Ook volgend jaar krijgen we André Hazes niet meer te zien
Connect with us

Meest bekeken

Ook volgend jaar krijgen we André Hazes niet meer te zien

Het lijkt er alsmaar meer op dat we André Hazes ook volgend jaar niet meer te zien gaan krijgen. Een betrouwbare bron meldt dat hij pas in 2023 zijn comeback maakt. Groter dan ooit, klinkt het.

De zanger houdt zich oorverdovend stil. Zijn management is ijverig bezig om alle shows in 2022 te annuleren. De grote vraag is hoe lang de mediapauze nog gaat duren? In weekblad Privé onthult een bron dat die pauze nog heel lang zal duren.

Andere dingen

André Hazes wil zich volgend jaar op heel andere dingen richten. “De kans is minimaal dat André in 2022 op het podium zal staan. Of het moet ineens extreem goed met hem gaan. In het nieuwe jaar wil hij veel internationale shows bekijken, waar hij van kan leren. Voornamelijk in Las Vegas, waar ook zijn vader vaak kwam”, weet de insider.

Dat is ook wat Yvonne Coldeweijer vernomen heeft. Haar bronnen geven aan dat de zanger naar Las Vegas trekt. De bron in Privé legt verder uit: “De bedoeling is om in 2023 grootser terug te komen dan ooit. Met een nieuwe cd en verfrissender dan ooit.”

Gek van de stimulerende middelen?

André is wellicht niet alleen afwezig als gevolg van een burn-out. Iedereen denkt dat er ook een verslaving in het spel was.

Daarover onthult de Privé-bron: “Vermoeidheid is niet het enige probleem, het is geen geheim dat André vaak in de sportschool is te vinden en het verhaal gaat dat hij daar niet alleen ‘op eigen kracht’ tot verbluffende resultaten kwam… André onderging en complete metamorfose, maar daar zouden ook stimulerende middelen aan te pas gekomen zijn.”

Dergelijke middelen kunnen een slecht effect hebben op de stem, vertelt de insider. “Dat is iets waar André nu enorm mee zit en waar hij ook wat aan wil gaan doen.”

Liefdeshereniging Monique

Het liefst van al wil André gewoon terug bij zijn Monique zijn. “De zanger wil niets liever dan dit familiegevoel terug, maar Monique zal dat niet zomaar toelaten. Ze wil eerst voor honderd procent zeker weten dat haar ex weer de man is op wie ze zeven jaar geleden verliefd is geworden”, aldus de betrouwbare bron.

Meest bekeken

Zien: Wéér kritiek over strak truitje Dionne Stax

Dionne Stax is een groot onderwerp op het internet als het gaat om haar kledingkeuze. We kunnen een hele lijst aan artikelen laten zien die alleen maar gaan over de strakke rokjes en truitjes van Dionne Stax.

Het begon een tijdje geleden over het strakke truitje van Dionne, daar was flink wat ophef over. Vervolgens ging dat artikel zo viraal dat Dionne wederom viraal ging over haar strakke rok.

Nu is haar truitje wéér aan de beurt en niemand minder dan Astrid Kersseboom heeft daar wat over te zeggen. Ook heeft ze inmiddels wat tips voor de ex-nieuwslezer: “Je moet je er, zeker ook als vrouw, bewust van zijn dat als je iets heel straks aantrekt, dat het dan in de huiskamers ook over je ‘voorgevel’ kan gaan. Ik heb alleen mijn oogleden laten liften. Maar dat is ook echt het enige dat ik laat doen. Verder niks. Geen botox of fillers voor mij.”

Onze Astrid heeft het voornamelijk over dit soort outfits van Dionne:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: ‘Prinses Amalia emigreert naar de Verenigde Staten’

Vanmiddag om 14.00 uur wordt kroonprinses Amalia door haar vader binnengeleid in de Raad van State en geeft ze afloop een korte persconferentie. De vraag die iedereen op de lippen brandt zal niet gesteld worden. Die vraag is: Is Amalia verliefd en wie is de jongeman met wie zij zo zo close gefotografeerd werd in Ne York?

Weekblad Story publiceert vandaag foto’s van prinses Amalia (18) die met een onbekende jongeman romantische momenten lijkt te beleven in New York. Op de nationale feestdag Thanksgiving op 25 november bekeek Amalia met hem de zonsondergang vanaf de Brooklyn Bridge.

Hollandse toeristen zagen de prinses met de jongeman en vertellen het weekblad dat ze een verliefde indruk maakten. Een van de toeristen maakte van een afstandje foto’s, die Story deze week publiceert. De prinses leek overigens niet verbaasd dat ze de aandacht trok.

Over de identiteit van de jongeman is niets bekend. Wel vertelde Amalia in het boek dat Claudia de Breij met haar maakte ter gelegenheid van haar 18de verjaardag dat ze een voorkeur heeft voor Duitse jongens, omdat die galanter zouden zijn dan Nederlanders. Is de jongeman van Duitse komaf en is Amalia verliefd op hem dan zou Amalia een familietraditie in ere houden. Oma Beatrix viel voor de Duitser Claus.

Het verhaal in Story maakt wel definitief een einde aan de geruchten dat prinses Amalia en de Belgische prins Gabriël verliefd zouden zijn. Prins Gabriël is het tweede kind van de Belgische koning Filip en koningin Mathilde.

Het Duitse Gala schreef begin november dat de achttienjarige prins Gabriel gevoelens zou koesteren voor het buurmeisje: de Nederlandse prinses Amalia. Die gevoelens zouden wederzijds zijn. De twee hebben, zo weet Gala, prille relatie. Het blad is niet verrast dat de prins en prinses het goed met elkaar kunnen vinden, daar ze al van kleins af aan in het gezelschap van hun ouders geregeld bij elkaar over de vloer komen.

De Argentijnse krant Mendoza Post kwam vervolgens ook met het nieuws dat kroonprinses Amalia, toe nog 17 jaar, een Belgische prins op het witte paard aan de haak hebben geslagen. En ook zij schreven dat het om Prins Gabriël ging.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zo groot is de kans op een witte kerst dit jaar

Volgens weerman Piet Paulusma krijgen we dit jaar een strenge winter met veel sneeuw en ijs. Maar krijgen we ook een witte kerst?

In onze contreien is het niet eenvoudig om twee weken op voorhand het weer te voorspellen. Weerman William Huizinga vertelt aan RTL Nieuws: “Een winterverwachting voor Nederland hangt van veel factoren af. Het maakt het maken van een winterverwachting erg complex en de verwachting vooral erg onzeker.”

Momenteel is het zelfs al moeilijk om het weer enkele dagen op voorhand te voorspellen. “Het fluctueert enorm. We zitten in een grillig patroon. Het gaat de komende dagen ineens naar de 10 graden toe, en volgende week wordt het weer wat kouder. Zo gaat dat steeds”, aldus de weerman.

Europese voorspellingen

In Nederland zijn er dus maar weerkaarten voor twee weken. Het European Centre voor Medium-Range Weather Forecasts maakt echter wel kaarten voor een maand. Maar als we daar naar kijken, is de kans op een witte kerst heel klein. De temperaturen zijn weliswaar laag genoeg, maar witte neerslag krijgen we wellicht niet. “Zoals het er nu naar uitziet, gaan we geen witte kerst krijgen”, voorspelt Buienradar alvast.

Doorgaan met lezen

Trending