Onwijs pijnlijke onthulling voor Yolanthe en Wesley Sneijder!
Connect with us

Celeberties

Onwijs pijnlijke onthulling voor Yolanthe en Wesley Sneijder!

Wesley Sneijder heeft eindelijk zijn langverwachte boek uitgebracht. Yolanthe komt hier natuurlijk veelvuldig aan bod en de verwachtingen waren dat er pijnlijke onthullingen in voor zouden komen. De brunette heeft zelf gereageerd op het boek van haar ex-man maar heeft aangegeven het nog niet gelezen te hebben. Ze geeft het volgende aan: “Ik vind dat nog te moeilijk. Wes heeft me wel het een en ander verteld. Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem. Ik zal altijd van Wes houden.” Daarnaast heeft de oud-voetballer nog een aantal onthullingen gedaan over zichzelf en zijn voormalige vrouw, en die zijn best hard aangekomen bij veel lezers.

Vruchtbaarheid Yolanthe en Wesley Sneijder
De meeste mensen weten wel van het bestaan van hun gezamenlijke kindje af, Xess Xava, de inmiddels 4-jarige zoon van het stel. Maar de twee hadden een grotere kinderwens geeft hij aan in zijn boek: “Yo en ik besloten al snel dat we een kind wilden, nee, dat we kinderen wilden. Dat lukte maar moeizaam. Ze heeft een intensieve behandeling gevolgd en kon daarna op de natuurlijke manier kinderen krijgen.” Dit was over het algemeen al bekend bij veel roddelbladen, maar hier is nog een ander nieuwtje bij gekomen. De oud-voetballer is openhartig over zijn eigen vruchtbaarheid: “Bij mij was het ook niet honderd procent in orde. Een geweldige domper.” Het is des te meer reden om ontzettend gelukkig te zijn met Xess Xava, waarbij het wél op de natuurlijke manier gelukt is voor de twee ex-lovers.

“Mijn eigen schuld”
Sneijder vertelt in zijn boek voornamelijk over hoe hij de schuldige is in de scheiding van zijn vrouw en hem. De brunette heeft het volgende laten weten: “Ik zal altijd in de liefde blijven geloven. Natuurlijk ben ik verdrietig over hoe de dingen zijn gelopen en had ik het anders voor me gezien. Ik ben een gelukkig mens, maar ik heb ook mindere dagen of momenten waarin ik verdrietig ben of dingen liever anders had gezien. Ik heb een lange, moeilijke periode achter de rug en ik ben er nog niet helemaal, maar ik doe mijn best.”

Celeberties

Drama: MAFS-Chantal openhartig over behoorlijk heftige periode

Chantal uit Married At First Sight, beter bekend als Wenkie vertelt in de Shownieuws Podcast dat ze echter een heftige tijd achter de rug heeft.

Bart Ettekoven en Kayleigh van den Hout bellen in de podcast met Wenkie.

“Afgelopen december lag ik in het ziekenhuis. Ik moest een ambulance bellen”, vertelt ‘Wenkie’. Wenkie laat ook tijdens het gesprek weten dat ze niet helemaal blij is met hoe dingen verteld worden in de media.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah van Soelen haalt keihard uit naar Monique Westenberg

Gisteren lieten wij weten dat Monique een nieuwe liefde heeft. Monique heeft haar hart namelijk verloren aan Micky. Opvallend feitje is dat Micky de drummer is van de band van Andre Hazes en dit nieuws is Sarah de huidige vriendin van Andre Hazes ook niet ontgaan.

Sarah heeft op Instagram namelijk twee keiharde sneren uitgedeeld aan de ex van Andre Hazes. Monique had vrijdagavond eindelijk eens een momentje voor haar zelf genomen: ze ging namelijk feesten bij De Amsterdamse Zomer en even later plaatste Monique een foto met een hartje met haar nieuwe liefde Micky de drummer van Andre Hazes online.

Sarah vond het klaarblijkelijk een rotstreek dat Monique nu met de drummer gaat. Ze plaatste een Instagram-foto met daaronder de tekst:

“Ohhh hello goodmorning!! Heeerlijk wakker geworden! (…) Vandaag heerlijke dag tegemoet! En al wat dingen gezien waar ik om moet gierennnn! Mijn dag begint heerlijk!”

Het is zeker dat Sarah ‘gierde’ om de foto’s van Monique die aan het feesten was met de drummer van Andre Hazes. Even later paste Sarah haar tekst na alle negativiteit weer aan. Die zin over het gieren werd opeens:

“Vandaag heerlijke dag tegemoet! Mijn man blij, ik blij, mijn dag begint heerlijk!”

Maar daar bleef het niet bij, want Sarah plaatste ook nog een filmpje online waarop ze allemaal jurkjes past. Terwijl ze aan het zingen is, zegt iemand op de achtergrond: “Zullen wij even De Amsterdamse Zomer gaan doen samen?” Sarah lachend: “Hij zit weer door mijn filmpje heen te praten, echt niet normaal.”

De verwijzing naar de Amsterdamse Zomer gaat over Monique die daar aan het feesten was met de drummer van Andre Hazes.

Zelfs Patty Brard vond het een hele lage streek van Sarah. Patty zei hier het volgende over:

“Als je dat niet had willen uitzenden, dan had je het filmpje even opnieuw gedaan natuurlijk. Het is even van: ik heb heus wel gezien dat je daar stond met de drummer van Andre, Monique. Anders neem je het toch opnieuw op als iemand er doorheen zit te kletsen?”

“André is dan wel stil op social media, daarentegen ging Sarah van Spelen tóch even reageren.”

Monique is het overigens wel gewend, want het is niet de eerste keer dat Sarah een sneer uitdeelt aan Monique. En ook Rachel Hazes doet dit vaker.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Tino Martin kijkt vooruit na ‘zwarte dag in zijn leven’

Tino Martin noemt zijn optreden op 5 mei een zwarte dag in zijn leven. In Shownieuws verklaart hij wat er precies mis is gegaan…

“Laat ik het zo zeggen, dat op 5 mei kun je wel een zwarte dag of zwarte bladzijde uit mijn leven noemen”, zegt de zanger. “Maar het is een zwarte bladzijde uit een boek van 1000 pagina’s. Met vele, vele hoofdstukken over allerlei hoogtepunten en leuke dingen die we hebben meegemaakt.”

“Ik kijk erop terug en vind het echt zwaar klote”, vervolgt Tino. “Ik was er toen gewoon nog niet klaar voor. Ik had kort daarvoor corona gehad en niet de lichtste vorm.”

Hij heeft het achter zich gelaten en wil nu laten zien wat hij in zijn mars heeft. “Al met al is het niet dat ik me daarvoor ga verontschuldigen, maar wel wil ik nu laten zien van: hey jongens, ik ben er weer.”

Doorgaan met lezen

Trending