Ook Rachel Hazes is slachtoffer van Marco Borsato
Connect with us

Celeberties

Ook Rachel Hazes is slachtoffer van Marco Borsato

In de zaak rond Marco Borsato zijn er alleen maar verliezers. Naast het slachtoffer is er zelfs ook nog Rachel Hazes. Ook zij heeft zwaar te lijden, want wie heeft het nog over haar? Dringend tijd om zelf een beetje de aandacht op te zoeken.

Gisteren postte Rachel op haar Instagram een kiekje van een enorm hart, gemaakt van kerstballen. Ze doet uitschijnen dat ze opnieuw van straat is. “Liefde is… gisterenavond thuiskomen en een mooi kado voor de deur.” Later geeft ze nog mee: “Dadelijk hoor je de rest.”

Aanbidder?

Haar roep om aandacht blijft niet onbeantwoord. De showmedia springen er meteen bovenop. Iedereen vraagt zich natuurlijk af of Rachel opnieuw een vriend heeft? Hazes-volgeling Guido den Aantrekker duidde het nieuws bij Shownieuws. “We hebben weer een mysterie in de show, hartstikke leuk. Nee, zij plaatste op Instagram een foto van een nogal groot uitgevallen hart. We zien het hier. Daar stond ook een boodschap bij.”

Haar bericht hint duidelijk in de richting van een nieuwe liefde of een aanbidder. “Dan gaan natuurlijk bij Shownieuws op de redactie alle toeters en bellen af, verloven worden ingetrokken, want er moet natuurlijk uitgezocht worden hoe dit zit”, legt Guido uit. Hij bevestigt ook dat de redactie vervolgens even contact opnam met omgeving van de weduwe van Hazes.

Flauwe grap

En wat zegt die omgeving dan? “Daar wordt eigenlijk een beetje de suggestie gewekt dat het om een grap gaat. Als je de post eronder leest, dan zie je ook dat bijvoorbeeld Els Hofland, haar zus, zegt: ‘Oh, heb ik iets gemist?’ En dat Rachel zegt: ‘Nee, jij weet alles al!’ Met heel veel lachebekjes.”

Guido denkt dan ook dat het gewoon om een cadeau van zoon André Hazes gaat om haar te bedanken voor de goede zorgen die hij krijgt in hotel mama.

Celeberties

Marco Borsato stopt ermee: ‘Het is over’

Een 22-jarige vrouw heeft maandag bij de politie aangifte gedaan van onzedelijke betastingen door Marco Borsato. Het gaat om een jonge vrouw die de zanger al haar hele leven kent.

Het grensoverschrijdende gedrag zou hebben plaatsgevonden tussen 2014 en 2019. Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland zegt de zaak in onderzoek te nemen.

De zanger ontkent, maar trekt zich wel terug als ambassadeur van War Child. Borsato wil zich volledig richten op zijn verdediging en niemand in zijn omgeving daarmee belasten, ‘zeker een instantie als War Child niet, die mij zo aan het hart gaat’.

Het slachtoffer – naam bij redactie bekend – is de dochter van een goede vriendin van de zanger. Die vriendin is al jaren groot fan en voormalige assistent van Borsato.

Het slachtoffer zegt dat Borsato haar al vanaf kleins af aan kent en dat het betasten begon nadat de vader van het meisje in 2013 was overleden.

Uit berichten op sociale media wordt duidelijk dat de jonge vrouw en Borsato elkaar al vele jaren goed kennen en een innige band hebben. Ze sturen elkaar over en weer liefdevolle berichten.

De moeder van het slachtoffer kent Borsato al meer dan 25 jaar en is de zus van een bandlid uit zijn begintijd.

Ze stond jaren voor Borsato klaar en hielp onder meer met het beantwoorden van brieven van fans en het organiseren van fanclubdagen.

In 2019 stopte ze de samenwerking met Borsato. In een lange afscheidsbrief aan vrienden en bekenden op sociale media liet ze weten de thuissituatie niet meer goed te kunnen combineren met het werken voor Borsato.

In een interview met de Telegraaf blijkt nu dat ze Borsato in dat jaar had geconfronteerd met de handtastelijkheden, die ze via het dagboek van haar dochter had ontdekt.

Volgens de krant – die al sinds het voorjaar van dit jaar contact heeft met de moeder van het slachtoffer – is Borsato zelfs bij sessies met psychologen geweest waarbij hij huilend zijn verontschuldigingen zou hebben aangeboden.

Nu het nieuws naar buiten is gekomen krijgt de moeder op sociale media tientallen steunbetuigingen van vrienden die het dapper vinden dat ze samen naar de politie zijn gestapt en aangifte hebben gedaan.

‘Goed dat er aangifte ligt’

Marco Borsato ontkent de aantijgingen. Dat deed hij al eind vorige week en daar blijft hij bij, ook na de aangifte van vandaag.

,,Ik heb zojuist kennis genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan”, reageert Borsato bij monde van zijn advocaat Knoops.

,,De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie.

Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd.

Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen.”

Knoops zegt dat hij uit de media moest vernemen dat er aangifte is gedaan. ,,Kwalijke zaak. Wij zijn niet geïnformeerd.”

Borsato ligt al enige tijd onder vuur nadat verschillende juice channels, kanalen die ongefilterd roddels over BN’ers verspreiden, de zanger betichtten van grensoverschrijdend gedrag bij enkele minderjarige meisjes.

Het zou gaan om meisjes van 13 en 15 jaar. Een van die slachtoffers heeft nu dan toch aangifte gedaan, na een aantal jaren te hebben geaarzeld om verschillende redenen.

Mogelijk zullen andere jonge vrouwen die zich door Borsato geïntimideerd hebben gevoeld, als getuige gaan optreden in de zaak.

Advocatenteam

Vorige week liet de zanger weten de aantijgingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag niet langer over zich heen te laten komen.

De 54-jarige zanger liet via zijn advocaten Carry Knoops en Geert-Jan Knoops weten dat hij justitie vraagt om onderzoek te doen ‘naar de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen’.

Het was de eerste keer dat Borsato, via zijn advocaten, reageerde op de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag.

In de door Knoops vrijgegeven verklaring stond dat Borsato ‘reeds medio 2020′ het kantoor heeft verzocht ‘om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.’

Er was tot en met afgelopen weekend geen aangifte gedaan tegen Borsato. Enkele min of meer bekende mensen uit de showwereld zeiden wel in contact te staan met een of enkele moeders van de vermeende slachtoffers.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nikkie Plessen valt wéér door de mand met deze “gefotoshopte foto”!

Nikkie Plessen is al vaker door de mand gevallen in het verleden wanneer het gaat om fotoshop. Er is altijd al flink wat ophef om, voornamelijk, vrouwen die zichzelf fotoshoppen in hun foto’s om bijvoorbeeld egaler, dunner of wat dan ook, te lijken. Benen en middels worden bijvoorbeeld verkleind en heupen en boezems worden weer vergroot. Alles maar om zoveel mogelijk likes binnen te harken en op te vallen tussen de honderden en duizenden andere influencers die hetzelfde proberen te doen. Instagram verbergt nu vaak foto’s waarop gemeld wordt dat er sprake is van fotoshop.

Dit omdat veel jongeren de influencers zien als voorbeeld en door de extreem dunne beentjes en middeltjes een slecht zelfbeeld krijgen. Je kunt fotoshop dan ook eigenlijk zien als het voorliegen van je volgers. Plessen heeft destijds al gereageerd op haar foto-blunder en lachte het een beetje weg. Maar we gaan gewoon door!

Nikkie Plessen blundert wéér?

De tegenwoordige juice-kanalen houden alles en iedereen op social media in de gaten. Ook wanneer je een foto op je verhaal op Instagram plaatst zoals bij de vorige blunder het geval was. Dit keer staat de foto die verdacht wordt van fotoshop gewoon op haar pagina. Het kanaal genaamd ‘Juice Channel’ deelde de foto van Nikkie direct nadat deze online kwam. En er blijkt iets aan de hand te zijn met de voet van Plessen. Waarom je dunnere enkeltjes zou willen fotoshoppen weten we niet, maar deze is wel wat beter gelukt dan de vorige. Even ‘doorswipen’ op de onderstaande foto’s dan kun je de rest ook bewonderen!

Doorgaan met lezen

Celeberties

DIT is de Duitse vriend waar prinses Amalia verliefd op is

Prinses Amalia werd onlangs met een mysterieuze jongen gespot in New York. De twee zagen er verliefd uit maar wie de jongeman was bleef nog een groot raadsel. Duitse media weten het nu zeker: het gaat om een Duitse jongen van negentien jaar en dít weten we over hem…

Amalia onthulde onlangs in haar biografie dat ze van jongens houdt die galante manieren hebben en niet van jongens die lomp zijn. Dat hebben Duitsers volgens haar beter onder de knie dan Nederlanders. Pasgeleden werd de kroonprinses met een mysterieuze jongen gespot in New York. Duitse media zeggen nu te weten welke jongeman het hart van onze kroonprinses heeft veroverd.

Studeert in Nederland

Het zou gaan om een 19-jarige Duitse jongen, Isebrand (achternaam bekend bij de redactie). Hij komt uit Münster en zijn familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd bekend is. Het ondernemen zit hem dan ook in het bloed: hij studeert momenteel Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg en heeft daarvoor een jaar in Amerika gestudeerd.

Familie

Toen hij nog in Duitsland woonde, kreeg Isebrand te maken met een grote tragedie. In 2019 verongelukte zijn neef Fabian bij een auto-ongeluk. Fabian was toen op dezelfde leeftijd als Isebrand nu is.

Het gezin van Isebrand bestaat uit vijf. Zijn ouders heten Christian en Janette en hij heeft twee broers, Rinnewe en Rickmar.

Terwijl Rickmar zich meer bezighoudt met tennis, houdt Isebrand van kleins af aan van zeilen. Dit deed hij altijd bij een zeilclub in Münster, waar hij aan verschillende wedstrijden mee deed. Of hij die hobby ook in Nederland heeft opgepakt, is niet duidelijk.

Ontmoet op een feestje

Wel geniet hij voor zover het kan van zijn studentenleven. Hij zou Amalia ontmoet hebben op een feestje en inmiddels zouden de twee al ruim een halfjaar verliefd op elkaar zijn. Isebrand spreekt een beetje Nederlands, iets wat natuurlijk goed van pas komt wanneer je in Nederland studeert. Maar mocht hij daar nog wat moeite mee hebben, kan Amalia natuurlijk ook een goed woordje Duits.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending