leontine gebeurt. De verjaardagsviering van Marco Borsato lijkt een gelegenheid te zijn geweest waarop ze samenkwamen als een hechte familie.

Hoewel ze zich terughoudend hebben opgesteld over de aard van hun relatie, hopen fans misschien stilletjes op een gelukkige hereniging tussen de twee. In de wereld van entertainment en roddels blijven de recente ontwikkelingen rond Marco Borsato en Leontine Ruiters een veelbesproken onderwerp.

De tijd zal uitwijzen wat de toekomst in petto heeft voor dit opmerkelijke paar en hun gezin. Voor nu blijven fans en media geïntrigeerd door de speculaties over de mogelijke heropleving van hun liefde.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending