‘Onze koning en koningin weigeren hun eigen tandartskosten te betalen’
Connect with us

Meest bekeken

‘Onze koning en koningin weigeren hun eigen tandartskosten te betalen’

Even een herinneringetje uit 2019 aan ons brave koningshuis. Toen kwam er een bijzonder feitje aan het licht: Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima schijnen hun tandartskosten niet zelf te willen betalen.

Afweging

Volgens een ingewijde op het hof van de koninklijke familie zijn er facturen en rekeningen die letterlijk genegeerd worden.

Dat bleek uit een audiobericht van de Volkskrant Bedrijven en leveranciers sturen al niet snel een nota, omdat het enorm veel gratis publiciteit oplevert wanneer het Nederlandse koningshuis hun spullen gebruikt.

Met deze afweging is het koningspaar het blijkbaar eens, want de man die het gebit van het paar behandelt, ‘mag al blij zijn dat hij hen überhaupt mag behandelen’.

Kosten

Naast dat er veel kosten voor de royals worden opgehoest door de Nederlandse staat, krijgen onze Koningin en Koning ook ‘salaris’.

Daarom zou je denken dat het niet veel moeite zou moeten kosten om zelf op te draaien voor een deel van hun jaarlijkse uitgaven. Ook is het inkomen van de Koning afgelopen jaar zelfs omhoog gegaan.

Celeberties

Ongerustheid om André Hazes jr: gebruikt hij verboden middelen?

André Hazes jr. heeft in korte tijd een transformatie ondergaan. De zanger showt zijn spieren op sociale media en verklaart in een Belgische krant dat hij altijd al trainde, maar dat hij anders is gaan eten, waardoor de spieren eraan vliegen. De Belgische media vragen zich nu echter af of hij soms ’verboden spul’ gebruikt.

De transformatie van André is het Belgische blad TV Familie ook opgevallen… Want zo snel zo gespierd worden, daar moet volgens het blad wel iets achter zitten. Nu maakte André vijf jaar geleden ook al eens een dergelijke transformatie door. André verklapte destijds dat hij creatine gebruikte. Sportschoolhouder Radmilo Soda, bekend als persoonlijke trainer in Wendy van Dijk’s Obese, denkt dat André nu wederom creatine, dat overigens geen verboden middel is, gebruikt. ‘Als ik de foto’s zie, is hij lekker opgepompt’, vertelt hij aan Weekend.

’Dat komt door het gebruik van creatine en eiwitshakes, dat houdt vocht vast. Hij is daardoor een beetje opgeblazen. Dat is daarmee te bereiken als je het gewend bent om te trainen. Daar hoef je geen andere middelen voor te gebruiken. Geen anabolen ofzo, dan zou hij er heel anders uitzien.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ex-partner Monique Westenberg zwanger van Andre Hazes !

Gisteren was Guido de hoofdredacteur van de Story te gast bij de show van Wilfred Genee op Radio Veronica en die liet even een bommetje vallen over Andre Hazes. Hij zei namelijk het volgende:

“Je moet volgende week maar eens even opletten. Dan gaat er echt iets spectaculairs gebeuren. Hou het in de gaten.”

De aankondiging van Guido leidde op Radio Veronica tot flink wat speculaties, bijvoorbeeld over een zwangerschap van Andre’s nieuwste vriendin Sarah van Soelen of wellicht toch zijn ex Monique?

“Ja, ze is zwanger! Ik zei het toch! Ik zei het een paar weken geleden! Ik vind dat wel stom hoor voor Monique”, aldus nieuwslezeres Florentien van der Meulen.

Wilfred Genee denkt juist dat Monique zwanger is van Andre.

“Is het dan toch Monique die nog zwanger blijkt te zijn?”, vraagt de presentator zich af.

Guido wil niets bevestigen of ontkennen.

“My lips are sealed. Volgende week dinsdag komt er groot nieuws.”

Wilfred Genee is er verbaasd over.

“Dat nieuws is er dus eigenlijk nu al. Ben je dan niet bang dat het uitlekt?”

Guido:

“Nee, daar ben ik niet bang voor. Daar ben ik héél zeker van.”

Wilfred:

“Jullie hebben een afspraak begrijp ik, André en jij?”

Guido:

“Wat er dinsdag uitkomt, dat kan niet uitlekken.”

De Veronica-sterren bleven maar speculeren.

“Ik denk dat hij teruggaat naar Monique”, aldus Niels.

Wilfred:

“En dat zou nu al bekend moeten zijn? Dat lijkt me sterk.”

Guido:

“Ik zou daar niet op rekenen. Hij gaat echt de mensen verrassen volgende week.”

Florentien daarop:

“Hij heeft wéér een ander?”

Het moet dus echt heel groot nieuws zijn. Wij denken dat er toch echt onthult gaat worden dat Sarah zwanger is van Andre en anders is het waarschijnlijk toch zijn ex Monique die hij voor de breuk nog zwanger heeft gemaakt.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Samantha ‘Barbie’ de Jong heeft schilderij laten maken van nieuwe vriend en zichzelf en het is precies zoals je verwacht!

Een kleine maand geleden werden we opgeschrokken dat de nieuwe vriend van Barbie, Samantha de Jong, overleden was. Verschillende roddels zouden zijn dat de jongen een einde aan zijn leven heeft gemaakt terwijl hij aan de verboden middelen zat. Wat daarvan waar is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Samen met deze vriend, Gelmore, heeft de blondine een tattoo laten zetten. Er staat nu op haar borst met koeienletters: “Eigendom van Gelmore” en in de nek van Gelmore stond: “Eigendom van Samantha”. Behoorlijk heftig allemaal, zeker wanneer je beseft dat die relatie pas een paar weken bestond. Maar goed, twee weken ná de begrafenis heeft Samantha besloten om nu “Echt een keer gelukkig te worden!”, ze heeft dus een nieuw vriendje uitgezocht!

Barbie laat prachtig kunstwerk maken!

In het leven van iemand anders zou dat behoorlijk opvallend zijn. Maar in het leven van Barbie wat minder natuurlijk. In ieder geval is het dik aan tussen en Dave, dat blijkt wel uit de honderden foto’s die ze al online gezet heeft met diepgaande teksten als: “Schat samen kennen wij heel de wereld aan dat wij op elkaars pad zijn gekomen had zo moeten zijn niemand heef hier om gevraagd en jij en ik en f*#k de haters!!”, de leestekens verzin je er zelf maar bij.

In ieder geval heeft het liefdespaar een schilderij van zichzelf laten maken en het is precies geworden zoals wij dachten dat een schilderij (lees: gefotoshopte canvas) eruit zou zien voor de twee. We zien 3 kleffe foto’s van de twee, een roulettetafel, een horloge of klok , een dollar briefje en de pier in Scheveningen. Het zal storm lopen bij de maker van dit kunstwerk:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending