‘Onze prinses Alexia wordt koningin van Argentinië’
Connect with us

Meest bekeken

‘Onze prinses Alexia wordt koningin van Argentinië’

In Argentinië is een groep opgestaan die een monarchie van het land wil maken met onze prinses Alexia als staatshoofd.

Je leest het goed. In Argentinië is er écht een groep opgestaan die tegen het huidige regeringsbeleid is. Zij vinden dat het land in plaats van een republiek, een monarchie moet worden. Het gaat zelfs zo ver, dat ze zelfs al hebben bedacht wie koningin moet worden. Niemand minder dan prinses Alexia is uitgenodigd om het land aan te voeren.

Niet zo gek, ze is er hartstikke populair. In 2020 stond de middelste dochter van Willem-Alexander en Maxima nog op de cover van het Argentijnse Hello! Magazine, maar nu gaan ze dus nog een stapje verder om haar uit te nodigen koningin te worden. Als ze er geen zin in heeft, hebben ze ook al een optie B: haar jongere zusje Ariana.

De groepering gaat het idee bij de regering pitchen, maar dan noemen ze de naam van de prinsessen niet, omdat ze haar niet écht gaan vragen.

Celeberties

Angela de Jong walgt heel erg van André Hazes.: ‘Wees blij, Monique’

Angela de Jong denkt dat Monique Westenberg ongelooflijk blij mag zijn dat ze van André Hazes jr. en zijn hele familie af is. “Die familie hangt zó van aandachtszucht aan elkaar”, briest de AD-diva.

Er zijn weinig families in Nederland zo ordinair als de Hazesjes. Elke week gaan ze weer rollebollend met elkaar over straat. Ditmaal is er heibel over de nieuwe André Hazes-documentaireserie op NPO 3. Mater familias Rachel, die met eurotekens in haar ogen waakt over het Hazes-erfgoed, heeft daar namelijk allemaal privébeelden in gestopt.

‘Die familie is heel gek’
Niet alleen haar eigen dochter Roxeanne is daar boos over, maar de kinderen die André had met een andere vrouw ook. Zij zijn erover in shock dat zulke intieme beelden ineens met de hele natie gedeeld worden. Roxeanne kreeg de AvroTros zelfs op de knieën; de omroep verwijderde beelden die door haarzelf zijn gedraaid.

Die familie is echt níet te geloven, zegt Angela de Jong in de AD Mediapodcast. “Ik vind die familie heel gek. Dat het in die familie zo werkt. Dat je als moeder heel erg tegen de wens van je dochter ingaat. Dat vind ik heel raar. Dan vorm je als familie natuurlijk gewoon één front en dan denk je als moeder: het belang van mijn dochter gaat voor.”

Aandachtszucht
Als Rachel moet je zoiets niet flikken bij je dochter, vindt Angela. “Zeker als je gebrouilleerd bent met elkaar, dan doe je volgens mij alles om ervoor te zorgen dat het goed komt. Dan denk je ook: ik zou het niet doen.”

Al met al denkt Angela dat alles te herleiden is naar een enorme publiciteitsdrang. “Die familie hangt zó van aandachtszucht aan elkaar. Nu ook André Hazes weer met die nieuwe vriendin van hem. O, Monique, wat mag je blij zijn dat je daar uit bent, denk ik dan. Uit die familie.”

Sarah en haar lippen
Monique is ingeruild voor een influencer met de naam Sarah van Soelen. “Die haar lippen niet meer op elkaar krijgt bedoel je?”, sneert Angela, wijzend op Sarahs enorme duckface.

Angela heeft totaal geen zin meer in die hele Hazes-kermis. “Je kan de televisie of radio niet aanzetten of het gaat over André Hazes zo ongeveer.”

Instagram
Overigens is Monique nu in het nieuws omdat ze een ‘subtiele sneer’ zou hebben uitgedeeld aan André. Ze heeft namelijk een foto van een of andere therapeutische sessie geplaatst met daarbij de tekst: “Tijdens de sessies kwamen er genoeg personen in mijn gedachten die ik deze bewustwording ook zo zou gunnen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ernstige onrust om koning Willem-Alexander

Politiek zwaargewicht Herman Tjeenk Willink is al jaren een familievriend van de Oranjes en zelfs peetvader van prinses Amalia. En die rol neemt Herman héél serieus…

Op dit moment is er in politiek Den Haag maar één man om wie het echt draait: Herman Tjeenk Willink (79), die als informateur moet onderzoeken hoe er een stabiele regering kan worden gevormd.

Peetvader
In die rol is Herman inmiddels een begrip, maar minder mensen kennen hem in een andere belangrijke functie: als peetvader van kroonprinses Amalia! En ook die taak neemt hij zeer serieus, zo zagen ouders van klasgenoten van Amalia. ‘Het is meerdere keren voorgekomen dat hij bij uitvoeringen op school was,’ vertelde één van hen eerder aan uw Story-reporter. ‘In plaats van haar ouders als die niet konden.’

Goede band
Herman is al decennialang goed bevriend met prinses Beatrix en bouwde zodoende ook een goede band met Willem-Alexander en later Máxima op. Zo’n warme band dus dat onze koning ervoor zorgde dat Herman een belangrijke plek in het leven van zijn oudste dochter kreeg. Amalia’s peetvader is nu dus even de man om wie het allemaal draait in politiek Den Haag en daar is niet iederéén even blij mee.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dave Roelvink openhartig over dierbaar verlies: ‘Ik denk nog elke dag aan haar’

Eind 2018 nam Dave Roelvink afscheid van zijn geliefde oma Dien. Dave was naar eigen zeggen stapeldol op zijn oma. Voor haar overlijden brachten de twee nog enorm veel tijd samen door – en daar is de dj tot op de dag van vandaag nog trots op.

Liefste oma
In gesprek met Beau Monde vertelt Dave openhartig over hoe hij zijn wilde fase heeft geparkeerd. Ook doet hij een boekje open over zijn jeugd, waarin zijn oma een enorm grote rol heeft gespeeld. Oma Dien is volgens Dave de grootste liefde in zijn leven geweest. “Iedereen zegt: mijn oma was de liefste. Maar míjn oma was het echt. Ze was niet alleen geliefd bij haar familie, maar bij de hele buurt”, begint hij.

“Omdat het thuis vaak moeilijk was, heeft zij me grotendeels opgevoed. Ik zie haar daardoor meer als tweede moeder dan als oma. Ik denk nog elke dag aan haar. Haar geboortedatum heb ik getatoeëerd in mijn nek en ik heb een bandje om met haar sterrenbeeld. Zo is ze altijd een beetje bij me.”

Lieve woorden
Naast zijn tatoeage heeft Dave ook een andere mooie herinnering aan zijn oma. “Mijn oma heeft haar hele leven in hetzelfde huis gewoond. Op de vloer lagen kleine groene tegeltjes die ik nog nooit ergens anders heb gezien. Na haar overlijden heb ik er eentje uit de grond getikt. Die staat nu bij mij. Steeds als ik dat tegeltje zie, denk ik aan haar.”

Het overlijden van oma Dien was voor Dave een moeilijk moment, maar achteraf kan hij trots zijn op de tijd die hij met haar heeft doorgebracht. “Van mensen in mijn omgeving hoor ik vaak: had ik maar meer tijd met haar doorgebracht. Ik ben blij en dankbaar dat ik zo veel met haar samen ben geweest”, vertelt Dave openhartig. “Dat is niet gedwongen gegaan, maar gewoon omdat ik stapeldol op haar was. Ik heb haar met een goed gevoel laten gaan.” Lief!

Doorgaan met lezen

Trending